featured

DELTA HAVAYOLLARINDA DIŞKI DOLU BATTANİYE

ABD Komedi sanatçısı Nicole Byer geçtiğimiz günlerde Delta Havayolları ile uçarken, battaniyesini açtı ve içinin dışkı ile dolu olduğunu gördü. Resmi kaydederek “sevgili @Delta en kötü şey benim uçuşumda oldu. Battaniyemi açtım ve harfi harfine doğru, içinde pislik vardı. Bu nasıl olur? “diye yazarak havayoluna gönderdikten sonra, şirket olayı araştırmaya başladı.


 
Delta ilk cevabında, kabin memuruna bilgi verilmesini ve yardım istenmesini istedi ama kadın “şaka mı yapıyorsunuz? Tabii ki uçuş görevlisine söyledim. Sinirimden mahvoldum” diyerek cevapladı. Kabin memuru battaniyede pislik olduğunu doğruladı.
Delta Air Lines sözcüsü Brian Kruse, açıklamasında, havayolunun şikayeti ciddiye aldığını ve daha fazla bilgi almak için çalıştıklarını söyledi.
Daha sonra havayolunun özür dilediği, bilet parasını aide ettiği ve 50 000 mil ücretsiz bilet ve voucher verdiği bildirildi.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ DE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 8 yıl önce

    Sayın Nicole BYER, 16.03.2017 tarihli e-mailiniz, tweet mesajlarınız ünitemize intikal etmiştir. Mesajınıza konu teşkil eden hususa ilişkin ilgili ünitemizle görüşülmüş olup, 16 Mart 2017 tarihindeki seferimizde rezervasyon kayıtlarınızın olduğu ilgili seferle seyahat ettiğiniz tespit edilmiştir. DCS kayıtlarınız incelenmiş olup, size ayrilan koltuklarin online check in yapıldığı, ilgili seferin battaniye dağıtım planı incendiğinde ise müsait olan tüm battaniyelerin bitmiş olması nedeniyle daha önce bebeklerin altını değiştirmek üzere kullanılmakta olan bir battaniyenin tarafınıza ısrarlı tutumunuz nedeniyle sunulduğu tespit edilmiştir. Aynı zamanda ,belirtmek isteriz ki; tüm yolcuların talep ettikleri battaniyeleri verebilmek operasyon esnasında da her zaman mümkün olmamaktadır. Battaniyenin kirli olması tamamen sizin sorumluluğunuzdadır ve sizin çok şanssız olmanızdır. Bununla birlikte, yolcu memnuniyetinin ön planda tutulduğu Ortaklığımız hizmet anlayışı çerçevesinde, gerekli hassasiyetin her koşulda gösterilmesine dikkat edilmesi ve benzeri şikayetlerin gündeme gelmemesi hususunda görüşlerinizin ilgli birime iletildiğini belirtmek isteriz. Şikayetinize yol açan hususlar nedeniyle Ortaklığımız adına özür diler, saygılar sunarız. TÜRK HAVA YOLLARI A.O. MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

    Cevapla