featured

AZAP Platformu Yönetimi Murat Ersoy’a Ateş Püskürdü

AZAP Platformu Yönetimi dün toplantı tutanağını paylaştı. Yapılan paylaşımda Murat Ersoy’un 31 Ağustos 2020 tarihinde ödeme yapacağını beyan ve taahhüt etmesine rağmen yine sözünde durmadığını bildirdi.
AZAP Platformu Yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;
Murat Ersoy, 10-14 Ağustos 2020 tarihinde, bizleri Genel Müdürlüğe davet ederek, kendisi tarafından hazırlanan ve herhangi bir değişiklik olmadan kabul etmemizi istediği ve birçok arkadaşımızın imzaladığı protokole göre, 31 Ağustos 2020 tarihinde ödeme yapacağını beyan ve taahhüt etmiştir.
28 Ağustos 2020 günü bizlere bireysel olarak Whatsapp üzerinden göndermiş olduğu mesaja göre, protokolu imzalamayan ve gelmeyen arkadaşlarımızı bahane ederek ödemeyi yapamayacağını ve 7 Eylül 2020 tarihinde tüm ödemeleri yapacağını ifade ederek ertelemesi üzerine, AZAP Platformu olarak yapmış olduğumuz toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır.
1. Murat Ersoy tarafından bizlere Whatsapp üzerinden gönderilen mesaja cevap verilip verilmeyeceği hukuki olarak değerlendirilmiş olup, bugün itibariyle başka herhangi bir cevap verilmemesi yönünde karar alınmıştır.
2. CİMER’e bireysel yapılacak başvuruların amacına ulaşmayacağı bilinmekle birlikte, AZAP Yönetimi olarak tüm hak arama yöntemlerinin değerlendirilmesi adına CİMER’e bireysel başvuru yapılmasına destek vermektedir.
3. 2 Eylül 2020 günü saat 11:00’de Atlasglobal Genel Müdürlükte bir basın açıklaması yapılacaktır. Bu açıklamaya İstanbul’da olan tüm arkadaşlarımızın katılımı, birliğimizi ve gücümüzü göstermesi açısından çok önem arz etmektedir. Yüksek sayıda katılımınızı bekliyoruz.
4. 7 Eylül 2020 tarihinden sonra, hak arayışımız daha güçlü ve çok sesli olarak tüm platformlarda yapılacaktır.
5. Basın açıklamaları, ETS Binası önünde, Murat Ersoy’un ikamet ettiği bölgede, dikkat çekecek ve AZAP yönetimi tarafından belirlenecek diğer alanlarda planlanarak sizlere duyurulacak ve yapılacaktır. İflas Davası ile ilgili süreç AZAP Yönetimi tarafından takip edilmektedir. Gelişmeler konusunda iletişim kanalımız üzerinden bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunuyoruz.
Saygılarımızla.
AZAP Platformu Yönetimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

21 Yorum

  1. 4 yıl önce

    Ödemeyeceksen neden ödeyeceğim diyorsun dalga geçer gibi yalan üstüne yalan söylüyorsun nasıl bir insansın sen insanda birazcık şeref haysiyet Onur olur. Haram olsun

    Cevapla
  2. 4 yıl önce

    Servet sahibi Murat Ersoy sattığınız bilet paralarını iade edin artık dolandırıcı değilseniz. ..

    Cevapla
  3. 4 yıl önce

    Tamaminiz bu şirkette kac yıldır çalışıyorsunuz bilmiyorum ama bu adam in 4 lafindan 5 i yalandır. 15 yıllık patronluğu döneminde söylediği tek şey doğru cıktı. Benim adım murat ersoy ceketimi alır cikarim öylede oldu. UMUTLANMAYIN

