Midnight

Archer’ın Midnight eVTOL’ü Paris Air Show 2023’te Avrupa’da Tanıtılacak

Archer Aviation Inc. ve Stellantis N.V. 19 Haziran 2023’te başlayacak olan 54. Paris Air Show’a katılarak Archer’ın Midnight eVTOL uçağının üretiminin ölçeklendirilmesinde kaydedilen ilerlemeyi vurgulayacak ve Archer’ın 2025’te ticarileşmeye hazırlandığını açıklayacak.

Paris Air Show’da sergilenecek eVTOL uçağı, Le Bourget Havalimanı alanındaki en yeni gelişmelere ve gelecek teknolojileri Air Mobility etkinliği, gelişmiş hava hareketliliğinin gelişimi ve bunun havacılığın geleceği üzerindeki etkileri üzerine üç gün sürecek ve sektördeki önemli aktörleri bir araya getirecek.

Midnight uçağı, eVTOL uçak sektöründe Archer ve Stellantis arasındaki işbirliği sayesinde büyük ölçekte pazara sunulacak. Stellantis, Archer’ın eVTOL uçak, elektrikli güç aktarma bataryaları ve sertifikasyon uzmanlarından oluşan birinci sınıf ekibini tamamlamak üzere ittifaka sofistike üretim teknolojisi ve uzmanlığı, deneyimli personel ve finansman getiriyor.

Archer, uçak üretimini hızla artırarak ticarileştirme hedeflerini gerçekleştirmeyi umuyor. Aynı zamanda Archer, üretimin artırılması aşamasında yüz milyonlarca dolar harcamaktan kaçınarak ticarileşme yolunu güçlendirmeyi hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir