featured

Camı patlayan THY uçağı Trabzon'a acil iniş yaptı

Türk Hava Yolları’na ( THY) ait uçağın havada camı çatladı, Trabzon’a acil iniş yaptı.
239 yolcu ve İstanbul’dan Afganistan’a giden ve içerisinde Afgan Dışişleri Bakan Yardımcısı İdris Zamani’nin de olduğu THY uçağının camı patladı. Paniğin yaşandığı uçak Trabzon’a acil iniş yaptı.
Sabah meydana gelen olayın ardından havalimanında ağırlanan yolcular için yeni bir uçak bekleniyor.16 mürettebatın olduğu uçağın havadayken uçağın kokpit camında çatlak oluştuğu ve bu nedenle acil iniş yaptığı öğrenildi. Uçağın camıyla ilgili teknik müdahaleler yapılırken, yolcuları da havalimanında ağırlanıyor. Yolcular, Trabzon’a gelecek yeni bir uçakla saat 14.30’da Kabil’e gidecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Uçağın camı patlamaz, çatlar. Bu da abartılacak bir durum değildir. Bu durumda uçak seferini tamamlayabilir, ancak tekrar sefere verilebilmesi için değişim gerekir. Bu işlem, Kabil’de sıkıntılı olacağından kaptan, bu işlemin daha kolay yapılabileceği yurtiçi istasyona inmiştir. Trabzon veya benzeri bir meydana malzeme ve teknisyen göndermek tahmin edilebileceği gibi çok daha kolaydır.

    Cevapla
  2. thy teknik sonradan hastalanan ENGELLİ HASTA olan 20 yıldan fazla calışanını performansı düşük sebebiyle 39 yaşında işten attı

    Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Sag sol fixed camlara da merdiven cektirseydiniz

    Cevapla