featured

ANTALYA'DA ZORBALIK İDDİASI

İzmir Şube Genel Kurulunu yapamayan Hava iş Yönetimi, Antalya’da tüzük gereği sağlanması gereken 121 üyeyi zor topladı.Büyük Çoğunluğu THY dışından getirilen üyeler ile toplanan genel kurul bu saat itibarı ile çalışmalarına yeni başlayabildi.
Bu arada Zeytin Dalı Hareketi lideri İskender Çarkçı ve Arkadaşları Hava iş yönetimi tarafından Genel Kurulu sokulmadığı iddia edildi İskender Çarkçı ve Arkadaşları Genel Kurul salonunun dışında bekliyorlarmış.
Sabah saatlerinde Genel kurula girmek için Antalya Rixos oteldeki toplantı salonuna giden İskender Çarkcı ve avukatı Hava iş Genel başkanı Ali Kemal Tatlıbal’dan aldıkları talimatla Bodyguard’lar tarafından sözlü ve fiziki tacize uğratılarak salona alınmadıkları tarafımıza gelen bilgiler içerisinde.
Genel Başkan Yardımcısı Murat Kallenci ve Mali Sekreter Celalettin Meriçli’ninde aralarında bulunduğu Bodyguard gurubu İskender Çarkçı ve arkadaşlarını salonun dışında beklemeleri konusunda uyardıkları ve yine Bodyguard aracılığı ile İskender Çarkcı  kaptan ve avukatının fiziki engellemeye maruz bırakıldıkları, Mali sekreter Celalettin Meriçli’nin İskender ÇARKÇI kaptana, “Orada burada şirket arkamda diyormuşsun. Seni THY YÖN KURULU BAŞKANI İlker AYCI’YA şikayet edeceğim ve gerekirse işten attırırım diye tehditler savurduğu iddia ediliyor.
Konu ile ilgili görüş bildiren hukukçular, toplantının Antalya Şube genel kurulu olduğunu,bu nedenle yetkinin şube yönetiminde bulunduğunu,delege sıfatı ile orada bulunan İskender Çarkcı’nın salona girmesinin son derece doğal olacağını ve sadece şube üyeleri ile yapılan bir toplantı olduğu iddia ediliyorsa,o zamanda sendika genel merkez yöneticileri ve çalışanlarında dışarı çıkartılması gerektiğini ifade ettiler.
 
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

23 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Hile ve hurda ile çürük raporu alıp askere gitmeyen Kallenci’ye bak erkek olmuş. Ne yapsa normaldir kafası güzeldir yine müptezelin.

    Cevapla
  2. Kavga ne büyük bir kavgaymış. İşçinin hakkını savunmaya ne kadar meraklılar. Yalanlar Tehditler Entrikalar. Ölüm var unutmayın. Adalet vicdan insanın içinde ki bir duygu ama bunu kişilere birakilamaz. Bunun için hukuk var hukuk yolları var. Diyecek birşey yok.

    Cevapla
  3. 7 yıl önce

    Madem herşeyiniz yasalara uygun niçin İskender kpt’ı salon almadınız? Yoksa delege olmayanlara yoklamada el kaldırtarak çogunluğu mu sağladınız. Yoksa içeride insanlara açık oy mu kullandırdınız?

    Cevapla
  4. 7 yıl önce

    Üst kurul delegelerinin isimlerini ver AirlineHaber

    Cevapla
  5. 7 yıl önce

    Sonucu da yaz Airline

    Cevapla
  6. 7 yıl önce

    Vah AYT!

    Cevapla
  7. 7 yıl önce

    Engin, devrinin kapanışını bu gece kutlarız umarım.
    (Pırthabere de yazdım bu yorumu)

    Cevapla
  8. 7 yıl önce

    Mali sekreter ”işi öğrenmişsin” mide bulandırıyorsunuz.Sarıdan da ötesi bir durum!

