featured

Dünyada en iyi ikrama sahip havayolları arasında gösterildiler. İÇLERİNDE THY VE PEGASUS'TA VAR

Dünyada en iyi ikrama sahip havayolları arasında gösterildiler

CNN, havayolu yemekleri konusunda uzman olan Nik Loukas isimli yazarın seçtiği, “uçakta en iyi yemek sunan havayolları” listesine yer verdi. Bu listede bulunan THY ve Pegasus’tan övgüyle bahsedildi

 Aynı zamanda inflightfeed.com sitesinin de sahibi olan yazar Nik Loukas’ın hazırladığı “en iyi yemek sunan havayolları” listesi CNN’e haber oldu.
Havayollarının ikramı konusunda otorite kabul edilen, Vogue, New York Times ve Conde Nast Traveler gibi dünyaca ünlü dergi ve gazetelerden sıklıklıkla görüşlerine başvurulan bir isim olan Nik Loukas, ikram konusunda en iyi şirketleri CNN’e değerlendirdi.
“Nik Loukasen en iyi yemek sunan havayolları arasında Türkiye’den Türk Hava Yolları ve Pegasus’u da saydı. THY’nin ikramlarını hazırlıyan  Do&Co’yu dünyanın en iyi catering firması olarak tanımlayan Loukas, “THY’nin yemeklerinin harika ve lezzetlli olduğunu belirtti. Ucuz havayolları (Low cost) olarak hizmet veren şirketlerden Osaka merkezli Peach şirketiyle Pegasus Havayolları’nı ilk ikisıraya koyan Loukas, Peach Pegasus’un ikramında verdiği bifteği unutamadığını kaydetti.
Hazırlanan belgeselde ;
Avrupa: THY, Air France, Lufthansa, Aegean, Pegasus, Air Baltic
Uzakdoğu:  Singapur Airlines, Peach, Japon Airlines, Eva Air

Amerika: Jetbule, Virgin America, Alaska Airlines Havayolları sıralamada yer aldılar
Ekran Resmi 2016-08-21 12.47.56
35.000 feet’de en iyi Tavuk Şinitzel Viyana merkezli Avusturya Havayolu FlyNiki’de ikram ediliyor. Yanında maydanozlu patates, salata ve Çikolata Mousse var.
 
Ekran Resmi 2016-08-21 13.07.34
Türk Hava Yolları Ekonomi Class Kahvaltı için “hem doyurucu, hem lezzetli” diyor. Hazırlayan Do&Co
 
Ekran Resmi 2016-08-21 13.06.34
İzmir’den İstanbul’a kadar Pegasus ile seyahat eden Loukas 1 saatlik uçuşta sunulan Fırınlanmış Patates ve Izgara Sebzeler eşliğindeki Bonfile’yi methediyor. Tatlı olarak Çikolatalı Kek sunulmuş.
 
Ekran Resmi 2016-08-21 13.05.38
Singapore Airliness Loukas’ın favori havayolu. Onlarla uçarken Istakoz *Thermidor’u beğenmiş. Lezzetini şaşırtıcı buluyor.
Thermidor Istakoz yahnisi: ıstakoz eti pişirilip krem sos, rendelenmiş peynir, mantar ve eritilmiş tereyağı ilâvesi ile hazırlanır
 
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 yıl önce

    Pegasus’ta var değil, Pegasus da var!

    Cevapla