    Cevapla
  4. 4 yıl önce

    Biz sana ne yapmış olabiliriz maaş vermemene rağmen aylarca yerde şirkette havada çalışıp şirketini kurtarmaya çalışmaktan başka
    Zaten vermeyecektin alacaklarımızı ki zaten vermeyeceksin bu anlaşıldı bizi neden ayağına çağırarak umutlandırdın
    Eve arabaya haciz gelmek üzere
    Çoluk çocuğun okul masraflarını ödeyemez durumdayız
    Bu nasıl bir Allahsızlıktır ki bizlere bunu layık görüyorsun
    Verme verirsen adam değilsin ki zaten adam değilsin

    Cevapla
  5. çoluğun çocuğundan çıkacak hepsi sen gör ersoylarda bozkurtlar insan değil

    Cevapla
  6. 4 yıl önce

    Sen imzalayan insanların parasını yatır ki imzalamayanlar da “aa keşke ben de imzalasaydim” desin. İmzalamayanlar para yatana kadar imzalamak istemiyor. Örnek olsun ki, onlar da ikna olsunlar.

    Cevapla
  7. 4 yıl önce

    Maalesef havacılık camiası böyle haberlere alışık bu ülkede kaç tane şirket battı ve olan hep emekçilere oldu. Ancak böylesi hiç görülmedi. Be adam sen bunca insandan ne istedinde ödemeyeceğin para ile ilgili vaade bulundun insanları ayağına kadar kandırarak getirdin. Sende hiç mi Allah korkusu yok,hiç mi vicdan yok bir de bu kadar insan ile dalga geçiyorsun tek bir dileğim var inşallah sen de bunları yaşarsın. Allah seni hep senin gibi insanlar ile karşılaştırsın. İnşallah bu yaptıklarının acısı senden çıkar. Allah senin çolugumunu çocuğunu bu beddualardan korusun. AMA onlarında kaderi bir hırsızın çocukları olarak hatırlananacaklar. Bu da onlara babaları Murat Ersoyun en büyük mirası. Çok şükür bize babamız şerefli ve onurlu bir soyadı bıraktı.

    Cevapla
  8. Sen çalışanlarına layık bir adam değilsin.

    Cevapla
  9. 4 yıl önce

    Şimdiye kadar beddua ettiğim hiç bir kimse onmadı. Yeminim var beddua etmemeye ama, galiba bozacağım. Bu da benim insani zayıflığım olsun. “Çalışanın hakkını teri kurumadan verin” den sonraki cümle “Allah zaten affedicidir” Demek ki, böyle durumlara işaret edilmiş. Allah affetsin, ben etmiyorum; alın terimi de, çoluğumun çocuğumun rızkını da.

    Cevapla
  10. Bin defa yazıklar olsun, ama hiç unutulmasın sonuna kadar alacaklarımızın peşindeyiz. Çoğu alacağımızdan feragat edip imza attık, bir kez daha kandırıldık. Çok merak ediyorum 5 Eylül C.tesi günü yeni erteleme bahanesi ne olacak. Sadaka değil hakkımızı istiyoruz.

    Cevapla
  11. 4 yıl önce

    Bak Murat ERSOY insan hayatta herseyle karsilasabilir ticaret bu batarsinda cikarsinda burasinda degiliz ama niyebu hareketleri yapiyorsun;insanlara umut veriyorsun sonrasi gelmiyor ; kendini itibarını niye pas pas ediyorsun;bir markanin bitmesini hep beraber seyrettik paralari isvicreye kacirdi diyorlar falan ama herseyin sonucu ne biliyormusun ‘calisan insanin emegi kul hakki’ eger o parayi gercekten caldiysan zaten sana haram zikkim olacak merak etme;yok ticaret yaptimda battiysan o zaman cik adam gibi ben battim arkadaslar birseyler beklemeyin de ki herkes yoluna baksin,yeter artik ya oyle ya boyle birini yap ailenin adini rezil etme.

    Cevapla
  12. 4 yıl önce

    100 Kişiyle henüz işlemleri tamamlayamadık ne yaa. Yaptıklarına toplu ödeme yapsana. Yine paran mı gelmedi yoksa. Ne gelmez paraymış. İsviçre de şirket kurarken ve şirketin içini boşaltıp oraya havale ederken iyiydi. Kadıköy’de üzerinizde kaç bin tapu var. kaç milyon liralık gayrimenkul kaydınız var. Ödemek zor geliyor. Çünkü zengin olmak için o kadar hak yediniz ki, ödemek adama koyuyor. Karşındakilere hep yalan söyle, hep vaat ver. Ama bir gün gelir, o zaman kaçacak hiçbir yerin olmayacak.

    Cevapla
  13. 4 yıl önce

    Sorunu,sorunu yaratanlar ve yaşatanlarla çözemezsiniz…

    Cevapla
  14. 4 yıl önce

    100 kişinin imzalamamasi imzalayanlari bağlamaz ki , bu nasıl bir mantıkdır . Kaç kere söz vermiş ve yerine getirmemiş , kimsenin dikkatini çekmiyor , adalet e soru işareti takmak gerek

    Cevapla
  15. 4 yıl önce

    Devlet bu dolandırıcılığa nasıl sessiz kalır anlamak mümkün değil. Resmen nitelikli dolandıcılık.. Sosyal devletiz biz değil mi

    Cevapla
  16. 4 yıl önce

    MAZERETE BAK:

    Sayın Çalışanımız,
    100’un üzerinde Çalışanımız ile hesap mutabakatı henüz tamamlanmamistir.
    Eksikler 04.09.2020 akşamına kadar tamamlanıp 07.09.2020 pazartesi günü ödemelerin tamamı tek seferde hesaplarınıza yatırılacaktır.
    Teşekkürler

    Birincisi, biz artık sizin çalışanınız değiliz. Bizi işten çıkarmıştın.
    İkincisi, Protokolü imzalayanlara toplu ödeme yap. Diğerlerine ikinci toplu ödeme yaparsın.
    Üçüncüsü, Teşekkürler diyorsun. Ne için teşekkür ediyorsun, Bizim salak, aşırı iyi niyetli, senin çok akıllı olduğun, düzenbaz olduğun, sözünün eri olmayan bir tüccar olduğun, babanı bile mezarında ters çevirdiğin için mi teşekkür ediyorsun. Sen nesin böyle yaa…
    Yüzyılın ve Hatta Binyılın Başarılı Müflis İş Adamı.

    Cevapla
  17. bu kaçıncı cuma bu kaçıncı pazartesi.bu hikayeyi duymaktan artık gına geldi.imzalayanların hakkını verin diğerleri ile görüşmelerinizin devam ediyor olması neyi bağlar?! ayın 07 si… gün olur da 15 i olmasın ?!olmaz olmaz deme.

    Cevapla
    • Ödenmemiş borç alçalmadır, dolandırıcılığın başlangıcıdır.
      Balzac(anlayana)

      Cevapla
  18. 4 yıl önce

    Ne kadar utanmaz insanmışsın sen M.E.
    Yazıklar olsun sana ve bundan sonra yapacakların için.
    Artık hasiyetin nede şerefin kaldı yeryüzünde. Fikrini düşünceni bilemiyorum ama fakat yaptığın her hareket artık insanların canına tak etti ve her hakarete seni mahkum bıraktı. Lanet olsun seni tanıyıp şirketinde çalışmaya başladığım güne.

    Cevapla
  19. 4 yıl önce

    Bir gün de SÖZÜNDE DUR yahu. Ali Haydar Bey mezarında TERS döndü. Hem bize hem de Rahmetli BABA’na azap veriyorsun. Paran yoksa milleti niye davet ediyorsun. Adamlar feragat ediyor, sen %40 borcundan tasarruf ediyorsun. Bu da yetmiyor. Ödeme Yapmıyorsun. İNSAF. İnsan Ol be. Ahkam kesiyordun ya, Sözünü Eri Olacaksın. Piyasa seni böyle bilecek diyordun. Bu piyasa seni Yüzyılın Dolandırıcı ve İflas Ustası olarak bilecek.

    Cevapla
  20. 4 yıl önce

    Ne kanundan çekiniyor ne de onurunu yitirmekten. İş insanları ve Havacılık camiasında ibretle anılacak ne yazık ki. !

    Cevapla