featured

British Airways FIRST Class yolcusu Tutuklandı

BA0057 Sefer sayılı uçuşta; 30.000 feet’de bir hostesin etek altını filme çekmek için telefon kulandı.İş adamı 61 yaşındaki Martyn Vaughan’ın, ahizeyi, eğilip başka bir yolcuya hizmet vermekte olan 26 yaşındaki kabin memurunun üniforma eteğinin altına ittiği iddia ediliyor. Bedava içkileri deviren Vaughan, Heathrow’dan başlayan uçuşu Güney Afrika’da sona erdiğinde gözaltına alındı ve çirkin saldırı nedeniyle suçlandı. BA Görevlileri ömür boyu uçurmama kararı aldı.Evli, 2 çocuk babası, 50,000£’lık Porsche arabası olan iş adamı 6,000£’lık First Class süiti böylece kaybetti.
İddia edilen olay 1 hafta önce yaşandı ve uçuş ekibi kaptan dahil alarma geçti. Polislere telsizle geçilen haber sonrasında, Airbus A380 iner inmez yolcu karşılandı.
Vaughan silahlı görevliler tarafından koltuğunda tutuklandı ve Cape Town Polis merkezi’ne götürüldü.
Olayı yalanlayan adam uçuşta telefonu olmadığını söyledi. Ancak görgü tanıkları aksini iddia ediyor.
850,000 Pound’lık çiftlik sahibi Vaughan, yüklü bir adli para cezası ile karşı karşıya.
4 Kasım’da Cape Town Mahkemesi’nde duruşması var. Henüz kefaletle çıkmış değil. Eğer cezasını öderse İngiltere’ye dönebilecek.
BA First Class yolcusu olan İskoç doğumlu Vaughan’ın BA uçağında özel bir süiti, düz ve rahat yatağı, yorganı, keten pijamaları vardı. İmalat danışmanlık firmasının diğer üyeleri ile birlikte seyahat etmekteydiler ancak uçakta birlikte oturmuyorlardı.
BA sözcüsü; havayolu patronlarının dehşet içinde olduğunu ve doğru olanı yapmaya çalıştıklarını söyledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir