featured

Bagajlara tekme atan havaalanı görevlileri olay yarattı

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Londra Luton Havalimanı’nda bagajları dikkatsiz bir şekilde transfer eden ve tekmeleyen havalimanı yer hizmetleri personelinin video kayıtları ortalığı karıştırdı.
The Sun tarafından ortaya çıkarılan görüntülerde havalimanı yer hizmetleri personelinin bagajları dikkatsiz bir şekilde taşıdığı, fırlattığı ve tekmelediği görülüyor.

 Yaklaşık 1 dakika süren görüntüleri kaydeden yolcu kayıt esnasında ”Nasıl bu kadar iğrenç ve saygısız olabilirsiniz?” diyerek duruma adeta isyan ediyor ve ”Umarım bu ahmaklar suratına tekmeyi yer ve kovulur” diye söylenüyor.

Aslında bu olay Londra Luton Havalimanı’nda yaşanan ilk ilginç bagaj taşına vakası değil.
Geçtiğimiz yıl yine Londra Luton Havalimanı’nda çalışan personelin bagajları dikkatsiz bir şekilde taşıdığı ve transfer ettiği ortaya çıkmış ve bu durum kamuoyunu uzun bir süre meşgul etmişti.
Birleşik Krallık’taki çok sayıda havalimanında yer ve bagaj hizmetleri sağlayan Menzies Aviation kameralara yansıyan olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Firma bu tarz davranışların önüne geçmek için her türlü tedbiri alacaklarını ve gelecekte de profesyonel standartlara bağlı kalacağını açıkladı.
Londra Luton Havalimanı ve EasyJet firması da bu durumu daha detaylı araştıracaklarının sözünü verdi.
 
https://youtu.be/9q-aalIRr2o?t=5s
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir