featured

ANADOLU ŞUBE HAREKETLENDİ…

Değerli TÜRK HAVA YOLLARI TEKNİK AŞ Sabiha Gökçen çalışanı arkadaşlarımız.
Ülkemiz hızla gerek hükümetin sadakatle sürdürdüğü yeni liberal politikaların gerekse iktidarın ve işverenliğin kayırmacı, kollamacı ,liyakata değer vermeyen zihniyetinin bir ürünü olarak hızla bir krize doğru sürüklenmektedir.
Pandemi sürecinde yüksek büyüme söylemine karşın ,zaten uzun süredir, yüksek enflasyon, yüksek işsizlik, en fazla oranda bireysel borçlara yansıyan yüksek faiz nedeniyle THY TEKNİK AŞ emekçilerinin yaşam koşullarında bir iyileşme söz konusu olmayıp sürekli gerileme söz konusudur.
İş yerimizde çalışan onlarca belki yüzlerce maaşları icrada olan arkadaşlarımız var. Asgari ücret düzeyinde çalışan arkadaşlarımız var. Pandemi sürecinde çalışma arkadaşlarımız tam çalışıp % 30 ücret düşümü gerçekleşmiş modern köleliğe geçmiştir.
İşverenliğin her gün kar üstüne kar açıkladığı bu dönemde bizler halen eksik ücretle çalışmaktayız. İçersin de bulunduğumuz sözleşme sürecine birde sendika şube seçimleri eklenmiş ve bizde GENÇ TEKNİSYENLER olarak bu sürece geçtiğimiz hafta başında dahil olduk. Bir çok yeri gezdik ve çok olumlu dönüşler aldık.
UÇAK BAKIM TEKNİSYENİ’nin hak ettiği değeri şube seçimlerini kazanarak uluslar arası MRO şirketlerinde çalışan UÇAK MÜHENDİSİ posizyonuna getirterek standartları yakalamış olacağız.
Sözleşmede istediğimiz rakamı sağlayamaz isek kanuni hakkımızı kullanıp GREV hakkımızı sonuna kadar kullanacağımızı bilmenizi isteriz.
Oluşumuzun başkan adayı ve yönetim kurulu üyelerini DELEGASYON seçimlerinden sonra kazanan delegeler ile toplantı yaparak kendi aramızda belirleyip genel kurula tek liste ile girmeyi hedeflemektedir.
Mevcut derneklerle bilgi alışverişi sağlayıp tüm çalışma arkadaşlarımızı bu süreçten mutlu ve refah seviyesinde çıkarmak istiyoruz.
Bu krizin faturasını biz UÇAK TEKNİSYENLERİ emekçileri fazlasıyla ödedik ve ödemeye devam ediyoruz.
GENÇ TEKNİSYENLER OLARAK çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Airlinehaber Notu;
Arkadaşlar grev den bahsetmiş. Ancak grev ‘in havacılık sektöründe yasaklandığından haberleri olmasa gerek diye düşünerek ilgili notu yazma gereği duydum.
03 Haziran 2012 günlü Resmi Gazete’de yayımlanan 6321 sayılı Yasa’yla, 05.05.1983 günlü, 2822 sayılı “Toplu İş Sözleşmesi, Grev ve Lokavt Yasası”nın 29. maddesine bir fıkra eklenmiş ve maddede yazılı diğer kimi işlerle birlikte “havacılık hizmetlerinde” de grev yasaklanmıştır.
Her ne kadar ilgili kanun maddesi değiştirildi ise de yine konu aynı kapıya çıkıyor. : Bugün için konuşacak olursak;   hükümetin her türlü grevi 6 ay erteleme hakkı var. 6.Aylık süre dolunca da ,artık grev yapabiliriz demek değil. Çünkü 6. ayın sonunda grev yapma hakkı tamamen ortadan kalkıyor ve konu yüksek hakeme gidiyor. Bir nevi grevleri erteleme adı altında grevi yasaklama hakkı verilmiş. KISACA HÜKÜMETİN GREV YAPTIRTMAMA HAKKI HALA MEVCUT.
Sonuç olarak bu işin olması gerekeni iki tarafın yani sendika ve çalışanların toplu iş sözleşmesinden memnun olabilmeleridir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

186 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Ula serhat diyorsunuz bu adamlar bağıra bağıra çıkıp biz hakkımızı savunacağız dediler. Ama serhat ve ekibi arkadaşları bundan önceki secimlere hırsızdan mal kacırır gibi kendi aralarında secimi yaptı ve kimsenin haberi olmadan aldılar. Şimdi kendini bilmezler yeni öğrenmişler yok şöyle yok böyle diyorsunuz, marem bu serhat vardı. Ekip arkadaşları önceden maaş kesilirken niye dik durmadılar niye, gelip arkadaşlar maaşlar kesilecek ne diyorsunuz demediniz veya neden marem Dik yürüyorsunuz, İSTİFA ETMEDİNİZ, EĞER SİZ İSTİFA ETSEYDİNİZ BU TEKNİK SİZİ Destekleyecekti, Ama siz bizleri sırtımızdan vurdunuz bu kervan döndü Bu Osmanlı Torunları GeliyorGümbür Gümbür, ama siz habom, da otel mi var gece gündüz ordasınız mitili atmışsınız. Bunu önceden yapacaktınız şuan bitti şuan geri döndü millet yeşil olsun bizim olsun.

    Cevapla
  2. 305 arkadaşa selam olsun, yolları açık olsun

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Bu yaptiginiz zamlar hava cıva. Sadece gaz alıp milletin hızını kesmeye çalışıyorsunuz. Arkadaş tr şartlarında hak ettiğimiz ücretleri vereceksiniz. %100alim gücümüz düştü.

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    YA KARDEŞİM HAVA İŞ %1 AİDAT ALIRKEN SİZ EKSTRA NAPIYORSUNUZ DA %3 KESİYORSUNUZ AKİAM AKŞAM AKLIMA GELDİ TİLT OLDUM.

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    biz metal İŞ e bağlıyız ve havacılık işi yapmıyoruz kanuna göre…bundan dolayı grev hakkımızdir diye düşünüyorum…. Ben arkadaşların bu yazıyı yazarken arastikdiklarini düşünüyorum sayın editör..

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      Sayın Okurumuz aslında haklısın. Zaten benim senelerdir kabullenemediğim bir durum söz konusu. Bu değişiklik yapılırken yönetimin aklı neredeydi…Ancak Teknik AŞ THY’nin %100 ortaklığı olduğu itibarı ile Teknik A.Ş yi THY’nin uzantısı olarak düşünmüşlerdir. Kısaca Teknik AŞ deki grev THY’yi yani taşımacılık iş kolundaki bir şirketi durduracağından kabul edeceklerini sanmıyorum. Unutma burası Türkiye Her şey olabilir:) Zamanında HABOM da bir deli kuyuya bir taş attı kırk akıllı çıkartamıyor. Bu delinin ismini biliyorsunuzdur

      Cevapla
  6. 3 yıl önce

    Sanırım imza parası yok

    Cevapla
  7. 3 yıl önce

    Devlete göre biz havacılık sektöründe miyiz çelik/metal sektöründe miyiz?

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      Sayın okurum
      İş kollarında hatalısın. Havacılık iş kolu yok taşımacılık iş kolu var. Tabii ki THY taşımacılık iş kolunda olmalı. Metal İş ile alakası yok. Oralarda uçak veya yedek parça üretilmiyor. Bay Hamdi’nin önce HABOM la başlattığı çok ama çok saçma bir uygulama.

      Cevapla
  8. 3 yıl önce

    Kardeş tehdit demişsin baskı demişsin iyi güzelde bu yeşillerin başındaki adam zaten genel merkezden destek alıyor :) adamı seçim günü tanımda genel Başkan yunus ve Ferhan aradı sonuç ne diye :) çok güzel kumpasın içindesiniz .

    Cevapla
  9. 3 yıl önce

    Kardeş tehdit demişsin baskı demişsin iyi güzelde bu yeşillerin başındaki adam zaten genel merkezden destek alıyor :) adamı seçim günü tanımda genel Başkan yunus ve Ferhan aradı sonuç ne diye :) çok güzel kumpasın içindesiniz .

    Cevapla
  10. 3 yıl önce

    Son ana kadar çıkaracak olduğunuz yönetim kadrosunu kamuoyu ile paylaşmayız. Avrupa yakasında olduğu gibi baskı, şantaj ve tehditlere maruz kalırsınız. Yolumuz açık olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.

    Cevapla
  11. 3 yıl önce

    Ben gelmiş geçmiş en king sendikacıydım.

    Cevapla
  12. 3 yıl önce

    Yasin ve Uğur çok iyi arkadaşlar bu adamları örnek alın biri Uğur beyaz yasin yeşil ama sizin gibi birbirlerine saygısızlık yapmıyorlar Alkışlıyorum.

    Cevapla
  13. 3 yıl önce

    Bu ișin b.ku çıktı

    Cevapla
  14. 3 yıl önce

    Bugün LCW mağazasına gittim çocuğuma mont almak için abiler bir mont olmuş 350 lira. Yani benim iki günlük maaşım! Ayaklarımız koptu tek bir iğne bile alamadan geri döndük. Bizim asıl gerçekliğimiz bu olmalı. Lütfen artık birlik olmaya odaklanalim. Emekliliği gelmiş kendini kurtarma derdine düşmüş abiler artık düşün şu insanların yakasından. Bu işi Adalet yerini bulsun diye yapmak isteyenlerin önünü açın. Her kim kendi menfaatine bir kâr elde etmek için bu işlere giriyorsa bilsin ki binlerce kişinin vebaline gireceksiniz. Gelin siz insanların hayır dualarına talip olun. Şeffaf olun birlik olun birleştirici olun. Artık bir atım kurşunumuz kaldı. Sabır ve tahammülün son sınırındayiz. Komponent, uçak, boya tüm bölümler bir araya gelip birbirinize burun kivirmadan Elele verin artık. Köprüden önce son çıkış bu artık farkına varın !

    Cevapla
  15. 3 yıl önce

    Beyaz diyeceğiz Allah’ın izniyle.

    Cevapla
  16. Bay ikideki abilerimizin yanındayız beyaz diyeceğiz insallah . Belirleyici biz olacağız isml abi nsrt abi k bakmayın sizden beklemezdik yakışanı yapın siz

    Cevapla
  17. 3 yıl önce

    İsmaal kaç oy aldı ki insanlardan destek istiyorsun senin kadar çıkarcı bir adam görmedim en yakın arkadaşların bile sana yol verdi .O adamlar senin hakkında olumsuz kelime kullanamazken dun geldin bize abilerimizi kotuledin yetmedimi para yediğin yerler doymadinmi ..

    Cevapla
  18. 3 yıl önce

    İsmaail ve Nusrelt kendi cikarlari için kendi iclerinde örgütlesip kendi arkadaslarina oy vermeyecek omurganız olsun omurganız… bu bayda hiç sevilmediniz .Bizim için ter döken abilerimizin bile hevesini kaçırmaya calisiyorsunuz Bay 2 BEYAZ diyecek.

    Cevapla
  19. 3 yıl önce

    Herşey şimdi çok daha iyi anlaşıldı, Serhat isminin neden bukadar çabuk büyüdüğünü ve gündeme geldiğini anladık.

    Cevapla
  20. 3 yıl önce

    Özçelik iş sendikası Anadolu şube başkanlığı delege müracaatlarının 12-13 Ekim’de olacağı söylendi. Delege müracaatlarının tamamlanmasından sonra 15 Ekim Cuma günü delege seçimleri gerçekleşecek.

    Cevapla
  21. 3 yıl önce

    Boş muhabbeti bırakalım, herkes gruplarına aşağıdaki bilgiyi yaysın.12-13 ekim salı – çarşamba delege başvurusu ve 15 ekim cuma delege seçimi olacak.istekli herkes anadolu şube adresine giderek adaylık başvurusunda bulunsun.

    Cevapla
  22. 3 yıl önce

    Ha Ferhan ha Serhat ikiside aynı bxxx laciverti yeni arkadaslara çok cici gözükebilirler bu adamlara 2010-2013 iş başı yapanlara bir sorun isterseniz.Başımıza bu sendikayı getiren adamlar bunlar serhat’tan lifsiz bez olmaz :))) kızarsa sizi mahir amcasına şikayet eder aman dikkat edin

    Cevapla
  23. 3 yıl önce

    Sefa abi,Biz onlara göre havacılık personeli değiliz ki.Havacılık personeliysek metalcilerin arasında ne işimiz var?

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      Çok haklısın. Bu saçmalığı THY ye hiç yakışmayan yönetim kurulu başkanı Bay Hamdi Topçu yapmıştı. Artık neden yaptı ne alındı ne verildi onu bilemem. O zamanlarda bu saçmalığı dile getirmiştim. Bir zamanlar Hava-İş bu yapılamaz diyip mahkemelere başvurdu ama birileri (yani hava iş başkanı olan kişiyi oraya getiren kişi) İlgili kişinin kulağını çekti ve Hava-İş mücadelesinden vazgeçti ve sizlerde havacılıkla ilgisi alakası olmayan Metal İş koluna geçtiniz. Ne derneklerin itirazı var nede sendikanın tabii ki. Al birini vur diğerine…

      Cevapla
  24. 3 yıl önce

    Hiç bir tarafla bir bağım yok ama şunu bi kendinize sorsanıza? Ben bunca zaman delege seçimi hiç görmedim. (10 yıllık personelim) Hep kendi aralarında birşekilde ayarlayıp yaptılar. Şuan ilk defa delege seçimi olacağını ve yüksek katılım olacağını görüyorum. Bu tamamen karşı cephe olan arkadaşların başarısıdır.

    Cevapla
  25. 3 yıl önce

    Herkes birbirine geçirmiş ama kimse yazının içeriğinden bahsetmemiş . Yazıda Halim Sefa dememesine rağmen Halim üzerine alınmış ben yazmadım bu yazıyı demiş , Ulan şirkette yüzlerce icrada olan var bu gerçeğin üzerinde durmak yerine benim yazım değil demekte neyin nesi ben bu düşüncede değilim demekte neyin nesi laf ola beri gele .

    Cevapla
  26. 3 yıl önce

    Aldığım duyumlara gore halim sefa, serhati destekliyicekmiş.İnsallah öyledir. Kazanan bizler oluruz.

    Cevapla
  27. 3 yıl önce

    Metal iş kolunda değilmiyiz

    Cevapla
  28. 3 yıl önce

    Arkadaşlar çelik işin içinde olduğu her konuda hüsrana uğradık. Bu adamların yeni bir yöntemi var böl-parçala-yönet. İşe ilk önce lokasyona bağlı şubeleri ayırarak başladılar.Şimdi de uçak atölye diye gelmeye başladılar. Buna izin vermeyelim. Amaçlarına ulaşamasınlar.her birimiz bakımın parçasıyız. Serhat ve ekibi içinde yorumları okudum. Algı yapılmaya çalışılıyor. Ben bizzat çelik iş yönetiminin Serhat ve ekibini istemediğini ve bu adamları saw lokasyonun da olmaması için başka bir gruba destek verdiğini biliyorum. Biraz da siz araştırın burdan yorumlar a kanıp karar vermeyin…

    Cevapla
  29. 3 yıl önce

    Arkadaşlar olayı neden karmaşık yapıyorsunuz. Soru çok basit: Yunus, Ferhan, Yavuz ve Arif vs zihniyetinde-çizgisinde yürüyenler bizim mevcut sefilliğimizin mimarlarıdır. Bunlarla mı devam edeceğiz, karşısında olanlarla mı?

    Cevapla
  30. 3 yıl önce

    Arkadaşlar hiç birbirinizi üzmeyin, kırmayınSendika yönetimi olsun olmasın işveren yine bildiğini uygulayacak, boşuna bölünmeyin aranızda?

    Cevapla
  31. 3 yıl önce

    Halim.bey bence serhati destekleyin görüşleriniz çok farklı değil el ele verin yürüyün .İkiniz birleşin.

    Cevapla
  32. 3 yıl önce

    Bir keresinde babama ne zaman birakmam gerektiğini nasıl anlayacağım diye sorduğumda Babam,Merak etme ne zaman bırakman gerektiğini gençler söyleyecektir dedi. Bugün o gün herhalde.

    Cevapla
  33. 3 yıl önce

    Üyeleri önce uçakcı,atölyeci diye 2 ayirdiniz,şimdide yaşlı genç diye mi ayırmaya çalisiyorsunuz anlayorum,sendika yüzde 30 kesintiye imza atarken yaşlı yada genç diye ayırt bile etmedi cart diye kesti.birlik ve beraber olmamiz gerektiği bu günlerde bu kavga niye,hepimiz aynı gemide degilmiyiz?

    Cevapla
  34. 3 yıl önce

    Küçük enisteyi kizdirmayin tasocu seni terbiyesiz .

    Cevapla
  35. 3 yıl önce

    Millete karakter biçme eğer tıpan yiyorsa adamların ismi yeri yurdu belli git yüzlerine söyle. İsmini bile vermekten acizsin güzelim Kars’ın ismini kullanma bari.

    Cevapla
  36. 3 yıl önce

    O bahsettigin yapının 2-3 senelik değil daha 1 senelik bile delege adayı var neden biliyormusun? Hani her defasında gençler şöyle gençler böyle diye işverene şikayet ediyordunuz ya işte o gençler bakın bakalim ne potansiyele sahip. Yanınıza eskilerden sesi çok çıkan 10 kisi bulunca sanıyorsunuz ki tüm saha bizimle birlikte. Biz sessizlerin veya kısık seslilerin gücünü göstereceğiz . Teknik destek kadrolarının , destek kadrolarının , boya kadrolarının ve diğer mağdur edilmiş kişilerin sesini yakında duyacaksınız! Burası er meydanı ise dürüst olun yeter.

    Cevapla
  37. 3 yıl önce

    Senin nasıl dik…….. herkes gördü . Seni en son gördüğümde Sosyal binada ağlıyordun Güzel diki……. belli .

    Cevapla
  38. 3 yıl önce

    Arkdaslar ismini yazmaya cesareti olmayan bu topluluk kendilerine destek verseydik bu şekilde itibarımızı zedelemeyecekti. Ama karşılarına aslan gibi dikildik. Bırakın kendileri çalıp kendileri oynasınlar. Siz adamlığın posasi bile olamazsınız! Terbiyesiz insanlar.

    Cevapla
  39. 3 yıl önce

    Tahsin’e kurtlar vadisinde bir bölümün bir çatışma sahnesinde bir kaç saniye rol verelim gazını alsın :) . Atölyeden çaya çıkarsan gangıster gibi ortada kendisi yanında yancı raxdedi ve bibap tipli koruma ile çıkıyor . Mazallah bu kişi Başkan olsa polis koruması ve eskort talep eder :) yürübe küçük enişte kim tutar seni .

    Cevapla
  40. 3 yıl önce

    Bu Çelik işin başındaki adamlar %30 a değil %1 indirime bile imza atmayız dediler imza attılar . O gün bu gün yanımıza uğradıkları yok. Halim ve serhat anlatıyor sahaya onlar iniyor ama o Ferhan denilen bit yavrusu 8 senedir merkezde olmasına rağmen bizi işçiyi çok iyi kullandı . Ferhan ve yunus ikilisi ne zaman sahaya geleceksiniz . Gelin artık

    Cevapla
  41. 3 yıl önce

    Bursalı kardeşim aslinda aday erkut idi yemedi öne serhati surdu, milletin yuzde 30 kesintisine imza atan yunusla degirmeci ile erkutun cep telefonundan yunus degirmeci ile hep bareber oturup kayseri maçını izlersiniz,bide erkut size marlbora paketi temin eder,gel keyfim gel,

    Cevapla
  42. 3 yıl önce

    Serhat açık ara önde. Halimin delege adayları şirkette 2-3 yıllık geçmişi olan insanlar . Sen, sen ,sen diye delege adaylığı teklif ettiği insanlar . Tahsin kardeş yapısaldan önüne geleni delege yazdı :) bu işler önüne geleni delege yazmakla olmuyor . Ne istediğini bilen hakkını doğru diyalog ile arayan kişiler gerekir . Halimin daha Başkan adayı Bile belli değil . Mesela halimin delege yazdığı iki kişi ile konuştum bırakın şefi, başteknisyeni C/S e bile derdini anlatamayacak kişiler . 18 yıllık şirket çalışanıyım ayçin bu delege yazım biçimini görse oturur ağlardı . Bir listen var ama Başkan adayın belli değil .

    Cevapla
  43. 3 yıl önce

    13 senedir bu şirkette teknisyenim.tüm yorumları okudum,yorumda adı geçen zerzevatların hiçbirini tanımıyorum.yapılan yorumlar şirketin içler acısı halini gösteriyor.kominist diye beğenilmeyen ayçin’in kazanımlarına bakıyorum,bu zerzavatların daha kendilerine hayırları yokken bizlere nasıl faydaları dokunacak onu anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum,rabbim yardımcımız olsun işimiz çok zor….

    Cevapla
  44. 3 yıl önce

    Allahtan Arif gibi Yavuz’un devamı cebinden başka hiç birşeyin önemli olmadığını düşünen bir adamın Başkan adayı olduğu düşünsenize.

    Cevapla
  45. 3 yıl önce

    Halim akıllı adamdır. Genel Merkezle ilişkileri iyi tutmadan onlardan onay almadan seçime asla girmez. Yunus değirmenci halimi çok sever. Yunus kullanabileceği ve başına dert olmayacak itaat edeceğini bildiği sahada biraz gücü olsun ama hitabeti zayıf çok tanınmayan aynı zamanda siyasi gücü olmayan adamları yönetime girmesine izin verir. Serhat sevmezler siyasi gücünü kullanarak kendi koltuklarını tehlikeye atılmasını istemezler.Halim iyi çocuktur ama bu işlerin adamı değildir birşey değiştiremez. Genç hareketi desteklemek lazım ama daha iyi idailist birşeyleri değiştireceğim diyen dürüst bir Başkan adayı çıkarın bakalım genel merkez nasıl tepenize binecek. Serhat tan sendikacı olmaz akıllı biri baksa bunu hemen anlar.

    Cevapla
  46. 3 yıl önce

    Şuan bütün oklar açık ara Serhat beyi gösteriyor çok iyi delege çalışmasi yapıyorlar Halim muhtemelen geri çekilecek ..

    Cevapla
  47. 3 yıl önce

    Serhatin yönetimin de aklı selim insanlar var.Sahada herkes güveniyor bu adamlara. Serhattan çok yönetimdeki arkadaşlari için aday oluyolar.Serhat bunlarla çalışma fikrini kim verdiyse tebrik ederim.

    Cevapla
  48. 3 yıl önce

    Şeker gibi çocuksun karisma sen hacı … bu işlere ayrıca tasocuya selam bile vermem muhatap almayın küçük enişteyi..Acik ara Serhat kazanicak …yönetimi sahada cok guclu delege sayısında rekor kiricaklar

    Cevapla
  49. 3 yıl önce

    Bu isimlerden hiçbirini şahsen tanımam ama habere konu olan bildiriyi en geri zekalı adam bile yazmaz! Yani bunu yapan bence bunca insanın yıllardır emeğini hiçe sayan fosil olmuş eski sendikacilardir. görülen o ki artık gidiyorlar ve son kozlarını oynuyorlar. Halim denen arkadaş umarım iyi işler başarır. Bu işi beceremezse de bizim beklediğimiz, merkez ne dediyse o oldu bizim lafimiz geçmedi demek yerine direkt istifa etmesidir. İstifa etsin ki biz de bilelim gerçekten oraya hizmet için geldiğini. Bu seçimler son umuttur bir yenilgiyi daha kaldıramaz bu şirket. Bakın şirket diyorum çünkü bu işten en büyük zararı şirket alıyor. Eskiden canla başla çalışan adamlar günde yirmi kez kahve molası veriyor. Yönetim kendini kandırmasin kimse salak değil bu maaşa aynı işi yapsın ! Ne kadar köfte o kadar ekmek …

    Cevapla
  50. 3 yıl önce

    Arkadaşlar serhatın ben bugüne kadar zaten çok az yapmış oldukları işyeri ziyaretlerinde bir kelime dahi ettiğini görmedim,şubeye de gittim oradada değil kelime ağzından harf dahi çıkmadı şimdi gerçekten anlamıyorum şube başkanı olarak kendini nasıl hayal ediyor nasıl bir cahil cesaretidirki şube başkanlığına aday oluyor hiç anlamıyorum.Bu sadece iş yerine dönme korkusu başka hiçbir şey değil yani sadece bireysel menfaat.İspatlayamam ama yemin edebilirim çalışan falan umrumda değil.

