featured

Çelik İş'den son dakika mesajı

Çelik İş tarafından pazar sürprizi yapıldı.
Üyelerine yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı;
Değerli arkadaşlar ;
Genel merkez yönetimimizle Yaptığımız istişare sonucunda
1. Altı ay seyyanen 500 tl ,%14 tüm iş gruplarına
2.Altı aydan sonra  enflasyon +2 puan
Diğer 6.aylarda enflasyon +2 puan olarak revize edilmiş olup detaylı bilgilendirme yarın sabah tüm üyelerimize mail gönderilecektir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

151 Yorum

  1. 6 yıl önce

    NE DİYEYİM Kİ?
    1-) TL Eridi , Herşeye zam geldi, Teknik A.Ş.’nin sundugu Sendika’nın ettiği teklif kabul edilse bile Market,giyim,kira,kreşler,Elektrik,doğalgaz,suya zam geldi bunları bile karşılamaz. ne anladık biz o zaman. Hepsi oraya gitti TL ERİDİ Utanın ya.
    2-) THY Teknik Halen daha Üvey Evlat Muamelesi görüyor. THY yönetimi Bu adaletsizliğe dur demeli (örn. Pass bilet önceliği AO ile Teknik arasındaki saçmalığı kaldırmadı, Havaş otobüsleri AO ‘dan almıyor ancak TEKNİK çalısanlardan alıyor ücreti. AYIP VALLA)
    3-) THY yönetimi her seferinde kar durumunu açıklar, Şirketimiz Global şirket der ama gel gör ki Gelir gider USD olmasına rağmen TL erimesine rağmen Çalışanlarına verdiği değer .. Söyleyecek söz bulamıyorum.
    4-) Sendika Kimseye danışmadan konusmadan kendi basına hareket ediyor, Taleplerimizi dikkate almıyor. Saçmalıklara devam ediyor. İşveren yanlısı gibi bildiri dagıtıyor. İşçilerin yanında saf tutsun. Talepler belirlenirken çalışanların fikri neden alınmıyor. temsilciler ne işe yarıyor neden toplantı yapmıyor. Genel Müdürlük binasında Sendika ofisi kursana bişeyler yapsana. Sendika sınıfta kalmıstır.
    5-) Teknisyenler , Memurlar , Mühendisler , Uzmanlar Hep birlikte sahip çıkmalıyız birbirimize. ne şiş yansın ne kebab mantıgıyla hareket edilmemeli. Hak arayamadıgımız için sendika rahat hareket ediyor bunu bilin.

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    Bunlar daha teklif edilen rakamlar. Pazarlık sonucu daha da aşağı çekilecek. Yaşam standartlarına gelen zamları görmüyorlar bunlar. Tek kelimeyle yazık..

    Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Hat bakım primide alamazlar bunlar sonra biz şunu yaptık ettik imzadan sonra sen nasıl geleceksin hangara başkaannnnnn

    Cevapla
  4. 6 yıl önce

    C/S e az zam alta fazla zam oluyor bu durumda. Yardimciyla C/S arasindaki farkı niye kapatırlar anlamıyorum bu sendikanın beynini kuşa taksan ters uçar. Böyle birsey varmı ya allah akıl fikir versin .

