featured

Avustralya’da Pilot Eğitimi Almak İsteyenler İçin

Qantas Airways’in bölgesel yan kuruluşu olan QantasLink, ticari uçaklarda pilotluk kariyeri için  beş Avustralya üniversitesiyle iş birliğine girdi. RMIT Üniversitesi (Royal Melbourne Institute of Technology), Griffith Üniversitesi, UNSW( University of New South Wales),, Southern Queensland Üniversitesi ve Swinburne Teknoloji Üniversitesi öğrencileri, Qantas Future Pilot Programının bir parçası olarak, derecelerinin sonunda 12 haftalık geçiş dönemi için başvuruda bulunabilecekler
Önde gelen üniversitelerle birlikte hazırlanan program, yüksek performans gösteren,  motivasyonu yüksek öğrencileri bir havayoluna geçiş yapabilmeleri  için gerekli yeteneklerle donatacak ve kariyerlerini Qantas Grubu’nda pilot olarak başlatacakları bir platform sağlayacak.
Havayolunun Dash 8 Q400 ve Q300 filosundaki  QantasLink pilotları ve eğitmenleri tarafından yetiştirilecekler. QantasLink CEO’su John Gissing’e göre bu program,  seçilen öğrencilerin pilot olabilmesi  için  muazzam bir başlangıç olacak.
Uygun öğrenci olmak için  (7 puanlık bir skalada) 4.0 not ortalaması veya daha yüksek  olması gerekiyor. Avustralya’daki havayolu pilotlarına olan talep Asya-Pasifik bölgesinin büyüme bölgelerinden biri olduğu için haber büyük ilgi gördü.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir