Ahmet Bolat

Detay | Ahmet Bolat’tan Çalışanlara Müjde. Kurban Bayramı ikramiyesi 20 bin lira ve çift maaş

Ramazan Bayramı ikramiyelerinden sonra THY’den çok önemli bir açıklama geldi. Kurban Bayramı ikramiyeleri için rekor bir ödeme yapacak. İkramiyeler 20 bin TL olurken, temmuz ayında ödenecek olan primler de erkene çekildi.

Kurban Bayramı ikramiyesi 20 bin lira ve çift maaş

Türk Hava Yolları (THY) kritik 14 Mayıs seçimleri öncesinde binlerce çalışanını sevindirecek bir karar aldı. THY, Prim ve Kurban Bayramı ikramiyeleri erken yatıracak. Konuyla ilgili, Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’tan açıklama geldi.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat çalışanlara gönderdiği mesajda kurumun başarılarını sıraladı ve prim ve ikramiye müjedesi verdi.

THY çalışanlarına büyük müjdeyi THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat açıkladı.

İşte o açıklama;

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 1 yıl önce

    Başkan milleti ulufeye alıştırdı. Ben bir teknisyen olarak hiç memnun değilim. Teknisyen maaşı eridi. Sektörün çok altında. Ulufe ile idare ediliyor. Ben önceden milletvekilinden fazla maaş alırdım. Tise koy her sene ne kadar kar payı dağıtılır, nasıl dağıtılır herkes önünü görür. Yeni başlayan teknisyen geliri neredeyse vasıfsız elemanla esitlendi. Teknik ahmet bey’den hiç bir şey görmedi.

  2. 1 yıl önce

    Aslan başkan aslan 🦁

  3. 1 yıl önce

    Teşekkürler başkanım

35 Yorum

  1. 1 yıl önce

    Baskanim çok tşk ederiz .istirakçileri düşündüğünüz için ayrıca tşk ederiz. rabbim en güzel günleri saglikla mutlulukla ülkemize ve sirketimize nasip etsin. Rabbim işinizi ve işimizi rast getirsin. Saygılar Ahmet Başkanım. 🙏✈🇹🇷

    Cevapla
  2. 1 yıl önce

    Allah razı olsun başkanım

    Cevapla
  3. 1 yıl önce

    Allah razı olsun hayırlı uğurlu olsun

    Cevapla
  4. 1 yıl önce

    Biz airpak çalışanları olarak sayın Ahmet bolatan bir beklentimiz kalmamıştır,tek umudumuz hükümetin gitmesi ve yeni gelenin tek çatı altında bir anlayış görüşüne sahip olmaları bizim şirket gibi yandaş larin cebini doldurtup çalışanına yanlizca askeri ücret veren firmaların İst ye sokulmamamasi tek arzumuz bu.saygilar sevgiler.

    Cevapla
    • 1 yıl önce

      Allah Ahmet Bolati başımızdan eksik etmesin.Rabbim Ahmet Bolattan razı olsun.Anne ve babasının mekanları cennet olsun nur içinde yatsinlar.Adamcagiz düşüncesiz değil biz memnunum biz baskanimizdan razıyız.Hayirli sağlıklı ömürler versin Rabb’im ona..

      Cevapla
  5. 1 yıl önce

    Ben memur emeklisiyim üniversite mezunuyum. Aylık maaşım hepsi içinde on bin ₺.bize reva görülen bayram ikramiyesi 2000₺. THY’nin ikramiye miktarını kıskandım.
    Öpün öpün de başkanınızı başınızın üstüne koyun. Bize ikinin ₺. İkramiyeyi reva görenlerin kulakları çınlasın da insafa gelsinler.

    Cevapla
    • Bu mantığa göre bende emekli olunca kalp cerrahı bir doktordan fazla almalıyım o zaman!
      Neyin kıyaslamasını yapıyorsun?

      Cevapla
  6. 1 yıl önce

    Memurların %85 işçinin %55 asgari ücretin %50 arttığı dönemde bizlere geçici paralar ve reel olmayan enflasyon farkını verip günü kurtardığınızı düşünüyorsunuz ya, işte orda çok yanılıyorsunuz, insanlar başka ülkelere başka şirketlere kaçmaya başladı yakında o hedefleri kovalayacak kalifiye elemanınız kalmayacak.

