featured

BİRİ THY'YE BİR ŞEY DESİN. İST-TRABZON GİDİŞ DÖNÜŞ 746 TL

İstanbul’dan Trabzon’a uçmak isteyen şahıs geliş-dönüş 746 TL fiyatla karşılaştı.
Trabzon Pahalı Hat Oldu
Trabzon’da yaşanan yoğun yolcu trafiği THY’yi şımarttı. Normal fiyatların üstünde ücret talep eden uçak firmaları Trabzon’u adeta en pahalı hat ilan etti. İstanbul’dan Trabzon’a gelmek isteyen bir vatandaş 18-21 Mayıs 2017 tarihindeki geliş-dönüş fiyatına bakınca şaşkına döndü. THY’nin tavrı Trabzon ekonomisini olumsuz etkilemeye başladı.
Trabzon Münih’ten Pahalı
SABİHA Gökçen Trabzon arası ekonomi sınıfından bilet almak isteyen vatandaş 746 TL ücreti görünce Trabzon’a gelmekten vazgeçti. Aynı tarih için Sabiha Gökçen’den Münih Havalimanı’na uçuş fiyatının (gidi-dönüş) 651 TL olduğu gözlendi. Vatandaşlar THY’nin Trabzon’a özel fiyat çektiğini kaydetti.
Ankara Hattı da Aynı
THY’nin iç hatlarını gerçekleştiren Anadolu Jet, Trabzon- Ankara arasındaki bilet fiyatlarında ise tam anlamıyla bir tekelleşme politikası uyguluyor. Zaman zaman Trabzon- Ankara arasındaki bilet fiyatları bazen Trabzon- İstanbul bilet fiyatlarının bile üzerine çıkıyor. Diğer hava yolu şirketlerine Trabzon- Ankara uçuşu verilmemesi ise kafalarda soru işareti oluşturuyor.(gunebakis)
 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ biri thyye bir sey desin h297 8ca05

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Fiyatların yüksek olması uygun sınıfların bitmesinden kaynaklıdır. Ekstra uçuş planlamaya bu durum iyileşebilir.

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    Ohaaaa

    Cevapla
  3. 7 yıl önce

    Trabzonludan çok Arapların seyahat ettiği bir hat olduğu için fiyatlar bukadar yüksek arz talep meselesi bırakın da ülkemizin milli gururu kazansın alternatif olarak Anadolu jet tercih edebilir gitmek isteyenler. Ucuza gitmek isterlerse ayrıca önceden alındığında hiç de pahalı değil!!

    Cevapla
  4. 7 yıl önce

    Ucuz seferleri tercih etsin madem. Zararda diye bıyık altından gulmeyi biliyorsunuz ama

    Cevapla
  5. Tialep durumuna göre ucuz ucuşşar da var. Ayrıca diğer havayolları da bazı ucaklarında o fıyata çıkabiliyor.

    Cevapla
  6. 7 yıl önce

    Uçak plansız kafaniza göre istediğiniz zaman bileceğiniz birşey değildir. 1-2 ay önceden alacaksın biletini he yok kafam esti bi trabzon yapayım diyosan verirsin en pahalı fiyatı gidersin.

    Cevapla
  7. Trabzona yaz döneminde 330 kalkmalı artık. Veya frakanslar artırılmalı artık.

    Cevapla
  8. Anadolu Jet olmasın o? Başlık neden THY?

    Cevapla
  9. 7 yıl önce

    ee hani herkes istediği zaman uçağa binip istediği yere ucuza gidebiliyordu ? 746 tl ucuzsa bir şey demiyorum ! yalan söylemek ve kışın ortasında veya abuk sabuk saatlerde insanlara ucuz bilet satmak marifetse durmayın devam edin nasılsa kanan çok !

    Cevapla