Emirates, İzmir ve Antalya'da Kabin Ekibi Seçmeleri Düzenliyor

Emirates, İzmir ve Antalya’da Kabin Ekibi Seçmeleri Düzenliyor

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılacak adaylar için Türkiye’de değerlendirme günleri düzenliyor. 9 Eylül 2024 tarihinde Mövenpick Hotel İzmir’de ve 23 Eylül 2024 tarihinde Akra Hotel Antalya’da yapılacak açık değerlendirme günlerinin yanı sıra, 7 Eylül 2024 tarihinde İstanbul ve 21 Eylül 2024 tarihinde Ankara’da özel davetle gerçekleştirilecek günler de olacak.

Emirates’in Aradığı Yetenekler ve Eğitim İmkanları
Emirates, kişiye özel ve mükemmel ağırlama hizmetleri sunmaya istekli, güvenlik ve emniyet prosedürlerini yönetecek lider adaylar arıyor. Dubai’deki havacılık akademisinde birinci sınıf eğitim sunan Emirates, adaylara olağanüstü kariyer fırsatları ve kapsamlı bir gelişim programı sunuyor.

Dubai’de Çalışma ve İstihdam Paketleri
Emirates kabin ekibi üyeleri, vergiden muaf maaş, ücretsiz konaklama, transfer imkânı ve sağlık sigortası gibi avantajların yanı sıra Dubai’deki alışveriş ve eğlence etkinliklerinde özel indirimlerden faydalanacak. Ayrıca, geniş seyahat fırsatları ve cazip seyahat avantajları da sunulacak.

Emirates’in Türkiye’deki Operasyonları
Emirates, 37 yıldır Türkiye’ye uçuşlar düzenliyor ve İstanbul’dan haftalık 21 sefer ile Dubai ve 135’i aşkın şehre uçuş gerçekleştiriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 1 ay önce

    Apron memurları mağdur alım bekliyoruz sesimizi duyuramadık duyuramıyoruz

    Cevapla
  2. 1 ay önce

    Havacılık yönetimi apron memurları mağdur sesimizi duyuramadık duyuramıyoruz neden alım yapılmıyor

    Cevapla