featured

Atatürk Havalimanı'ndaki afiş tepki çekti

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar geliş terminalinin pasaport kontrol çıkışında duvara asılan afiş tepkilere neden oldu. Turistleri karşılayan afişte, “Sevdadır bize vatan toprakları üstünde ömür de, ölüm de” yazıyor. Görselde ise özel harekat polislerinin fotoğrafı var.
Atatürk Havalimanı’nda duvara asılan bir afiş tartışma yarattı. Türkçe olarak hazırlanan afiş, ülkemize giriş yapan turistlerin pasaport kontrolü sırasında karşısına çıkıyor. Türkçe bilmeyen bir kişiyi ‘korkutacak’ şekilde duran afiş vatandaşların tepkisini çekiyor.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ ataturk havalimani asif ice
Liberal Demokrat Parti eski genel başkanı Cem Toker, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı:
Atatürk Havalimanı…
Dış Hatlar Geliş Salonu..
Pasaport çıkışında..
Duvara bunu yapıştırmışlar..
Tatile gelmek gafletinde bulunan turisti bununla karşılıyorlar..
Adam yazıdan bir şey anlamıyor, resme bakıyor ve titriyor
Sizi böyle posterle karşılayan ülkeye tatile gider misiniz?
VATANDAŞLAR DA TEPKİ GÖSTERDİ
Hazırlanan afişin Türkiye’ye gelen turistleri ‘kaçırmak’ için hazırlandığı ileri süren sosyal medya kullanıcıları, Toker’in fikirleriyle örtüşen yorumlarda bulundu. (karar)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. 6 yıl önce

    Övünecek başka bişeyimiz olmayınca durum böyle oluyor.

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    Türkiye’ye turistler temkinli geliyor. Uçaktan iner inmez karşılaştıkları bu tablo ürkütücü. Yakışık almamış. Bunu buraya öneren de koyduran da kara cahildir.

    Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Tahminlerle salliyorsunuz. Ben de Sultanahmet de ki polis çokluğundan bu bahaneyle rahatsız oluyordum sonra turistlere bunu sormaya başladım. Sanılanın aksine polis varlığı onları güvende hissettiriyormus. Sosyolojik bir konu bu kendi fikrinizle hüküm vermeyin. Ozellikle Avrupalılar daha fazla güven hissediyor. Doğu Asya ülkeleri Arap kıtası biraz daha zayıf polise güven bakışı.

    Cevapla
  4. 6 yıl önce

    korkunc ve igrenc

    Cevapla
  5. Size ne oldu acaba rahatsız oldunuz erm. Tohumları

    Cevapla
  6. 6 yıl önce

    Sizin algınızı…. kara propoganda. Bi ülkenin kolluk kuvvetleri nekadar güçlüyse o ülke o kadar huzur verir. Bu fotoyu gören ürkek ceylanları o çok sevdikleri amerikan askerlerinin yanında görmeyi isterdim. Adamlar vitrine özellikle en heybetli en uzun boylu kalıplı personelini koyuyor ki caydırıcılığı olsun. Aslan gibi foto paylaşmışlar tebrik ederim. Hatta imkanım olsaydı bende en özel, en kuvvetli en iri personellerimi direk havalimanlarına yerleştirirdim. Dosta güven düşmana korku salsın.

    Cevapla
  7. 6 yıl önce

    Orda görmese başka yerde görcek o foto yerine atatürkü savaş meydanında gösteren tablo koysan ne şaşalı ne muhteşem iş olmuş denirdi…

    Cevapla
  8. 6 yıl önce

    Çokta güzel bir afiş. Türkiye yi istedikleri gibi oynatamayacaklarını anlasınlar. Tepkiyi bizim geri zekalılar göstermiştir.

    Cevapla
    • Ne güzel geri zekalı olduğunu anlayan bu arkadaşa. Samimice söylemiş.

      Cevapla
  9. 6 yıl önce

    Ya geken yolcu dışarı çıktığında karşılaştığı o polis sireni ve yapılan anonslara ne demeli;üçbeş taksici yada yolcu bekleyeni yolu tıkayınca trafik polisi gelip siren ve sesli anonsla insanları şok ediyor.Buna gerek varmıki;elinde imkan var yaz plakaya cezayı yolla adrese bakalım bunlar nir daha böyle yapabilecekmi;ama önce havavalanı taksilerinden başlıycaksın…!

    Cevapla
  10. 6 yıl önce

    Fotoğraf güzel gurur verici sözüm Yok ona fakat havalimanında ülkeye gelen turistlerin önünde olmamalı hadi birde Türkçe …
    Zaten geçen senelerdeki ülkemizdeki patlamalardan dünyada kötü bir algı var, daha düne kadar benim yabancı arkadaşlarım Türkiye’de savaşmı var diye soruyorlardı . Bu resim burda olmaz

    Cevapla