    Cevapla
  51. 3 yıl önce

    Senin akıl melakelirin durmuş Dursun..Adamlar, Erkut’un ve yanında yürüdükleri adamların (Serhat hariç) halıhazırda sendika yönetiminde olup maaşını almakta olduğunu ama teknisyenin ve çalışanın yararına olan TİS taslağında hiçbir katkılarının olmadığı ve o süreçte şubeye uğramadıklarını söylediler. Bunu mevcut Başkan Arif ve temsilci arkadaşlara sorarak teğit edebilirsiniz.Katkısı olmayan insanların milleti toplayıp taslağı anlatmaları da doğru olmadığını dile getirdiler ve orada bulunan çalışma arkadaşlarının bilmesini istediler. Bundan doğal birşey olabilir mi ? ama sen insanları mafya vari suçlamalarda bulunuyorsun yanlış yapıyorsun.. Gözünüzü açın artık.. yıllarca sendika yönetiminde olup sahaya uğramayan insanlar gece sahada yatar oldu..

    Cevapla
  52. 3 yıl önce

    Dursun kardeşim dünki sendika odasındaki konusmada farklı ne konusuldu açık açık adam para yok safla aynı parayı alıyoruz dediği içinmi provakatör oldu hakaretmi etti hayır varda yok mu dedi bu kadar nie gocundun adam 7.5 yıldır bu dönemki tis sözleşmesini hazırlıyormuş ya gerçekten inandın mı buna resmen seçimden seçime gördüğümüz sadece koltuklarını düşündüğü için yanımıza gele bu zatlara 2 kelime konuşuldumu pravakör olunuyo soruyorum dursun kardeş sana bugun seçimi kazanamazlarsa 7 yıldır yönetimdeki arkadaslar gelip teknisyen olarak bu paralara çalışacaklarmı tekrardan

    Cevapla
  53. 3 yıl önce

    ERKUT TASLAK CALISMALARINA KATILNADI SENDIKA ANLAMINDA HICBIR DESTEGI YOK BUNU HERKESIN ICINDE ORTAYA CIKARTMAK MAFYA OLMAK MI :) ARKDASLAR SINSI SERO VE ERKUT SECIM KAZANMAK ICIN HERSEYI YAPARLAR. SECIMI KAYBEDEN ERKUT EMEKLİ, SERHAT ise ISE GERI DONECEK KORKULARI BU O YUZDEN SANKI YILALRDIR BUNLAR SENDIKACI DEGILDE YENI OLUSUM YAPIYORLAR GIBI ANLATIYORLAR FIYASKOO. OZELLIKLE SEFLER VE BASTEKNİSYENLER DELEGE KONUSUNDA BASKI YAPIYOR.

    Cevapla
  54. 3 yıl önce

    Serhatin yönetimini duydum Bayrm hoca ve ismini henüz duyurmadiklari dar gövdede bir arkadasimiz var çok iyi tercih her ikiside herkes tarafından sevilen insanlar .Bu yönetim açık ara alır.Bu insanlar en ufak bir yanlışta serhatida tanimazlar. Bu isimler fark yaratacaktır.Her iki ekibede başarılar dilerim .İnşallah kazanan teknisyenler olur.

    Cevapla
  55. 3 yıl önce

    Sevgili Halim kardeşim hiç ben öyle böyle karalamalardaki gibi biri değilim benim anlim açık diye söylemlerde bulunma çok gülüyorum. Ek protokol imzalanmadan önce genel merkezle şube yönetimine etmedigin küfür kalmamisken nasıl oldu da genel merkez atamasıyla baş temsilci oldun? Ve yine ek protokol imzalandıktan sonra Anadolu şubede yapılan toplantıda tamam mı devam mı diye oylama yapılmış sen istifa edelim diye oy kullandigin halde neden istifa etmedin temsilcilikten istifasini verenler ortada sen nerdesin? Geldin gittin uted aşağı uted yukarı Necdet Aksaç i devirecegiz biz başkan olacağız diye kandırdın milleti şimdi nerdesin? Seni Easa canavarı Necdet Aksaç çakması seni!

    Cevapla
  56. 3 yıl önce

    Serhat dün sendika odasında taso ve şekerin oyununa gelmedi orda tarafım belli oldu benim doğrusu bu efendilik kazanacak.

    Cevapla
  57. 3 yıl önce

    yorumları okuyorum’da serhat ve halim sefa neymiş arkadaş.madem bu adamlar bu kadar kötüydü sahtekardı şimdiye kadar neden bişey yazılmadı çizilmedi?ayıptır günahtır. insanlar burada yorumları okuyor. dün sosyal binada halim ve serhat yanyana iki medeni insan gibi konuştular her ikiside bence listesini birleştirmesi lazım. Görünüş konuşma ve tarzları ile her ikiside bizleri temsil edeceğine inanıyorum.

    Cevapla
  58. 3 yıl önce

    Bugünlerde ortada bir tis var sayenizde bu tistende personel kaybedecek.Halim baş temsilcidir,Ferhanda tis görüşmelerini yapmaktadir,Halimin Ferhanla görüşmesi kadar doğal bişey yoktur, ilkaya ve serhata sorun Ferhani görünce elini sıkıyorlarmı sikmiyorlarmi?

    Cevapla
  59. 3 yıl önce

    Oncelikle yukarda yazilan yazi için biz genc arkadaslari buyuk bir zan altinda biraktirmaktadir ve bunu kimin nicin paylastigina anlam veremedim ama icim rahat bir sekilde diyebilirim ki saw genis govde de ne boyle bir oluşum var ne de bunu yazip paylasacak bir arkadasimiz m3vcut yapilanlar daha cok bi gencleri zor durumda biraktirmakt lutfen akli selim davranin kimse kimsenin dusmani degil bu sirkette bu yaziyi halim veya ekibine mal etmek cok buyuk bir soruumsuzluk baska da diyecegim birsey yok.

    Cevapla
  60. 3 yıl önce

    Arkadaş biri de çıkıp demiyor ki bu işi kökünden çözelim çıkalım şu sendikadan. Açık ve net bir şekilde görülüyor ki sendikanın guvenilir bir yönü artık kalmamıştır. Sendikaya, temsilcilere, şubeye, delegeye kimsenin ne saygısı ne güveni kalmış ! Şuan yapılması gereken en doğru haraket sendikadan topyekûn çıkmaktır.

    Cevapla
  61. tasoya Ferhan abisi yönetimde olacaksın diye söz vermiş galiba . Yırtındığına göre . Düne kadar Arif abisinin peşindeydi onu sattı Ferhan abisine yöneldi . Acınacak haledesiniz mafyacılık oynamayın . O çok güvendiğiniz abileriniz sizi oyun parkında oynatıyor farkında değilsiniz

    Cevapla
  62. 3 yıl önce

    Bak dursun beraber gezdiginiz Erkut insanların itibarını zedelemek için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Niye biliyornusun dünkü çocuk dediği insanlara yenecek. Arkadan konuş. Yalan yere yemin et sonra kimse hesap sormasın doğru mu? BIRILERI VAR MERAK ETME. DELIKANLI DEGILSINIZ. Herkes ağzından ciktigi kelimeye dikkat edecek. Yoksa böyle rezil olursunuz.

    Cevapla
  63. 3 yıl önce

    Bu yazılanlar tamamen genel kurula oynamak için süslü içi boş cümlelerle akıllarınca Ankara’yı hedeflemektedir

    Cevapla
  64. 3 yıl önce

    Sizler bir birinizi yerken aradan birisi çıkıp başkan oluyormuş, ne gulrdim.??

    Cevapla
  65. 3 yıl önce

    tornavida kafalı diye boşuna demiyorlar . Sizden adam olmaz . Madem Mevcut başkan adayının açıklarını biliyorsunuz buraya yazıp klavye delikanlılığı yapacağınıza yüzüne söylesenize . Sonrada çıkıp delikanlılıktan bahsedersiniz. Kuru fasulyenin daha çok faydası var.

    Cevapla
  66. 3 yıl önce

    Thy Teknik havacilik degil metal is kolunda artislik yapiyorsun Bari cahil cahil yapma, grev hakki mevcuttur ve istenilirse yapilabilir.sen Kimin tarafindasin !

    Cevapla
  67. 3 yıl önce

    Hain adam13 saat önce Cevapla231Erkut genel merkeze isyan ettin disiplin cezası yiyince Yunus’tan özür dileyip yalvardığınız unutma ne yapalım ses kayıtlarını yayınlayalım mı? Bu sefer bari adam ol emekli ol git yoksa rezil ederiz seniYayınlamaya adam değildir

    Cevapla
  68. 3 yıl önce

    Kardeş dün sendika odasında serhat ve hakim Sefa gayet sakin konuştu iki medeni insan gibi ancak o delikanlı dediğin taso bağına çağıra konuştu delikanlılık bağırmak çağırmaksa buyurun bağırıp çağıralım . Tasının arkadaşları sendika odasına mafya vari giriş yaparak provoke etmeme çalıştı bunu herkes gördü . Halim Sefa yanındakilere dikkat et . Sendikacılık mafyacılık değildir .

    Cevapla
  69. 3 yıl önce

    Resmen herkes birbirine çakıyor, beyler çıkın açıklayın bu sendika da neler oluyor. Gizli kapaklı yeter bizleri yediğiniz. Bir tane adam akıllı biri çıkamıyor mu koskoca 9 bin mevcudu olan su şirketten , bizleri bu sendika dan kurtaracak. Yeterrrrrr. Fazıl, yunus ,Ferhan, Yavuz, serhat, Mustafa, daha sayamadığım bir sürü sülükler, çekin elinizi defolun artık….. Her ay trilyonlar nasıl hiç ediliyor bunun hesabını verin…..

    Cevapla
  70. 3 yıl önce

    Habom da bu sendikayı başımıza bela eden ve yanında bulunan kimler var açın bir bakın, yıllardır yemeye arkanızdan kufrettirmeye doymadiniz, daha çok yiyin, çünkü bu topluluğa az bile. İnsan bir kere dudukletir, ikinci kez dudukletiyorsa bu olanlar az bile. Hepinizi Allah’a havale ediyorum. En yakın zaman da kurtulmak üzere….Haaaaaa birde şu teknik deki abilerimiz al birini vur ötekine..

    Cevapla
  71. 3 yıl önce

    Arkadaşlar bizler ortak akıl ile oluşacak dinamik bir ekip ile şimdiye kadar işlemeyen sendikal yapının işler hale gelmesini istiyoruz. lütfen bizler kendi kalitemizi bozmayalım , buradan karsi tarafa onları kıracak rencide edecek şeyler yazmayalim. İyi olan kazansın. Sonuç olarak yine çalışanlar kazansın.

    Cevapla
  72. 3 yıl önce

    Bana çok fazla olum 125 TL bana para değil karakter lazım ben evimde yatarken benim yerime baskalari dilekçe yazıp benim adıma başvurdu sizin gibi iftira atarak birşeyler yapmaya çalışmadım ben haram zıkkım olsun hakkım

    Cevapla
  73. 3 yıl önce

    Serhat böyle devam etmeye kalkarsan Arif’le beraber kestiğiniz naylon faturaları piyasaya çıkartacağım.Bizim paralarımızla yemediğin bok kalmadı.Tek başına trolluk yapiyorsun telefondan kafanı kaldırmıyorsun ,kafayı yedin :) .Gozlerin bozulur kardeşim,parmakların ağrımadı mi hiç ?Herkes senin nasıl bir kişiliksiz olduğunu biliyor ,boşuna zorlama yoksa insan içine çıkamazsın .

    Cevapla
  74. 3 yıl önce

    Serhat isin gücün oyun kurup yalan ve fitne cikarmk , herkes herşeyin farkında.

    Cevapla
  75. 125 TL yeter sana

    Cevapla
  76. 3 yıl önce

    Ulan Allah senin belanı versin senin gibi insanlar olmaz olsun o adını yazdığın adamlar sizin için kendini parçaladı Yapısal dan kimvar miş delikanli biz kağıt imzalatmaya imza taplamaya gittiğimizde kağıdı çöpe atanlarmi o süper ahkam kesenler yoksa sürekli milletin hakkını savundugum için lisans alma sürecinde sürekli baskılarla ugrastigimda yanlarına ugramadigigim için ” bu zamana kadar bizim hakkımızı Hepşen savundun heryerde bunları ezdin istesen öğünde rezil ederdin ” diyip beni sendikacı ilan eden delikanlılarmi bu lafı söyleyen arkadaş yorumu okuduğunda kim olduğunu anlayacak lan biriniz gelip sordumu bana kardeşim niye ugramiyorsun yanımıza bir sıkıntın mi var diye ? Bilen varsa bir hikaye var bu musluğun suyu herkese helal müslümana haram diye işte orda bahsedilen müslümanlar sizlersiniz yazıklar olsun murat çom dediğin adam can Şaşmaz’ın odasına çıkıp sizin vardiya pirimleriniz için kavga etmiş adam siz Haluk abiden imzalı kağıt alamazken o adam o odada 2 saat kavga etti sizin hakkınızı aldı ben kendi adıma diyorum benim sizin için ugrastigim kavga ettim ne kadar konu var benim hakkım haram zıkkım olsun inşallah bir tanenize hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun size adam diye ortalarda gezersiniz gezin anca iftira atın sinirimden agliyacagim nasıl muhlukatlarsiniz siniz siz ya para için ruhunuzu satmissiniz inşallah para ya bigulursunuz heryeriniz para olur mezariniza toprak diye para atarlar inşallah belki o zaman gözünüz doyarda sesiniz çıkmaz.

    Cevapla
  77. 3 yıl önce

    Merak eden arasın Sunay abiyi sorsun o kimi destekliyor bakalım ozaman görürüz halim kim ne yapmış serhat kim ne yapmış zor değil hepsinin numarası var burdan okuyup karar vereceğinize arayın sorun.

    Cevapla
  78. 3 yıl önce

    Avrupa şubede bizi tehdit eden FERHAN dir şimdi halim ferhanla kol kola mi degilmi? sorun iftira karalama ya yapmayın gidin sorun hepinizde numarası var ferhanla başbaşa ne konuşmuş bunun cevabını isteyin bakalım ne diyecek kırmızı listeyiz diye ortada dolanıyordun bizim senden haberimiz yoktu bizi tehdit eden adamla kolkola şimdi genç hareket oldun helal olsun

    Cevapla
  79. 3 yıl önce

    Biz metal iş kolundayiz yani bize herhangi bir kanun siz grev yapamazsınız demiyor yok diyorsa havais e neden üye olamıyoruz

    Cevapla
  80. 3 yıl önce

    Dursun dikkat et o taso kuruyu çevirip, çelik namlu yapmasın seni :)) Taso dediğin Tahsin Topak bizim atölyemizde sevilen, sayılan adam gibi adamdır. Bunuda bütün yapisal çalışanları çok iyi bilir… Halim i hepimiz biliriz yıllardır hep beraber çalıştık. Bakın böyle şeyler yaparaktan, hiç birsey elde edemezsiniz. Laf söylediğin çocuklar cesaretli insanlar. Birkere o çocuklardan karşı mevcut listeyi kişisel olarak kotuledigini görmedik. Utanın biraz.

    Cevapla
  81. 3 yıl önce

    Easa lisansından kastınız 25 bin verip uçakla alakanız olmadan bedavaya lisans alıp yetki almanızsa adam doğruyu savunduğu için mi kötü. Bunu savunduğunu bilmiyorum ama eğer savunuyorsa hakkı hukuku bilen bir adamdır. Eğer hakkınla aldıysan ona ses çıkaran yok zaten.insanlar senelerce o lisansı almak için dirsek çürütsün sen git parayla lisans al oldu. Çalışıp alanların 25i yokmu. sendika olayına gelince ben halim baştemsilci olduktan sonra tanıdım sendikayı ondan önce sahaya gelen yoktu. Halim ide ozmn tanıdım. Halim birçok konuda bize yardımcı oldu. 10 larca insan buna şahit. Bizim derdimizi bizden biri çözer dışardan insanlar değil. Sahada beraber ter döktüğümüz. Bizimle beraber aynı sıkıntıları yaşayan bizi anlar. Halimin gezdiği adamların hepsi içimizden teknik desteği Teknisyeni yapısalı mekaniği sıkıntılar bir. Ben bugün serhatı ilk kez gördüm. Yanında gezdiği adamlarıda. Bugüne kadar neredeydiler. Sendika da aktif görevleri yokmu. Veya bugüne kadar bizim için ne yaptılar. Herkez elini vicdanına koyup delegesini seçsin.

    Cevapla
  82. 3 yıl önce

    Hallim kardeş ,maden şube kötüydü neden istifa etmedin ? Ayda 125 lira temsilci maaşım kesilir diyemi korktun ? madem lidersin çık açıkla Başkan adaylığını.Yanına şeker gibi taso gibi kuru sıkıları alıp gezmekle olmuyor.Ferhan abinden nasıl talimat aldın ?

    Cevapla
  83. 3 yıl önce

    Halime kardeş cevap vermiş . Bu cevabı Ferhan abisi whatsapptan kendisine göndermiş Halime kardeşimizde kopyala yapıştır yapıp burdan cevap vermiş . Şahsen ben ikna oldum . :) korkularından başkan adaylığını bile açıklayamıyorlar . Neymiş seçilen delegeler içinden belirleyeceklermiş . , eğer aday çıkmazsa kendisi aday olacakmış .Şahsen bunada ikna oldum . Sendikacılığın kitabını yazan adam

    Cevapla
  84. 3 yıl önce

    Telegramı kurdurup arkadaşlarını ateşe atan halim delikanlı arkadaşlarının günahı senin boynuna.Bu olaydan sonra kuyruğunu kıçının arasına kıstırıp hiç sesini çıkaramadım.O insanların ahını aldın sonra insanları kandırıp uted e sığındım Mustafa’yı da uded yönetimine soktun vefa borcun varya.Sonra yunus un kayığına bindim ağzına 1 parmak bal çaldılar. Bitmedi merkez tarafından atandım şimdide merkezin adamı değilim ayağına yatıyorsun.Merkesin adamı değilsinde 2 hafta önce Kurtköy de FERHAN şerefsizi ile ne işin vardı açıklasana kurnaz Kayserili.Sonrada ona buna laf şöyle esas merkezden kaç para alıpta arkadaşlarını sattığını anlat Koltukcu halim şövenist Halim.Lisanslı uçakcı lisanssız destek personeli ayrımı yaratmak isteyen Halim.Kanmayın bu adamın sözlerine.Simdi kendini başkan ilan eden Kardeş gönder provakaörleri yap saboteni.Herkezin bir hesabı varsa Allahında bir hesabı var

    Cevapla
  85. 3 yıl önce

    Halim bey seçilirseniz eğer amatormu başkanlık yapicaksiniz sendikadan ücret alicakmisiniz ?

    Cevapla
  86. 3 yıl önce

    Bu senin söylemlerin easa lisans düşmanı arkadaşım .Gençler lütfen bu adama güvenmeyin goreceksiniz bu adam sizide yari yolda birakicak bunun tek derdi başkan seçilip amatörce başkanlık yapıp hem şirketten hemde sendikadan para almak.

    Cevapla
  87. Büyük oyuna gelmeyin arkadaşlar.yukaridaki metni halim paylaşmış gibi yapıp Avrupa yakasında yapılan tehditler gibi şirket yönetiminin grev vs ye karşı halimi ve ekibi korkutmaya çalışmasi için oyun oynanıyor.İşin garibi şu Yunus değirmenciye sigarasini gidip alan erkutun yanında olan serhat genel merkez adamı değilde işçinin hakkını savunan herkes tarafından sevilen daima sahada olan halim ve en büyük destekcisi Tahsin kardeşimizin genel merkez adamı olduğunu savunuyorlar.serhat Ünal soyismiyle genel merkezin adamıdır zaten…Halimin yanında olalım.eger serhat kaybederse geri şirkete gelip çalışmak istemediğin den herşeyi oynuyor.cunki verecegi çok hesap var…

    Cevapla
  88. 3 yıl önce

    Milletin karnı sırtına yapıştı borç batak yaşıyor verin şu paralarımızı hakkımızı da boş yapmayın bir tek boş laflara karnımız tok ..!

    Cevapla
  89. 3 yıl önce

    Sen çok mu atarlisn bakyım , sen çok mu delikanlısın bakiym. Genel merkeze gondrirken yanlışlıkla arkadaşlarına yolladın istifa mektubunu. Haniimiste benim istifa eden aslan sendikacım. Koss 2 cigara kap gel de Seni baskn yapicm hadi hadi koş . Yaninda ekmek birde Nutella da al. Paranın üstü de sende kalsın. Genç adamsın lazım olur

    Cevapla
  90. 3 yıl önce

    Bu adam koltukcuyla bir adım atıyor ey teknisyen arkadaşlar bu adamı tanıyorsunuz bu adamın desteklediği başkan sizce nasıldır ?

    Cevapla
  91. 3 yıl önce

    Telegram da sayilar artarkn sahte isimle başka numara ile telegrama girdin, ama tesadüf buya daha önce bu numaradan aradığın kişiler tarafından sobelendin. Sonra yazılanlari cizilenleri agbabalarina yolladın. İnsanların ekmeği ile oynadın. Elinizde zihninizde kirli sizin. Üyesini attıran sendikacı vay be birde aday olmuss.

    Cevapla
  92. 3 yıl önce

    Atölyede topla insanları bi konuşma yap hitabetini görelim liderliğini görelim sonra sesin korkudan biryerine kaçmasın bu insanların arkasından oyun çevirmeye benzemez. Sen daha işverenin karşısında iki kelimeyi bir araya getirip konuşamazken nasıl haklarını savunacaksın merak ediyoruz. Senden birşey olmaz. Seni kim gazlıyorsa söyle onlara daha iyi bir aday çıkarsınlar. Halim seni çerez niyetine yer kabuğunuda maymunlarına atar koçum.

    Cevapla
  93. 3 yıl önce

    Ya bu teknisyen camiasi ne ara bu kadar kalite kaybı yaşadı ? Sisteme itirazı olanların bile kullandığı dil, seviye , o kadar sıradan ve sığ ki hayret etmemek mümkün değil. Allah aşkına bu ülkeyi seven, bu şirketi seven vatan evladı bir yönetici yok mu şu insan kalitesini yükseltsin. Beyler uyanın teknik çöküyor heyy!

    Cevapla
  94. 3 yıl önce

    Kim başkan olursa olsun eğer tüzügünüze şube başkanı imzası olmadan genel merkezin imzası ile alınan hiç bir karar gecerli değildir yazdıramazsanız hiç biriniz başaralı olamazsınız. Baskan adaylarından serhati çok kişi tanimaz çünkü elinde personelin sorunları olan bir dosya ile gezerken kimse gormemistir.ama ozellikle sag kolu erkut çok iyi mavi boncuk dagitir.aynen kesinlikle personelin maaslarini kestirmeye musade etmiyecez diye.

    Cevapla
  95. 3 yıl önce

    Çalışanların birtakım mevki ve menfaatler uğruna sevdiği veya sevmediği mesai arkadaşlarının kuyusunu kazmaya , ekmeğiyle oynamaya , huzursuz etmeye ne hakkı var ?Siz servise bindiğinizde işe gelirken gerçekten ruhunuz daralmıyor mu ? Serhatmış başkasıymış vs , isimler üstüne çok yoğunlaşmaktan ziyade Tise yoğunlaşılmalı , artık hangi isim olursa olsun teknisyenlerin sabrın son noktasında olduğunu bilerek hareket etmeli , herkesin artısı eksisi mutlaka vardır , kalpleri kırmayalım , işçiye saygının olmadıgı bu ortamda birbirimize saygımızı yitirmeyelim derim..

    Cevapla
  96. 3 yıl önce

    Kanım aksa BMS-33. şirketle sıkıntısı olan varsa 15 temmuz kütüğünde bekliyorum.

    Cevapla
  97. 3 yıl önce

    Bu işler atölyeden olmuyor, artık baklava günleri iptal oldu dimi :))

    Cevapla
  98. 3 yıl önce

    Burada serhat serhat diye 2 tane trol var yazıp çiziyorlar. Kaç yıldır bu adamlardan ne hayır gördünüz bunların yüzünden elimizdekinden de olduk. Bu şirkette 1 ay çalışan adam bunların nasıl adamlar olduğunu anlar. Trollüğünüz batsın.

    Cevapla
  99. 3 yıl önce

    Arkadaşımız Mustafa Beşelin mesajını telegramdan kopyalayıp genel merkeze gönderen sen değilmiydin. Whatapp mesajını koyalım mı buraya başkanım kendini attırmak isteyen arkadaşlar var burda daha fazla tazminat almak istiyorlar diye yazan sen değilmiydin. Diğerlerinin isimlerini kopyalayıp atan sendin ispatlayalım mı istermisin

    Cevapla
  100. 3 yıl önce

    Evet Serhat dar gövde olarak seni desteklemiyoruz iş arkadaşımız Sefa ile kavga ettin adamı işten attırmaya kalktın,

    Cevapla
  101. 3 yıl önce

    Yunus bey altını oymaya çalıştı. Türlü türlü oyunlar oynadı. Ama serhat ünal yılmadı. Arkadaşlar büyük resmi görün. Bazılarını genel merkez güzel yönetiyor. İyi araştırın. Serhat ünal a destek olmamız gerekiyor. genel merkezi yıkacaksa bu adam yıkacak. Her başkan adayının bağlantılarını iyi araştırın. genel merkez yunus ferhan serhat ı sevmiyor. biz de yunusu sevmediğimize göre oylar serhata.

    Cevapla
  102. 3 yıl önce

    Demokratik bir ortamda karalamadan bu olmuyor mu? Koyarsın sandıpa çekersin kim seçilirse o öıkar başkan olur. Bu karalama kampanyaları seviyesizlik ötesi bir durum. Halim beyden başlıyım. Baştemsilciyim diyen arkadaşı daha düne kadar komponentte bir Allahın kulu görmüş mü merak ediyorum. Kimin maşası kendisini yönetiyorsa ona iletsin. Bu işler iki tane milletvekili tanımakla olmuyor. Adam olmaktan geçiyor. Yalanı bırakacaksın. Serhat Bey. Siz bugune dek ziyaretlerinizi nadir yaptıgınız saw tesislerine sık gelmeye başladınız. Daha önce neredeydiniz diye sorarım. Yüzde 30 a karşı dik durdun. Eyvallah. İmza atmadın ona da eyvallah. Ama devamı nerede hocam? Hep eksiksin. Kim iyiyse o kazansın. Kim Yunus’u ferhanı sevmiyorsa o kazansın. Saw a yakışır demokratik bir seçim olsun. Bu arada biz muhalifiz diyen bir kesim varmış. Sizin muhalifliğinizi yesinler. Genel seçimlerde sandığa gidip oy verdiğiniz partinin uzantıları bunlar. neyin muhalifliğinden bahsesiyorsunuz. yesinler sizi. muhalifmiş.

    Cevapla
  103. En son telegram olayından sonra Yavuz ve Ferhan milleti topladı ve dediler ki ” artık sizinle iletişim kanallarımız açık olacak” Ferhan WhatsApp grupları kurdu felan filan..sonra ne oldu %30 imzalaninca Ferhan kendi kurduğu gruptan kacarcasina ayrıldı. Hemde tek bir söz etmeden. Ferhan yalancıdır. Ferhan ile birlikte olanlara dikkat edin.

    Cevapla
  104. 3 yıl önce

    Kaç kişi tanıyor bu adamı Allah için konuşun ve Allah için şunun cvbini verin Genel merkez neden serhati desteklemiyorda baskoltukcuyu destekliyor buna göre oy verin Allah yardımcımız olsun.

    Cevapla
  105. 3 yıl önce

    Burada tüm yorumlari arkadaşlar, malesef personelin maaşlarıdaki kesintiye imza atan Yunus degirmenciye Erkutun cep telefonundan kayseri maçını izletmeside,yunus değirmenci ye sigara paketi temin etmeside tamamen doğrudur ve kendisi anlatmistir,yalansa ben oyumu serhata veririm

    Cevapla
  106. 3 yıl önce

    Kaç kişi tanıyor baştensilciyi? Varın siz düşünün ne kadar çalıştığını,başka bir şey demeye gerek yok.

    Cevapla
  107. 3 yıl önce

    Üzgünüm arkadaşlar ama şurada bile o kadar bariz belli oluyor ki bizden bir b*k olmayacağı.. Şurada bile bir birlik bir beraberlik saglanamadiktan sonra şurada bile bir çatı altında toplanamadiktan sonra biz hiç birşeyin üstesinden gelemeyiz. Biz ne zaman bir bütün olacağız birbirimizi kollayacagiz o zaman birşeyler değişir. Biz hala birbirini çekemeyen küçük gören kendini bir b*k sanan insanlarız atı alan Üsküdar’i geçti hala birbirimizi yiyelim çok yazık.

    Cevapla
  108. 3 yıl önce

    Bu zamana kadar teknisyen yararına hiç bir adım atmamış bomboş insanlar Erkut kucaktan inmez Serhat tamamen konudan alakasız tek derdi makam.Bu adamlar mı yönetime kafa tutacak saçmalamayın

    Cevapla
  109. 3 yıl önce

    Valla artık son raddedeyiz çalış çalış hep iceridesin gerçekten anlamsız bir hal almaya başladı insanlar borç batağında bir çok kişiye icra gelmeye başladı. Kaybedecek bir şeyimiz kalmadı Hem şunu sormak istiyorum madem biz havacılık iş kolunda değiliz artık metal iş kolundayiz , o zaman GREV HAKKİMİZ DA VAR. Yanılıyor muyum ?

    Cevapla
  110. 3 yıl önce

    Erkut serhatla beraber sendikaya dik duran adamdır.

    Cevapla
  111. 3 yıl önce

    Tek gurur kaynağın yemekhane demi seni çok iyi tanırım sen koltukcusun kardeşim .Seni ark sevmiyor ekmek düşmanı eski başkan görevden alınmadan önce hergun yalakalık yapıyordun ne oldu adam gibi başkan geldi seni içeri almıyor sen önce sattigin adamlardan hellalik al .

    Cevapla
  112. Halim kardeşimi bizzat tanıyan biri olarak yazıyorum; daha önce işten haksız yere çıkartılan arkadaşların maaşlarını bir kaç teknisyen arkadaşlarla ortak hareket edip 7 veya 8 ay kadar para toplayarak, yemekhaneden gram üzerinden eksik dağıtılan yemekleri teftiş edip cezai işlem uygulayarak, Saw lokasyonunda molalarda oturalacak yer olmadığını dile getirip bank veya çardak yapımı için bir kaç birimle harekete geçip aksiyon alarak, bazı başteknisyen veya şeflerin, teknisyen veya teknik destek arkadaşların mazeret izin haklarını gasp ettiği esnada tüzel kişiliği kullanarak söz konusu başteknisten veya şeflerle konuşup gerekirse sizi dava ederiz diyerek geri adım atmalarını sağlamak, sadece gözüne hidrolik kaçtığı ve akabinde revire gittiği ve de tutanak tutulup 1 gün ücreti kesilen arkadaşın hakkını geri alarak ve bir çok konuda hakkaniyetle hareket eden sevgili kardeşim Halim’e desteğim ve güvenim tamdır. Lütfen kastınız dövüşmek ise mertçe olsun. Belaltı vurup da iftira atmayın. Ne tür pislikler dönüyor herkes iyi kötü farkında..

    Cevapla
  113. 3 yıl önce

    Sigaram bitti diyen Yunus değirmenci Erkut’un eline para sıkıştırıp koş bana sigara al diyen Yunus’un talimatını alan ayakçı Erkut ayakları götüne vura vura koşarak sigara aldı bu adam mı işçinin hakkını savunacak?

    Cevapla
  114. 3 yıl önce

    Serhat Abinin yanındayız .

    Cevapla
  115. 3 yıl önce

    Erkut Kayseri maçı var telefonda açta izleyelim diyen Yunus değirmencinin kucağına oturup maçı başkanına izleten Erkut dalkavukoğlu bende Fenerbahçe maçı izlemek istiyorum ve seni bekliyorum

    Cevapla
  116. 3 yıl önce

    Korktunmu yoksa arkadaşlarinin ahi cikicak senden beddua aldın sen .Neden her ipte oynuyon kimliğin nerde evdemi unuttun

    Cevapla
  117. Easa lisanslilar sana bu seçimde gösterecek koltukcu hal… Gerçi sen cekilirsin isimini duyurdun bu sana yeter.Ekmek düşmanı

    Cevapla
  118. 3 yıl önce

    Bugün 23 Nisan oyum sana koltuk verin hlm yoksa küser.

