Antalya Havalimanı'nda SunExpress Krizi! Öfkeli Yolcular SunExpress Ofisini Bastı

Antalya Havalimanı’nda SunExpress Krizi! Öfkeli Yolcular SunExpress Ofisini Bastı

Antalya Havalimanı’nda SunExpress Havayolları’nın Samsun, Gaziantep ve Van’a düzenleyeceği seferleri üst üste ertelemesi sonrası yolcular, firmanın ofisini basarak çalışanlarla tartıştı. Çözüm bekleyen yolcular ile firma yetkilileri arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

SunExpress Havayolları’nın seferlerinin ardı ardına ertelenmesi, yolcuların sabrını taşırdı. Saatlerce uçağa binemeyen yolcular ve yakınları, firmanın ofisine baskın düzenledi. Yaşanan gerginlik, polisin müdahalesiyle yatıştı.

Öfkeli Yolcular Ofis Bastı

SunExpress’in seferlerinde yaşanan aksaklıklar, iddialara göre dört kez üst üste ertelendi. Bu durum, saatlerce beklemek zorunda kalan yolcuların tepkisini çekti. Yolcular, firmanın saatlerdir herhangi bir açıklama yapmadığını, yetkililerin ofisten çıkıp bilgi vermediğini ve muhatap bulamadıklarını belirterek, havalimanı içindeki ofisi bastı. O anlar cep telefonuyla kaydedildi ve yolcular, bilgi almak istediklerini ifade ederken, görevlilerin kendilerini dışarı çıkmaya zorladığını kaydetti.

Tansiyon Zaman Zaman Yükseldi

Gerginlik, zaman zaman yolcular ile firma yetkilileri arasında yükseldi. Firma çalışanları darp edildiklerini öne sürerken, yolcular kimseye saldırmadıklarını, sadece açıklama beklediklerini savundu. Güvenlik kameralarının incelenmesi durumunda gerçeğin ortaya çıkacağını belirttiler. Polisin müdahalesiyle ortam sakinleşse de, kısa süre sonra tekrar hareketlendi.

Yolcular, diğer havayolu firmalarında böyle sorunlar yaşanmadığını, sadece SunExpress’te bu tür aksaklıkların olduğunu iddia etti. Firmanın yetkilileri ise ofisin dışına çıkarak, sorunun çözüleceğini bildirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 4 ay önce

    SunExpress iyice kayış attı

  2. 4 ay önce

    Bugun bizim yolcularda madur oldu bir daha bu firmadan almam bilet.

  3. 4 ay önce

    Kanuni haklariniz var talep edin

18 Yorum

  1. 4 ay önce

    SunExpress iyice kayış attı

  2. 4 ay önce

    Bugun bizim yolcularda madur oldu bir daha bu firmadan almam bilet.

  3. 4 ay önce

    Adana’daki İzmire gidecek saat 9 uçağı 8 saat 25 dakika rötar yaptı. Ne bir bildirim ne bir sms nede bir mail geldi.

  4. 4 ay önce

    Sanki pegasus çok mu düzgün. İptaller, ertelemeler çok fazla.

  5. 4 ay önce

    Kanuni haklariniz var talep edin

  6. 4 ay önce

    Mayıs in son haftasındaki gün de Antalya İzmir/ İzmir Antalya uçuşu yaptım. Gidiş 22 00 gece iken dönüş sabah erken saatlerdeydi.Giderken 3 saat rötar yaptı. İzmir dönüş ise 1 saat. Neden bu böyle son zamanlarda? Bir çözüm bulunmalı….

    • 4 ay önce

      Ayılık yapmanıza gerek yoktu..kanuni haklarınızı isteyin ofis basınca uçağımı geldi

      Cevapla
  7. 4 ay önce

    Bizim Stuttgart Kayseri Sunexpres uçuşu iki gün ertelendi hiçbir yetkiliye Ulaşamadık yolcular iki gün rezil kepaze oldu ve hiçbir görevli çıkıpta neden ertelendidiğini bile bizlere bildirmedi

    Cevapla
  8. 4 ay önce

    Thy de pegasus te da benzer sorunlar yaşanıyor aynı rezalet onlarda da var.

    Cevapla
  9. 4 ay önce

    Yurt dışına gelince hizmet o biçim ama yurt içi hizmet değil eziyet işkence. Çünkü yurdum insanına hizmet etmek zorlarına gidiyor.

    • 4 ay önce

      Dusseldorf samsun ucusu dusseldorftan gerçekleşmedi,oncesinde bilgilendirilmedik,saatlerce dusseldorfta bekleyip sonrasinda otobuslerle yolcular munster havaalanina goturuldu saat 23:00 de kalkacak dendi biz hala bavul veremedik,saatlerce pasaport ve guvenlik kintrolde bekledik,ucaga bindik1,5 saat ucakta oturduk ucak kalkmadi,01:10 inecegimiz Samsuna sabah 06:10 gibi indik.yorgunluktan hala kendime gelemedim.yolculardan biro bebegine sicak su istedi,biberonun uzerine biraz soguk eklermisiniz doyince suyu satin almak zorundasindasiniz dediler kadina bu kadar maduriyetten sonra.

      Cevapla
    • 4 ay önce

      Yurtici yada yurtdisi alakasi yok benim annemle babamda almanyadan uctular 2 saat gecikmeyle uctular

      Cevapla
  10. 4 ay önce

    Bunlar devam mı zam yapmayı bilir
    Adamlar Amerika’ya gidiş dönüş 650 Euro’ya uçuyor ama Elazığ’a bir gidiş 500 euro

  11. 4 ay önce

    26,06,24 dusseldorf -antalya seferi iki saat gecikmeli kalkti,antalyada kizimin ve diger yolcularin bavullari gelmemis,ancak 5 gun sonra otele ulasmis,rezalet buna denir

  12. 4 ay önce

    Bir rahat olun kardeşim. Cana gelmesin

    Cevapla