  7. 1 yıl önce

    Başkanim sizlerden Allah bin kere razı olsun yüce rabbim ayağınıza taş değdirmesin ve başarilarinizin devamını dilerim saygılarımla ALLAH’A emanet olun baśkanim

    Cevapla
  8. 1 yıl önce

    Adam Gibi adam

    Cevapla
  9. 1 yıl önce

    Rekor ödeme nedir? Bu ne demek nasıl bir yazı. Şu an çalışanlar sosyal medyadan para para diye açıklamaları kovalıyor duruma geldi. Hep bir beklenti içinde olunacak. Böyle yapılacagina tüm çalışanların maaşlarına % 100 zam yapsınlar. Ülkenin ekonomik durumu ortada çarşı pazar yanıyor. Ev kiraları uçmuş, faturalar ona keza, enflasyonun altında ezdiriyirsunuz. Birde üstüne üstelik alınan maaşların çoğu vergiye gidiyor. Sonra insanlar acaba bir açıklama yapılarda bizlere para verirler mi diye bir bekleyiş içine giriyorlar. Sonra gelen para anlık bir mutluluk yaşatarak sonrası yine geçim sıkıntısı, kira sıkıntısını, alınan ücretler enflasyonu karşısında çokta eride de bunu kimse dile getirmiyor. Sendikalar çalışanın enflasyon altında eziliyor, verilen ücretler eridi, bir güncelleme gerekir diye bir açıklama yapılıyor. Anlaşılan kazan kaldırmak istemiyorlar. Nerdesiniz Havaiş, Çelikiş belki bu son olur.

  10. 1 yıl önce

    Başkan milleti ulufeye alıştırdı. Ben bir teknisyen olarak hiç memnun değilim. Teknisyen maaşı eridi. Sektörün çok altında. Ulufe ile idare ediliyor. Ben önceden milletvekilinden fazla maaş alırdım. Tise koy her sene ne kadar kar payı dağıtılır, nasıl dağıtılır herkes önünü görür. Yeni başlayan teknisyen geliri neredeyse vasıfsız elemanla esitlendi. Teknik ahmet bey’den hiç bir şey görmedi.

  11. 1 yıl önce

    Cennetlik valla

    Cevapla
  12. 1 yıl önce

    Ahmet diye yazılır Adam diye okunur

    • 1 yıl önce

      İga neden böyle cömert değil güvenlik görevlisine THY i örnek al personeli sevindirki sende sevin

      Cevapla
  13. Tgs çok teşekkür ederim başkanım Allah razı olsun sayın cumhurbaşkanıma da çok teşekkür ederim

  14. 1 yıl önce

    Teknoloji A.Ş personeline neden prim alamıyor bu haksızlık böyle birşey yapılması personeli haksız rekabete sokar lütfen gündeme alınsın

  15. 1 yıl önce

    Sayın Ahmet Bolat, bünyenizde calismak istiyorum.Bilglsayar programlama ve teknikerligi mezunuyum.Saygilarimla.
    Nihal Göçmen
    505 539 ****
    Kepez/Antalya

  16. 1 yıl önce

    Bizi bir siz anlıyorsunuz sayın başkanım eksik olmayın alın terimizin son damlasına kadar hakkını veriyorsunuz sağolun

  17. size minnettarız başkanım yolunuz her dayim açık olsun inşaallah

  18. 1 yıl önce

    Allahım seni korusun başkan bunca insanın yüzünü güldürüyorsun senin de yüzün hep gülsün

  19. 1 yıl önce

    Başkanım. Videoda tüm iştirakler diyorsunuz ama bizi hala dışlıyorsunuz. Bizde Thy çatısı altında çalışıyoruz. Bizde bu vatanın bir evladıyız. Bizimde Thy ye katkımız oluyor. Biz neden bu zamana kadar aldığımız hiç bir primden faydalanamadık ve faydalanamıyoruz. İçimizde para bulamayıp kurban kesemeyen vardır illaki. Neden onlara yardımcı olmuyosunuz. Bilal beyle sözleşmeye oturmadık diye mi. Hakkımızı savunmadık diye mi. Hep bizim dediğimiz olacak diye düşman ettiniz buranın çalışanlarını kendinize. Sizde bilal beyi destekliyosunuz duyduk. Sizi allaha havale ediyoruz. Hakkımızda varsa zerresini helal etmiyoruz.

    Cevapla
  20. 1 yıl önce

    Sayın başkan airpak gerçekten görmezden geliyosunu bunun binaciklamasinin yapasaniz çok makbule geçecek

    Cevapla
  21. 1 yıl önce

    Allah razı olsun Allah ayağına taş degdirmesin sen geldiğinden beri insanların yüzü gülmeye başladı

  22. 1 yıl önce

    Teşekkürler baskanin

  23. Teşekkürler baskanin

  24. 1 yıl önce

    Airpak’a da yok sanki biz havalimanında çalışmıyoruz. Başkan neden biz ve bizim gibi çalışanları emekçileri görmezden geliyorsunuz. Uçaklarda müşterilerin bütün pisliğini temizleyen bizis. Uçak sefere çıkacak tuvalet tıkalı Airpak gel aç birisi kusar Airpak temizler kısaca uçaktaki bütün pisliği bize temizletirler ama iş prim dağıtmaya gelince Airpak ve diğer çalışanlar göze görünmez. BASKAN ÇOK DEĞIL BİRAZ ADALET İSTİYORUZ. Bizleride artık görün yeter artık. :((

  25. 1 yıl önce

    Adalet li olun sayın başkan birinine verip birine vermemem olurmu niye gözen güvenlik hizmetleri ne vermiyorsunuz

  26. 1 yıl önce

    Aslan başkan aslan 🦁

  27. 1 yıl önce

    Teşekkürler başkanım