    Cevapla
  9. 7 yıl önce

    ÇARKCI kaptandan korkan tatlıbal zorbalığını yapmış…

    Cevapla
  10. 7 yıl önce

    iscinin hakkini yiyensin , alin terini hicr sayansin, yalandan yanlisdan zorbaliktan tarafsin

    Cevapla
  11. 7 yıl önce

    Basaramayacaksin çarkçı fitne ve fesatlik la bir yere varamayacaksn

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      AFEDERSİNİZ AMA FİTNELİK BUNUN NERESİNDE? ADAM ÇIKMIŞ”BEN VE ZEYTİN DALI GRUBU, HAVA-İŞ SENDİKASININ GENEL MERKEZ YÖNETİMİNE ADAYIZ”DİYOR.BU SENDİKANIN AİDAT ÖDEYEN BİR ÜYESİ OLARAK BUNA HAKKI YOK MU DİYORSUNUZ SİZ. ? HURDASI NEREDE ? BENCE TATLIBAL İLE KARIŞTIRIYORSUN.
      ZATEN 29 MAYIS 2012’deki DİRENİŞ SIRASINDA İŞVERENİN GÖZLEMCİSİ OLARAK GÖREV ALMIŞ VE SONRASINDA AÇILAN” İŞE İADE” DAVALARINDA İŞÇİ ALEYHİNE TANIKLIK ETMİŞ OLAN ALİ KEMAL TATLIBAL’IN HAVA-İŞ GENEL BAŞKANLIĞINA SEÇİLMİŞ DEĞİL ATANMIŞ OLMASI GEREKİR VE BU ATANMIŞLIĞIN GEREĞİNİ İŞÇİNİN ÖNÜNE “YA İŞİNİZ YA ZAMMINIZ”ANKETİNİ KOYARAK T.İ.S.DE KAZANILMIŞ ZAMMLARI İŞVERENE İADE EDEREK YERİNE GETİRMİŞTİR.AÇIK VE NET.DAHASI DA NAKLİYAT FİRMASI KURDURUP SENDİKAYA ÜYE YAPTIĞI HER “KAMYONCU”YU GENEL KURUL DELEGESİ YAPARAK HİLE HURDA İŞİNDE NE KADAR BECERİKLİ OLDUĞUNU KANITLAMIİTIR.

      Cevapla
  12. 7 yıl önce

    Malum havacılık sitesi zaten olan olmayan ne varsa sendika ağzından yayınlayıp yeteri kadar çalışanların canını sıkıyor ve tepki çekiyor. Bari düzgün haber yapan bir burası temiz kalsın.

    Cevapla
  13. 7 yıl önce

    sendika size bildiri yollamıyor mu? Yolluyorlar sa bildirileri neden yayınlamıyorsunuz? Tarafsızlık bu mu yani

    Cevapla
  14. 7 yıl önce

    Celalettin alıştırmı kambazcılıga

    Cevapla
  15. 7 yıl önce

    Yattığın yerden haber yapma sefa bey!

    Cevapla
  16. 7 yıl önce

    Bu söz kavgada bile söylenmez. Ne demekmiş seni Aycı’ya şikayet ederim. Burada açık açık arkamızda İlker Aycı var diyorsunuz. İskender Beyin bu tür bir söylemini hiç bir yerde duymadık. Varmış gibi söylerken aslında kendilerinin İlker Aycı ile olan birlikteliğine vurgu yapılmış oluyor. Sendika yönetimi ve Celattin İlker Aycı ile senin ne işin olabilir.

    Cevapla
  17. 7 yıl önce

    İskender kaptanı attırırsan geride 3500 pilot var onları ne yapacaksın Tatlı…

    Cevapla
  18. 7 yıl önce

    Bunun bedelini ödeyecekler

    Cevapla
  19. 7 yıl önce

    Biz de seni yolsuzluk iddiaları ile ilgili şikayet edeceğiz Genel Mali Sekreter !

    Cevapla