    Cevapla
  5. 6 yıl önce

    Şu şirkete girdim gireli elindeki parçanın ne olduğunu bilmeyen sağda solda dengesizce iş yapan bu iş için eğitim almamış ama nasıl oluyorsa bu iş için yeterli görünen bir sürü insan gördüm afedersiniz ama adamlar orda ter içinde yaptıkları işi 2 hatta 3 kez kontrol eden işine saygılı ve şirketinin geleceğini düşünen adamları alta vermek için herhangi bir mesleki okuldan mezun adamları getirip burda teknisyen yaptınız teknik eğitim veriyoruz diyip 6 ay boş boş derslere soktunuz ve o kişiler elinde tuttuğu 300 bin 400 bin liralık komponentleri sanki 200 300 liralık malzeme kullanıyormuş gibi savsak savsak taşıyorlar takıyorlar dikkat etmiyorlar baştan savma işler yapıyorlar çok kötü duruma getirdiler tekniği ve şimdi bu kişiler ne yaptığını bilmeyen bu adamlar çoğunlukta bu şirkette büyük yazık oluyor şirkete elinizdeki gerçek değerli özverili teknisyenleri kaybedeceksiniz. Oysa ki desteğinize devam etseydiniz sadece Türk şirketi olduğu için bile bu şirkette çalışmaktan vazgeçmezler. Şunun farkına varın teknisyen mühendis statüsünde bir insandır o uçağın arızalarını bulur hesaplamalarını yapar ölçümlerini testlerini ve bir çok görünmeyen tehlikeleri bulup ortaya çıkarır ve önlemi önceden alırlar. Pilot olmadan uçak uçamaz ancak teknisyen olmadan o uçak kesinlikle düşer. Siz öncelikle şunu anlayın teknisyen demek kaptan demektir. Burada size burun kıvıran kaptanlar varken sizlerin yaptırımlarınıza aşağılamalarınıza rağmen canla başla çalışan insanlar varken siz kendi kendinize zarar veriyorsunuz. Şunu asla unutmayın teknisyen havacılığın en önemli kişiliğidir. Arka planda bütün işleri yapan kişidir. Kimseye görünmez ancak onun eserleri yaptığı işler havacılığın omurgasıdır. Size söylüyorum çelik iş ve thy teknik sizin kazançlarınız bu insanlar sayesinde. Eğer kaptanlar global dünya düzenine göre maaş alıyorsa teknisyenlere de bunu yapmalısınız. Yoksa milli gururumuz artık hastalanmaya ve yavaş yavaş çökmeye başlayacaktır.

    Cevapla
  6. 6 yıl önce

    Ekmek yediğiniz kaba ihanet etmeyin şükredin ortalamanın üstünde para alıyorsunuz,halen az diyorsunuz.Size %60 zam yapılsa yine şükretmeyip yetmiyor dersiniz.

    Cevapla
  7. 6 yıl önce

    Böyle bir teklif yaparsanız küçük bir çocuğun bile hakkına girmiş olacaksınız. Dönün bu yanlistan.. Herşey çok pahali maaşlar eriyor… Personelin maaşı üzerinden tasarruf olmaz.. %45-50den aşağı zam kurtarmaz Bizi kaybedersiniz… İnsanları işten sogutmayin Biz nasıl işimizi layığıyla yapıyorsak sizde işinizi Adam gibi yapın Eyyy Çelik iş…

    Cevapla
  8. 6 yıl önce

    Sendikayı şirkette kimler temsil ediyor, temsilciler kim?
    Temsilcilerin gelip tanıştığını veya dert tasa sorup dinlediklerini görmedik!!
    Sendika sözleşmeyi hazırlarken çalışanlara danıştı, fikir aldı mı?
    TİS’e girmeyen gündeme gelmeyen onca sorun var; kim ne zaman çözecek?
    TİS’de yer alan maddeler bizim tüm sorun ve beklentilerimizi karşılıyor mu?
    Selamlar.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Valla genel müdürlük SAW binamıza geldiğini hiç duymadım mesela kime ne danıştı. Aynen öyle. Mesela pass bilet önceliği sorununu çözeceğiz demişlerdi arada kaynadı gitti

      Cevapla
  9. 6 yıl önce

    Bayrak taşıyıcı bu firmada grev olsun istemiyorum, istemiyoruz; vatanını ve şirketini sevenler olarak bundan ar ediyoruz. Ama haksızlığa uğramak, ötekileşmek, ikinci plana atılmak da istemiyoruz. Lütfen emeğimizi zayi etmeyiniz..

    Cevapla
  10. 6 yıl önce

    Ne zamı ya?Sen kimsin?Grev yapacakmışmış!Sendikadan istifa edecekmişmiş!Şimdi git uçakları vaktinden önce çıkar!Boşboş da konuşma!

    Cevapla
    • Sen hangi davarın itisin ya

      Cevapla
      • 6 yıl önce

        Gerçekler acıttı değil mi?Sendikayı sen mi seçtin de sen çıkacaksın?Teknisyenler bu kadar korkak olduğu sürece ne zamı bekliyorsun??Bu ortamda istediğini alamayan teknisyenler için artık herşey daha kötü olacak.Gidin tuvalette hakkımızı yiyiyorlar diye ağlayın anca!

