featured

EMİNE ERDOĞAN YOLCULARI ŞAŞIRTTI

Anadolu Jet’in i Ankara-İstanbul seferinde yolcular sürprizle karşılaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da uçuş sırasında yolcuların arasında yer aldığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan,  Business Class bölümü olmayan Anadolu Jet’e ait TK7243 sefer sayılı 09.15 Ankara-İstanbul yolcu uçağıyla seyahat etti.

5 kişilik ekip

Yolcu uçağında vatandaşlarla birlikte yer alan Emine Erdoğan’a yalnızca dört koruması ve danışmanı eşlik etti.

Süper Haber’de yer alan bilgilere göre; Uçuş öncesinde pilot, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na ilişkin kutlama anonsu yaptı. Emine Erdoğan, yolcularla birlikte anonsu alkışladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Kalem Suresi 14: Mal ve oğullar sahibi olmuş da ne olmuş?
    Bunu sizden benden daha iyi anlamis olmalarini umarim.

    Cevapla
  2. Dunya liderinin eşi siradan yolcu gibi mi seyahat etmis. Cok üzücü

    Cevapla
  3. 7 yıl önce

    bakın işte aslında biz ne kadar da mütevazıyız ayakları. tabii yersen. ki yiyen,çıkarcı,bana neci,nabza göre şerbetçi,neme lazımcı,bal tutan parmak yalarcı çok o yüzden de kimse sıfırlanan paraları,ayakkabı kutularını,saatleri,genç yaşta sahip olunan gemicikleri,çoğu fakir ve dar gelirli vatandaşın vergileriyle alınan makam uçakları ve arabalarını,yaptırılan sarayı,kızları bol maaşla danışman,damadı bakan yapmalarını,devletin parasını, imkanlarını seçimlerde dibine kadar kullanmaları,yandaş işadamlarına kurdurulan havuzları,devletin kurumlarına tıka basa doldurulan, ne de olsa sözde alnı secdeye değenler,dindar ve bizden dedikleri fetocuları,sonra mevlam ve milletim affetsinleri,fetocuların özellikle de iktidar partisindekilerin hala ortalarda fink atmalarını, muhalifleri fetocu diye susturmaya çalışmalarını ve daha birçok haltı sorgulamıyor,sormuyor,umursamıyor,tepki vermiyor bu devran böyle sürüp gidiyor! böyle millete herşey müstehak !

    Cevapla