Azul’un 160 Rotası, Euroairlines Ağıyla Bağlanacak

Azul’un 160 Rotası, Euroairlines Ağıyla Bağlanacak

Brezilyalı havayolu şirketi Azul Linhas Aéreas, Euroairlines Group ile önemli bir interline anlaşması imzaladığını duyurdu. Bu anlaşma, Azul’un rotalarını Euroairlines Group’un geniş dağıtım ağı aracılığıyla 50’den fazla ülkede sunmasını sağlayacak. Ayrıca, Azul’un 160’tan fazla rotası, İspanyol grubun diğer ortaklarının uçuşlarına bağlanacak.

Bu işbirliği, Azul’un küresel pazardaki varlığını önemli ölçüde güçlendirecek. Euroairlines Group’un dağıtım ağı sayesinde, Brezilyalı havayolu, daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşma ve Güney Amerika’daki dağıtım alanında lider konumuna gelme fırsatı elde edecek.

Azul’un Genişleyen Ağı

Azul, Brezilya iç hatlarında 150’den fazla uçuş gerçekleştirmekte ve Orlando, Fort Lauderdale, Lizbon ve Paris gibi uluslararası destinasyonlara seferler düzenlemektedir. Şirket, yılda 28 milyondan fazla yolcu taşırken, ayda 27.000’den fazla uçuş yapmaktadır. 2020 yılında Tripadvisor tarafından dünyanın en iyi havayolu şirketi seçilen Azul, Salvador de Bahia ve Porto Alegre’ye yeni uçuşlar eklediği 2008’den bu yana büyümeye devam ediyor.

Euroairlines Group’tan Övgüler

Euroairlines Group CEO’su Antonio López-Lázaro, Azul’un iş modelini övüyor ve anlaşmanın Brezilyalı havayolunun global varlığını artıracağına inandığını belirtiyor. Pazar, Kanallar ve Kargo Genel Müdürü Guillermo López-Lázaro, Azul’un modern ve çekici iş modelinin onu Brezilya ve transatlantik operasyonlarda bir lider haline getirdiğini ifade ediyor.

Azul İttifaklar ve Ağ Planlama Direktörü Andre Mercadante, Euroairlines Group ile yapılan ortaklığın, şirketin uluslararası varlığını artırmak için büyük bir adım olduğunu vurguluyor. Mercadante, bu işbirliğinin, müşterilere daha fazla destinasyon seçeneği sunma ve markanın kalitesini dünya genelinde daha geniş bir kitleye ulaştırma fırsatını verdiğini belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir