featured

Aydın Baysal’dan “çift maaş kıyağı” hakkında belgeleri ile yalanlama geldi

Türk Hava Yolları Teknik AŞ’de yetkili olan Özçelik İş Sendikası’nın Genel Başkan Yardımcısı Aydın Baysal hakkında bugün havacılık medyasında yer alan “Özçelik İş Sendikası yetkilisine çift maaş kıyağı” başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını Tempo daki Ekran görüntüsü ile açıkladı.

Aydın BAYSAL’ın yönetimindekilere yaptığı açıklamada yalan haber yapan kişiler hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

İşte o açıklama;

Değerli arkadaşlar yalan haber sitelerinde hakkımdaki alçakça iftiraya cevabımı öncelikle siz kıymetli yol arkadaşlarımla paylaşmak istedim. İlgililer hakkında yasal süreç başlatılacaktır. Tempo daki Ekran görüntüsünüden de anlaşılacağı üzere seçildiğimi takip eden aydan itibaren ücretsiz izin talebi oluşturdum.Öncelikle birikmiş ücretli yıllık izinlerimi kullanmam istendi ardından da talebim işleme alındı. Çalışma arkadaşlarımızın ücretlerinin iyileştirmesi için büyük bir çaba gösterdiğimiz bu günlerde kasten ve bilinçli olarak bu mesnetsiz ithamlarla üyelerimizi huzursuz ederek provake etme maksadıyla yapılmış bu haberi yapan ve yayınlayanları şiddetle kınıyorum.

Hukuken gereğinin yapılacağınıda bilgilerinize sunarım.

Aydın BAYSAL

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ baysal yalanlama12 scaled

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 2 yıl önce

    Trolcük yakında İmamoğlu başkan olursa geri vites yapma ama ok

  2. 2 yıl önce

    Komedi gibi çamur at izi kalsın mantığı hep var olmuştur olacaktır sanırım bir haber yapılırken enini boyunu bir sor demezler mi adama airportta okudum hadi canım sende dedim ama aydın baysal haberin art niyetli olduğuna açıklık getirmiş :))))

  3. Ayın 30u oldu bugün görüşme vardi ama açıklama bile yok. Uyenizi bilgilendirmeyi ogrenin once…

20 Yorum

  1. 2 yıl önce

    Malum site de hep aynı terane adam ücretsiz izin almış işte daha ne. Ücretsiz izin alan adama maaş mi yatirilir

  2. 2 yıl önce

    Ulan adamın bizim için nasıl çabaladığını tüm temsilciler olarak biliyor ve görüyoruz. Tam ücret görüşmleri yapılırken Tdp lileri sevindirecek çalışmaları yüzünden iftira ile hems sendikayı hem de adamı karalama maksatlı bir haber. Utanmazlar

  3. 2 yıl önce

    Belgeler ile paylaşım yapılmış boşuna endiselenmisiz. Anlamadığım nasıl 48000 brüt ücret palavrasi ortaya cikartilmis

  4. 2 yıl önce

    Komedi gibi çamur at izi kalsın mantığı hep var olmuştur olacaktır sanırım bir haber yapılırken enini boyunu bir sor demezler mi adama airportta okudum hadi canım sende dedim ama aydın baysal haberin art niyetli olduğuna açıklık getirmiş :))))

  5. 2 yıl önce

    Açıkçası tam da personel için zam oranı belirlenmek için çaba gösterilirken malum site bu haberi ortaya atmış. Hiç mi uyanmiyorsunuz çamur at izi kalsın yapmaktan bırakın da sendika uğraşsın işverenden hakkımızı alabilelim

  6. Arkadaşlar zamla ilgili bir gelişme yok mu?

    • 2 yıl önce

      Malum site böyle abuk subuk haberler yaparsa hemen gelişme zor. Adamlar sörf zarar

  7. 2 yıl önce

    iki yerden maaş almak gibi bir hata yapılır mı ayrıca şirket zaten vermez. Kişi de zaten kariyer olarak böyle bir duruma müsade etmez. Yani yalan haberi yaparken şirkete de iftira atıyorsunuz. Bu kadar bilgisizlik olur mu?

  8. 2 yıl önce

    malum site tank tüfek kuşanmış el kalemi sallamış AYIPTIR YA AYIP. El kalemi derki bırakın sendıkayı mendıkayı :)))

  9. 2 yıl önce

    Artık THY TEKNİK Zam açıklanacak mı?

  10. 2 yıl önce

    Bu Ekrem imamoğlu’dan bir cacık olmayacağı bi kere daha ortaya çıktı.İBB başkanı Ekrem, İBB Meclis üyesi olan Ali Kıdık’a İBB’nin reklamını vermiş. Airzorthaber’den daha çok okunan, daha dürüst ve objektif Airlinehaber’e niye reklam vermiyorsun İmamoğlu? Yalan haber yapsın diye mi airzort’a reklam veriyorsun?

  11. 2 yıl önce

    Zaten şirkette maaş ödemesi ile ilgilenen ve bunları kontrol eden bir birim yok. Bizim saniyeler yüzünden dakikalık kesintileri hesaplayan sistem Aydın. Bey’in aylarca işe gelmeden kart okutmadan maaşını ödüyor ve kimse bunu sorgulamiyor ? Siz buna inandiniz mi ? Adam aciklamasini yapmış. Ücretsiz izin kullanmadan önce şirket birikmiş izinleri tazminat olarak ödememek için iznini kullandirmis. Başka hesapları olan birileri de bunu haber yaptırmış. Boşverin bu işleri ne oldu TDP, DP ve terfi süreçleri ? Mezuniyet ve tecrübemize karşılık gelen iş guruplarinda calismak istiyoruz. Güzel haberler bekliyoruz.

  12. Ayın 30u oldu bugün görüşme vardi ama açıklama bile yok. Uyenizi bilgilendirmeyi ogrenin once…

  13. 2 yıl önce

    İnsanları galeyana getirip çalışanları kin ve öfkeye yönlendirmekten başka birley değil bu. Böyle bir kuruma yapılması bu aydın başkana değil şirkete dahi atılan büyük bir iftiranın hesabını hem şirket hem sendika sormalı yasal işlem başlatılıp her kim bu işe alet olmuşsa hesabı sorulmalı.

  14. 2 yıl önce

    Yıllardır görüşmelerimiz var diyor bu sendika,emekli olacağız yakında daha görüşme devam ediyor 😅😅😅

  15. 2 yıl önce

    Yahu bu şirketi bunlar bakkal dükkanı sanıyor. 1 bile dk geç girildiğinde ücretinden kesinti yapılan yerde kim kime 5 maaş fazladan veriyor. Herkesin tandığı bildiği bir durumda bu mümkün mğ?? Arayıp sorduk, hepsini gösterdi. Adama daha sonradan tazminat olarak ödememek için önden birikmiş yıllık izinini kullandırıp sonra ücretsiz izin talebini işleme almışlar. Hatta ücretsiz izni ik başlangıç ve bitiş tarihlerli ile kendileri tanımlamış. Tüm olay bu. Protokol yapılacağı genel müdürle fotoğrafı koymakta ayrı bir hesap..

  16. 2 yıl önce

    Aaaaa burayı da minik trolcükler basmış. Hadi eğlenin siz. Burada oynayın başka bir yere gitmeyin uslu durun tamam mı 😏

    Cevapla