featured

BRITISH AIRWAYS'İN RÜZGARLA MÜCADELESİ

BA492’nin Rüzgarla mücadelesi
Cebelitarık Boğaz’ında British Airways a ait uçağın rüzgarla mücadelesi yürekleri hoplattı.
British Airways e ait Airbus 320 tipi uçağın pilotları yan rüzgar yüzünden zorlu anlar yaşadı.
Airbus A320 tipi uçak saat 10:58 UTC’de iniş yapmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı ve 11:40 UTC’de Malaga’ya yönlendirildi.
Yolcular otobüsle Cebelitarık’a transfer ediliyor.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Z87

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Sefa Bey, Bu hareketin anlamı tüm havacılar tarafından bilinmektedir.Bunun rüzgarla karıştırılması imkansızdır.Havacılığın ppl safhasında dahi bilinen bu hareket uluslararası olarak malumdur.Bu hareket ve haberin bir havacılık sitesinde rüzgarla ilişkilendirilerek verilmesi Yakışmamış.Diğer bir güya havacılık sitesinde de aynı hata yapılmış.Sitenize en az bir pilot seviyesinde edit edilerek yayınlanmış olsaydı gözden kaçmazdı diye düşünüyorum.Diğer havacılık portalları neyse de sizin sitenide olması üzdü.

    Cevapla
    • Yönetici 6 yıl önce

      haklısınız. Ancak pilot veya uçak teknisyeni editör bulamıyorum. Bulsam da bu piyasada ona uygun maaş vermek zor olur. Bazı okurlarımız haberleri benim bizzat yaptığım yanlısına kapılıyor. Sabah 08 den itibaren tüm gün bilgisayarın başında olmam söz konusu bile olamaz. Bu nedenle tercüme veya yerli haberlerde ne yazıyorsa onu yazıyorlar. Ben görürsem uyarıyorum ama haber yayınlanmış ve sosyal medyada dağıtılmış oluyor.

      Cevapla
  2. Pek fazla Airbus tecrübesi yok anlaşılan. Hars hurs kumanda verilmez Airbus e

    Cevapla