        Cevapla
  11. Sefa Bey aydınlatabilir mi ? Sendikaya üye olmayan birinden aidat kesilir mi ? Kesilen aidat nereye gider ? Sendikaya üye olmayan biri hangi maaşı alır, yapılması muhtemel zamlardan faydalanır mı ? Ona göre hemen istifa edeceğim.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Aynen yarın masaya oturulduğunda eğer memnun olmadığımız bir tablo ortaya çıkarsa ki çıkacak öyle gözüküyor sendikadan istifa etmemizin bize eksisi artısı ne yönde olur? Sefa bey yada bilen bir arkadaş bilgilendirebilir mi?

      Cevapla
  12. Yeni havaalanına taşınma başlamak üzere, bazı birimler kafadan gidecek bazısı peyderpeyh. İnsanların kurulu düzeni var, eşi çalışan var, çocukların eğitimi var. İnsanlar yeni havaalanı sürecinde sıkıntıya girecek. Bu süreçte personel için taşınma yardımı düşünüldü mü acaba, misal ilk altı ay içinde taşındığını beyan edip belgeleyene taşınma yardımı..ben bir maaşımı harcasam taşınamam arnavutköye..

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Kusura bakma ama saçmalamıssınız. Taşınmak zorunda değilsin. İstanbulun her yerine servis var. Beylikdüzünden Pendik’e servis var insanlar nasıl gidip geliyor. 2-2.5 saat sürüyor hatta. İstanbul içinde nereye taşınırsan taşın taşınma yardımı vermezler.

      Cevapla
  13. 6 yıl önce

    10.1 ve 10.2 skalasınıda kaldırmayı teklif etmişler. Çelik işte koşa koşa kabul edecekmiş. Yazılar olsun. Öbür dünyada nasıl hesap vereceksiniz!!!

    Cevapla
  14. Yatacak yeriniz yok… Resmen dalga geçiyorlar…

    Cevapla
  15. 6 yıl önce

    Bence Yönetim Kurulu na çıkıp kendi derdimizi kendimiz anlatalım, taleplerimizi biz iletelim. Eminimki daha iyi bir teklif alırız. Bu sendika Yönetim e şirin gözükmek adına böyle SAÇMA SAPAN bir teklifi hazırladığı yetmezmiş gibi, bizleri SİNİR KRİZ lerine sokmaya çalışıyor. İlker AYCI başkanımızın finansal açıdan güçlü bir şirket olduğumuzu vurguladığı röportajının üzerinden henüz birkaç gün geçmişken, Teknik A.Ş.Yönetiminin böyle bir teklifin KABUL EDİLEMEZ !!! olduğunu görmesi de Muhtemeldir.

    Cevapla
  16. 6 yıl önce

    500 Euro maaş alıyorum Almanya’daki dayım çocuk başı 500 Euro yardım alıyormuş Almanya’ya gidip çocuk yapıcam

    Cevapla
  17. 6 yıl önce

    Davulcuya zurna çaldırdığımız için oluyor bunlar Çelik işin havacılığı öğrenme gayesi yokki işini hakkıyla yapsın

    Cevapla
  18. 6 yıl önce

    Bu gelen %14 kıdeme mi geliyor yoksa bütün maaşa mı nasıl oluyor ?

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      %14 Hem iş tazminatına hem kıdem tazminatına eklenerek hesaplanır. tabi o da gelirse zam

      Cevapla
  19. 6 yıl önce

    YYAVUZ GUVER VE EKIBI YINE FIYASKOOO…..

    Cevapla
  20. 6 yıl önce

    Muhtemelen anlaştılar, nabız ölçüyorlar. Algı..

    Cevapla
  21. 6 yıl önce

    Dolar krizinden önce %14 zam 400₺ seyyanen talebi vardı. Krizden sonra 500₺ seyyanen olarak 100₺ arttırmış talebi adamlar Kesinlikle kafa buluyorlar bizimle. Ben sendikadan istifa etmekten başka bir yol görmüyorum. Dayanışma aidatı öderim ama bu sendika Ağalarına paramı yedirmem, sırtımızdan geçinip bize kazık atanların haddini bildirme zamanıdır.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Dayanışma aidatını kim alıyor. istifa edip sadece dayanısma aidatı ödeme durumu oluyor mu. kim alıyor bunu

      Cevapla
  22. 6 yıl önce

    Bunlar bunu imzalamis yarin 1 saat oturur kahve icerler sonra 32 dis gulerler kameralara poz cok sozlesme yaptik hayirlisi olsun derler utanmadan birde elbet bunun hesabi var mahserde sizden sendikaci falan olmaz sizden ancak is verenin söforu olur nede olsa onlar yonlendiriyor sizi allah bildigi gibi yapsin sizi sozler bile sizden daha serefli.

    Cevapla
  23. 6 yıl önce

    Pazar günü yaptıkları toplantı için mesai talep etmişler mi ???

    Cevapla
  24. 6 yıl önce

    revize edilmeden önce kaç istemişti ki bunlar? bir de bu haberleri, açıklamaları kime yapıyorlar arkadaş? bizim neden haberimiz yok?

    Cevapla
  25. 6 yıl önce

    Boyle guncelleme mi olur. Eskisinden beter. Hani dag fare doğurdu diyeceğim ama ortalikta bir dag hiç olmadı zaten

    Cevapla
  26. 6 yıl önce

    Bunu imzalayan vatan hainidir.En az yüzde 40!!!! Çelik iş sen kimsin kardeşim havacılığı rüyanızda görmemişsiniz başımıza sendika kesildiniz. Buna imza atarlarsa sendika yetkililerine hakkımız haram zıkkım olsun!!! Evlatlarından çıksın… Tuvalet kağıdı 60 lira oldu be bu memlekette ağız tadıyla tuvalete gidemiyoruz artık…

    Cevapla
  27. 6 yıl önce

    Teknik A.Ş. çalışanlarına bu zamcığı uygun görenler acaba Çelik İş temsilcilerinin ceplerine hesaplarına ne kadar para geçecek merak ediyorum.
    Keşke öyle özel güçler olsa da hesaplarına ceplerine giren paracıkları bir görebilsek.

    Cevapla
  28. 6 yıl önce

    500 lira iş tazmınatına veya skalaya yapılan bir zam değil 6 ay boyunca yapılacak ayrı brüt ödeme mi yani ? yani yüzde 14 artış bunun üzerine değil. ben mi yanlış anladım ?

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Zam net maaşa yapılır arkadaşlar eğer öyle değilse başka birşekilde anlaşılma yapılmış ise sendika boğazımızda olan sabır taşımızı çatlatır.ç

      Cevapla
  29. TGS ye alım var mı?

    Cevapla
  30. 6 yıl önce

    Onuru ve gururu olan C/S arkadaşlar istifayı versin.Zamlı maaşların en az 1,5 katına iş buluruz.Onur air,Pegasus vb az akıllıysa THY yi madara etme fırsatı ellerine geçti.

    Cevapla
  31. 6 yıl önce

    Arkadaşlar Çelik iş ten istifa etmeye hazır mısınız. ? Hazır olanlar yazsin göreyim bakalım. Umarım dik dururuz

    Cevapla
      • 6 yıl önce

        Sami bey , anlaşmaya bağlı. Eğer istediğimiz sonuç çıkmazsa edeceğim. şüpheniz mi var.

        Cevapla
    • 6 yıl önce

      Ben istifa edeceğim. Dayanışma aidatı ödeyerek tisten yararlanacağım.

      Cevapla
      • 6 yıl önce

        Sefa bey yardımcı olabilir misiniz ? Çelik iş ten ayrılıp, Tisten faydalanmak için şirkete mi dayanısma aidatı ödeniyor. Onu anlamadım. tam olarak nasıl oluyor anlatırmısınız.

        Cevapla
        • Yönetici 6 yıl önce

          Sendikaya dayanışma öderseniz tüm haklardan faydalanırsınız.

          Cevapla
          • 6 yıl önce

            sefa bey , İstifa edip dayanısma aidatı ödenebiliyor mu bu şekilde oluyor mu?

            Cevapla
            • Yönetici 6 yıl önce

              Her sendikada bu mümkün. Yasa gereğidir. Dayanışma aidatı. Tüm haklardan faydalanırsınız ama seçme ve seçilme hakkınız olmaz

            • 6 yıl önce

              evet oluyor ben habomluyum çelik işe kızıp ilk 2.ayında çıkmıştım ve bu şekilde faydalanmıştım hemde aidat yarı yarıya ödersin fakat sendikanın işverenle anlaştığı ek kar kazanç primleri alamazsın baya bi sorun olmuştu kayıdımız tutulmamıştı falan uğraşıp almıştık

          • Yanlis biliyorsunuz bu teknik as de yok istifa ettik ve paramiz kesildi verilen cevap bu tekrar uye olana kadar para kesildi ustune verlen temettude odenmedi uyedegilsiniz diye

            Cevapla
        • Kardeşim ha uyesin ha dayanişma aidat odemissin,adamların cebine yine yemeleri için para koyuyorsun,hesaplabakalim binlerce uyenin aidatini ha tabi bunlar muslaman ya indra gandi yapmaz,hava işçiler gevur komünistti ya size bunlar mustehak

          Cevapla
      • Et ekran görüntüsünü yayınla bende edicem

        Cevapla
  32. 6 yıl önce

    Sefa Abi sen ne diyorsun bu işe

    Cevapla
  33. 6 yıl önce

    Birisi yazmıştı o şekilde anlaşma çıkabilir. %22.5 zam + 250 Seyyanen zam + 7326 TL brüt prim demişti. Bakalım ne çıkacak.

    Cevapla
  34. 6 yıl önce

    YETKILI ARKADASLAR LUTFEN BIRLIK OLALIM ISTIFA EDELIM… REZIL OLSUNLAR DOLARLA EUROYLA KAZANIP TL ILE BIZE MAAS VERIP BU ZAMCIKLAR HIC BISEY OLMAZ MAASIMIZ 1000 EURO BILE DEGIL UTANIN YAV BUTUN EMEKLERIMIZ BOŞAAA SENDIKA ZATEN IPLERINI KIM CEKSE ORAYA KOSUYOR BAGIMSIZ BI KARARLARI OLMAYAN ACIZ INSANLAR SIZI….

    Cevapla
  35. 6 yıl önce

    Tis bu şartlarda imzalanırsa lütfen herkes sendikadan istifa etsin

    Cevapla
  36. 6 yıl önce

    Bu TİS imzalanirsa Cs lerden yaprak dökümü hızlı bir şekilde başlayacaktır .Acilen yetki tazminatı işine el atılmalı . Elveda sana çelik is elveda teknik A.S

    Cevapla
  37. 6 yıl önce

    Adamlar %14’e kafayı takmış.. Insallah en kisa zamanda bu sendika dan kurtuluruz…

    Cevapla
  38. Bügün mü karar vermişler ne isteyeceklerine,?şimdiye kadar ne isteyeceklerini bile bilmeyen bi sendika, hadi hayırlısı

    Cevapla
  39. 6 yıl önce

    İlk 6 ay Seyyanen 500 net zam (brüt değil ha) + %14 zam + 5000 net prim versin. 2.nci 6 ise enflasyon +2 zam bence makul zam. Yanlış mı düşünüyorum acaba. %40 i buluyor sanırım bu sekilde

    Cevapla
    • hayal görüyorsun dostum 500 bürüt zaten primi de bürüt verirler zaten vergi dilimindesin anlayacağın çelilk çomak

      Cevapla
  40. Airzorthaberde bu taslağın işverenin sendikaya sunduğu bir teklif olarak verilmiş

    Cevapla
  41. Allah belanızı versin ya artık bu imza atıldığını an sendikadan çıkacağım boşuna para kesiyorlar

    Cevapla
  42. 6 yıl önce

    Brüt 4 bin tl alan biri olarak 500 tl seyyanen %12,5 sosyal yardıma 150 tl zam %3,5 genel %14 toplamda %30,25 yapar. Sendika toplantılarda benim iş grubum için işverenden talep ettiğimiz sizler için total de %40 diye naralar atıyordu. %10 eksik olup Çelik İş sınıfta kalmıştır. Brüt %30 un neti %22 dir arkadaşlar.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      %22 oran asgari ücret alan biri için gayet güzel bir oran fakat pilotunun %56 zam aldığı bu dönemde %22 içler acısıdır

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      500tl yüzde hesabına katma o seyyanen. Onu 500*6=3000 tl brüt imza parası gibi düşün.

      Cevapla
      • 6 yıl önce

        Yanlış biliosun şu anki iş tazminatına 500 ekleyip sonra yüzde 14 ekliosun bu sözleşme cs ler için hoş olmamış.

        Cevapla
      • 6 yıl önce

        500 tl 6. aydan sonra kesilecek o zaman doğrumu?

        Cevapla
        • 6 yıl önce

          Hayır öyle değil. kesilmeyecek. ilk 6.aydan baslanacak demektir o. maaşa yansır öyle devam eder. kesilme yok.

          Cevapla
    • 6 yıl önce

      Zam net maaşa yapılır arkadaşlar eğer brüt ise bu zam oranları zaten işin yolun sonuna geldı demektır celık ıs.

      Cevapla
      • 6 yıl önce

        Zam net maaşa yapılmaz brüt maaşa yapılır yapılan her zamdan vergi kesilir maalesef durum bu

        Cevapla
  43. 6 yıl önce

    Dolarla iş yapan bir şirketin geliri dolar oranında artmış bulunuyor. Aynı zamanda şirket, personele dolar artışından daha düşük zam isteyen bir sendikayla el ele vererek karını arttırıyor. Krizi fırsata çevirmek bu olsa gerek. Bizce anlamı kan emmek. Kendi personelinin kanını emmek. Omuzlarının üstünde durduğu personelinin. Pilotların aldığı iyileştirmeden sonra ayıptır, günahtır, vicdansızlıktır. Zerre milliyetçilik kalmadı. Yabancı bir şirket alsa şu şirketi de insan gibi maaş alsak… Kendi vatanımda yabancıyı övdüren vatan hainleri utansın.

    Cevapla
  44. 6 yıl önce

    320 ve 330da yetkiliyim. Bu haliyle kabul edilirse maaşım net 7500 lira oluyor. şu an çevirirsem dolara 1188 USD etmekte.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Yurtdışında 3000 euro ya elini sallasan iş bulursun şirket bunun farkında değilmi yakında kopmalar başlar o zaman ancak akılları başına gelir

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Haklısın kardeşim ben de 2 tip de yetkiliyim dışarıda en az 3000 dolar maaşımız var. Bunu bize sormadan imzalarlarsa yüzlerine tükürürüm ben bu adamlarım

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      kendime cevap olarak… bu hesapla maaşım 2023te diğer özel şirketlerin doları 3-4 liraya sabitlediği maaş değerlerine ulaşacak.. veya 2030 da olabilir.

      Cevapla
      • 6 yıl önce

        Defolun gidin maçanız yiyosa sürekli disarda maasim su kadar su kadar masalları delikanliysaniz 1 sn durmazsiniz

        Cevapla
  45. 6 yıl önce

    rabbim sizi bilidiği gibi yapsın enflasyon yüzde 50 olmuşken çalışanları fakirleştirmek bu olsa gerek

    Cevapla
  46. 6 yıl önce

    Çelik iş büyük iş başardı sonuçta istediğini aldı.teşekkürler.

    Cevapla
  47. Safçılar toplar uçağı bu saatten sonra.

    Cevapla
  48. 6 yıl önce

    Bence yetersiz bir zam daha doğrusu zammın olmuş…Kesinlikle pilotlar gibi bir ek protokol zammı yapılması konusunda sendikayla iletişime geçilmelidir.Uçak bakıyoruz arkadaş İMES Sanayi Sitesi mi burası!!! Bu ne rezalet …

    Cevapla
  49. 6 yıl önce

    Yönetiminde, çelik (hurda) işinde hepsinin allah belasını versin. Sahtekar şerefsizler. Ey Bu zamcığa sevinenler Ulan zil takıp oynıycaksınız nerdeyse. Kendi ayağınıza sıkıyosunuz haberiniz yok. O 500 sana 200 olarak bile dönmiycek nerdeyse. Pilotlara ve ao ya gelince tek kalemde verilen bize gelince inatla daha nasıl az verebilirim diye düşünüyosunuz. Yandaş hurda işede haram zıkkım olsun. Yıllardır harcadığımız emeklerde bu şirkete haram zıkkım olsun.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Yöneticiler kendilerine nasıl bir zam yapacakları acaba

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Acaba sen olsan ne yapabilirdın bedduaperest kardeşim. Bu işler öle oturduğun yerden kuru sıkı atmakla mı oluyor. Karşında kendi ortaklığındaki memura işçiye bile pilota yaptığı iyleşleştirmeyi yapmayan bir A.O var. Bu şubedeki kardeşlerimiz bizim için uğraştı çabaladı.çok şükür tanıyoruz güveniyoruz…hepimiz çırpınmalarına şahidiz. %14 + 500 tl seyyanen zam bile yüzde kaç ediyor haberin varmı ? Adamlar ayrıca bi sözleşme parasıda alınabilir diyor. Bu durumda Asgari ücretlinin yüzüne nasıl bakıcaksın bu nemrut nefisle ?? Yunanistandan parayla aldığım gavur lisansı mı yalakalık yaparak aldığın yetkimi tatmin edicek..İşveren esnese kükremiş aslandan korkan çakal gibi kaçan karektersizler mi ağlıcak şimdi??? Buyursunlar Etsinler istifayı gidip arap uşağı olup mutlu olacakların önünü tutan mı var ??

      Cevapla
  50. Cuma günü anlaşamayıp, pazartesi görüşme kararı alan sendika pazar günü böyle bir açıklama yapıyor.!! Asıl bağlı oldukları şahıslar gibi insanların aklıyla dalga geçiyorlar başka bir şey yok ortada.

    Cevapla
  51. Bu onursuz gurursuz insanlar sürüsüne bu verilen fazla bile. Anca çardakta arkadan konuşmayı bilen insan topluluğu.

    Cevapla
    • Çardakta otursa iyi toprağa oturup hangara tüküren insanlara thy de çalışıyorum demek bile haram aslında.

      Cevapla
    • 6 yıl önce

      Lan a bakım geniş gövdede sırtımız yere değmiyor elimiz kolumuz kir pas içinde sen nerenin cqm’isin söyle bi bakiyim.

      Cevapla
  52. 6 yıl önce

    Yetki alıp sorumluluk almak ahmaklık bu şirkette.En güzeli temsilciler gibi yattığın yerden para kazanmak Yetki alan da zaten kaçar gider burda durmaz tecrübe edindiğimiz gibi geçmişte

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      bir konuda katılıyorum, yetki alıp sürekli kalite denetimiyle baskıyla vs stressten kahrolacağıma mis gibi qm yetkimle + dil tazminatımla cs le aramda 200 tl anca oynuyor (10.0 A kademesi için söylüyorum)
      CS olan enayidir bu şartlarda, panelimi açarım yağlamamı yaparım, 200 tl az alırım ama kafam rahat missss.

      Cevapla
  53. 6 yıl önce

    Neyse burdan da anlaşılacağı üzere ilkfırsatta bi yaprak dökümü yaşanacak ben dahil olmak üzere bunların çivisi çıktı iyice artık.Bu Fazıl çiftçi varken teknik bir yere gelemez.

    Cevapla
  54. 500 verilende bruttur :))) pazarlikla 350-400 brute indirirler.Nette 200 yaklasik :)
    Zam oranindada pazarlikla 10-12 anlasirlar.
    Hadi hayirli olsun (:
    Pazartesi aksam görürsünüz.

    Cevapla
  55. 6 yıl önce

    Hangi üyelerine bildirdi acaba bunu? Biz sendika üyesi değil miyiz? Paranızı vermiyor muyuz, bize neden atmıyorsunuz bilgilendirme mesajınızı? Pazar günü toplantı yapacak kadar kimden azar işittiniz siz?

    Cevapla
  56. 6 yıl önce

    Üyelere açıklama yapılmadı.Kaynak nedir?

    Cevapla
  57. 6 yıl önce

    Heryere cekilebilecek bir yazim sekli.. seyyanen artis demis sanki 6 ay her ay mi artacak.. hem seyyanen artan ne is tazminati yazsana kardesim.. ilk once artis sonra yuzde artisi mi ? Kendi harfim icin arada 50 lira oynuyor tersi olursa.. ne istiyorsunuz belli degil.. IQ lari enflasyon arti 2 puan.

    Cevapla
  58. 6 yıl önce

    Bu tis i imzalayan herkesin Allah belasını versin daha da bişey demiyorum.Allah kahretsin sizi ya vasıfsız topluluğu

    Cevapla
  59. 6 yıl önce

    500 seyyanen zaten yüzde birkaç oluyor maaşlarda. O sebeple 14e geri çekmişlerdir.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      500+%14 oku hesapla sonra yorum yap

      Cevapla
      • 6 yıl önce

        Ayni şeyi söylüyoruz, 500+%14 bircok kiside %17den buyuktur. Ozurlu falan komik seyler :) gerek yok boyle laflarla kuculmeye

        Cevapla
    • 6 yıl önce

      Arkadaşlar cok fazla zorlanmanıza gerek yok 500 TL net zam %15 eder %15+%14= 29 eder ki eğer bu net zam ise net değilse yüzde 20 zor alınmış gözüküyor.

      Cevapla
      • 6 yıl önce

        %15 yapan da var %7 de. Sonuçta iş tazminatı üzerine eklenecek sadece bu miktar. Genel maaaşa vurunca maksimum etkisi %7-8 yapar. Aman aman bi şey dediğin gibi. Alsalar bile bunu %20 anca oluyor.

        Cevapla
      • Utanıyorum senin gibilerden.

        Cevapla
  60. 6 yıl önce

    yani bu sendika ve temsilcilerinde bir gram utanma duygusu kalmamış. Talep edilen zamma güzel diyenler var. Bu adamlara ne verseler almaya mecburlar. Çünkü thy’den başka şirkette çalışabilecek donanımları yok.

    Cevapla
    • 6 yıl önce

      Tanıdığım tüm temsilciler vasıfsız teknisyen çoğu alt gelir grubuna hitap ediyor zaten kendilerine yönelik tis imzalamışlar cs yetki falan ilgilendirmediği için arkadaşları çok dertleri değil Kabin amirlik primi için 1000 tl alıyorken Cs e nasıl prim istemezsin sen ya?

      Cevapla
      • 6 yıl önce

        5 tanesi 10.3 c\s hangisini tanıyorsun diğerleri senin gibi benim gibi insan . Pardon sen insan değilsin

        Cevapla
        • 6 yıl önce

          Şu yorumların hepsine sivilceli ergen kıvamında yorum yapıyorsun. Anlaşılan sendikanın delegesisin. Eğer bu tis bu haliyle imzalanırsa teknisyen delegeler görevlerinden istifa etmeliler. Tabi onur haysiyet ve kişilik sahibi olanları kastediyorum.

          Cevapla
      • 6 yıl önce

        Senin gibi vasıflı klavyeşörler Sanal dünyadan çıkamadığı için olmasın!!

        Cevapla
    • 6 yıl önce

      Senin varsa donanimin ne işin var burda bu zam ortalama yuzde 23 lere denk geliyo destek peraoneli icinde yüzde 35 civari daha ne istiyoaun sirketin tapusunu ustunemi versinler ha evet teknisyen maaslari piyasanin altinda ama biz bu sirkete 10 yil once baslarkende piyasanin altindaydi sen baslarkende altindaydi niye basladin niye devam ediyorsun omrunuz muhalif olmakla geciyo bi civi cakmak gibi bi derdiniz yok unutma sizler nasilsaniz sizi yönetenler de öyledir biraz eksikligi millette arayacagina kendinde ara git daha yuksek maas vere aliyorlarsa seni .

      Cevapla
  61. 6 yıl önce

    Çelik İş mi ?!!! Çalışanın hakkını aramayan işveren yanlısı Hurda İş…

    Cevapla
  62. 6 yıl önce

    Revize edilmiş teklif teki rakamlar bile çok komik

    Cevapla
  63. Çeliş işten Geri vites

    Cevapla