featured

BÜYÜKELÇİDEN BİLAL EKŞİ'YE KÜSTAHÇA CEVAP

İsrail’in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin paylaşımının altına Kudüs’le ilgili İngilizce ve Türkçe olarak küstah bir tweet attı.
İsrail, Mavi Marmara anlaşmasında Ankara’nın karşılığı olarak Kudüs yazdığı günden beri Müslümanların kutsal şehri Kudüs’ü başkenti zannediyor. İsrail Büyükelçisi Eitan Na’eh, bu küstahlığı alenen dile getirdi.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ israil elcisi bilal eksi
Türkiye’deki Müslümanlar Kudüs ziyareti için THY’nin fiyatlarını indirmesini talep etmişti. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de bu çağrılara cevaben geçtiğimiz günlerde Kudüs uçuşları ile ilgili indirim yapıldığını duyurmuştu. Bu duyuruya cevap veren Büyükelçi Na’eh, “Türk turistleri başkentimiz Kudüs’te ağırlamaktan memnuniyet duyarız” ifadelerini kullandı.(milligazete)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Ne kardeşi adam müslüman mahallesinde salyangoz satıyor…

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    Adem kardeş, sen ne içiyon? Bir daha içme, en azından içtiğinde PC başına oturma.

    Cevapla
  3. Altın Çağ başlıyor.Büyük İsrail kurulacak…Süleyman Mabedi kutsal sandık(musa tabletleri) için 3 bin sene önce yapıldı…Rabbin emridir tekrar inşa edilecek…Padişah Anneleri Yahudidir…başta Fatih Camii olmak üzere tüm Sultan Türbeleri Davut Yıldızlarıyla süslenmiştir…Dna araştırmaları her 3 türkten 1 nin Yahudi olduğunu kanıtladı(asimile)…Savaş durumu bitince Tüm Dünya Yahudi Firmaları Büyük İsraile taşınacak…Tüm dünya çalışabilmek için bu coğrafyaya akacak…yani ABD nin yerini alacak…Refahı görün ozaman….binlercesinden sadece 2 küçük örnek Benzin 50 cent….baba Jeep’ler…Mustang&Camaro 30bin $ olacak…yani Abd de satılan fiyatla aynı…B.israil Abd olacak Türkiye de Kanada…komşuda pişer akrabayada düşer…Bir Anda Değişir Herşey…!!!!!

    Cevapla
  4. 7 yıl önce

    Twitter merakı Bilal Ekşi nin başına iş açacak. Demedi demeyin. Senin ne işin var sayın genel müdür o mecralarda. basın sözcün yok mu senin

    Cevapla