    Cevapla
  119. 3 yıl önce

    Sendika %30 a imza attığında Halim çıktı istifa edelim dedi. Serhat ve adamları istifa etmeme yönünde oy kullandılar. O günleri unutmadık Serhat ilkayla beraber ne dediniz buranın kaymağını biz yiyeceğiz deyip istifa etmiyoruz diyen sen ve ekinin değilmiydi? Karakter yoksunları size mi bırakacağız burayı.

    Cevapla
  120. 3 yıl önce

    Displin cezasını Yavuz vermedi ayrıca ses kaydı var ve diyorki siz tarih belirtsrydiniz eğer aşağıdaki adamlar yüzde 50 bile kabul ederdi diyor . Geç bunları geç

    Cevapla
  121. 3 yıl önce

    Erkut genel merkeze isyan ettin disiplin cezası yiyince Yunus’tan özür dileyip yalvardığınız unutma ne yapalım ses kayıtlarını yayınlayalım mı? Bu sefer bari adam ol emekli ol git yoksa rezil ederiz seni.

    Cevapla
  122. Haim sen easa lisanslı ark dusmanisin ekmek yemelerini istemeyen koltukcu bir qdamsin kimliğini nerde unuttun haimm.

    Cevapla
  123. 3 yıl önce

    Serhatin aracı dahi yok Avrupa yakasında oturuyor ise hergun metro ile geliyor ..Doğru yoldasin Serhat koltukcu haime geçit yok arife geçit yok yavuza güverte geçit yok dik duran adamsın

    Cevapla
  124. 3 yıl önce

    Lan adam nickli Herif serhatin listesindekiler namuslu da halimin lisyesindekiler namusuzmu,git ozaman adam gibi araştır milletin maaşından yuzde 30 unun kesintisine imza atan yunus degirmemciyle sigara alış verişi yapanlara soyle

    Cevapla
  125. 3 yıl önce

    Eeeeyyy halim!! sen kimsin ya. Başkan olacakmış teknisyenin derdini sıkıntısını çözecekmis:)) Ferhan abine söyle burda kendisini ve yalanlarını ezberlemiş buyuk bir habomzede kitle var bu numaralar bize sökmez.he de ki kardesim birazda ben yiyeyim üyelerin aidatını ya ne var bunda de hiç olmazsa Bı duruşun olur kimsede sana bısey diyemez.ama ferhangi yalanlarla yok eski yönetim kaka eskiler yaşlı biz genciz güzeliz her şeyi halledicez böyle bısey yok.

    Cevapla
  126. 3 yıl önce

    Yalan dolan işlerde bir numaradır. Tek derdi koltuk ve paradır. Ne zaman sendikadan yolsuzluk yapsa parayı yemeye Maraş’a gider. Parayı bitirdikten sonra yeni yolsuzluk kapıları açılıncaya kadar bekler. Yavuz’un öğrencisi işini bilir.

    Cevapla
  127. Serhat güvenin arkadaşlar namuslu adamdır ekibi duyduklarımiz doğruysa helal olsun.

    Cevapla
  128. 3 yıl önce

    Erkut’la Serhatla olmaz bu iş yalancı büzükler

    Cevapla
  129. 3 yıl önce

    Su haime bir koltuk verin 23 Nisan’da

    Cevapla
  130. 3 yıl önce

    Arkandayiz gençler arkanda bunlar yolda yürüdükleri ark sattılar arıfi desteklemiyorlarmis düne kadar beraberdiniz Arif abi abi diyodun koltukcu seni haim.

    Cevapla
  131. 3 yıl önce

    Şube sekreteri olacakmış çok güldüm dansözden şube sekreteri olacakmış. Genel merkez düşmanıyım deyip Yunus’un kucağından inmiyor arkadaş. Başkanım Marlboro içebilmek için götünden ayrılmadın. Senden hiçbir şey olmaz emekliliğin geldi geçti onurlu adam olsan emekli olur giderdin. Başkan Serhat şube sekreteri Erkut tam tiyatro bende de Marlboro var Erkut seni bekliyorum.

    Cevapla
  132. 3 yıl önce

    Arkadaş genelge,habom,habom gecişleri,tis deldiren tek serhat mı.Tis hoşafa döndü sorumlusu serhat mı?genel merkez başkanı bir adamla uğraşamıyorsa nie başkan.Serhat kampanyası başlatan merkez ve onun yandaşları.Şübe imzalamayıp merkezin tis nasıl imzaladığını biliyoruz.Halim merkezin adamıdır.Bu kadar olumsuz sözleşmenin sorumlusu serhatsa bu sizin ne kadar aciz olduğunuzu gösterir.serhata takılan olumsuz şeylere aldırmayın merkez başkanı cebini düşünür sizi deil.

    Cevapla
  133. 3 yıl önce

    Ekibinde kim var bakalım istifa ettim deyip etmeyen tutarsız ürkek, korkak emekliliğini doldurmuş bir adam olan Erkut var. Başka daha önce eğitim sekreterliğine aday olmuş kaybetmiş olan tek derdi ve herkesin içinde itiraf eden sendikanın verdiği 400 TL maaşı başkasının yerine ben yiyeceğim diyen Yavuz Ekin. Karısını taşoran firmaya senin yardımınla sokan ve kadroya geçirmeye çalışan ve sendikayı bu işler için kullanan İlkay Şah. Son olarak işçinin parasıyla döner yedik bu sendikayı biz yemeliyiz diyen Murat Ço. Ekip çok iyi yemeye doymadınız sendikayı gidin artık bıktık sizden.

    Cevapla
  134. 3 yıl önce

    Ekibin gerçek ise biz varız Güzel bir haber aldık açıklayın yonetiminizi

    Cevapla
  135. 3 yıl önce

    Ya serhat serhat diyip duruyorsunuzda bu seçimde serhatin sag kolu Erkut olacak,Erkut beyide hepimiz taniyoruz,yavuzun kankisi

    Cevapla
  136. 3 yıl önce

    Serhatin yönetiminfe herkes tarafından saygı duyulan isimler var açıklamasını bekleyin .Bu adamlar varsa biz varız Serhat

    Cevapla
  137. 3 yıl önce

    Kendi bayinda bile sevilmiyosun secimmi kazanican .

    Cevapla
  138. 3 yıl önce

    Serhatin yönetiminfe olucak adamları tanıyorum adam gibi adamlar supriz isimler var bekleyin görün.

    Cevapla
  139. 3 yıl önce

    Herkesi senin kadar beyinsiz mi sanıyorsun , senden başka kim yazacak demişsin , yapılan imla hatalarına vs bakılırsa sen yazmışsın , çok akıllı birisi değil belliki bunu yazan o yüzden sen olabilrisin . Buradan çok net anlaşılıyor.

    Cevapla
  140. 3 yıl önce

    Dar gövde seninle Serhat sen adam gibi adamsın imzayı sen atmadın ve Erkut atmadı biliyoruz aciklasana halim kurtkoyde Ferhanla kaç defa gorustun

    Cevapla
  141. 3 yıl önce

    Bu haberi kusura bakma kim yazicak senden başka arkasında dur yazdığın atılan ark ahi kalmiyicak srnde

    Cevapla
  142. 3 yıl önce

    Koltukcu halimmm güldürme bizi Ferhanla sen gidecen bu sendikadan Serhat ve ekibi gümbür gümbür geliyor

    Cevapla
  143. 3 yıl önce

    Serhat’ın kendince büyük ama insanlık açısından faydasız oyunu. Her zaman çift taraflı oynar ondan alır buna satar bundan alır ona satar. Hayatınızda görüp göreceğiniz en karaktersiz adamdır. Hiçbir şeyden anlamayan sözleşme sorsan bilmez, iş kanunu sorsan bilmez tek derdi makam ve cebini doldurmaktır. Yavuz iyi yetiştirdi ikiside karaktersiz işçi düşmanı adamlardır. Canlakot twitler hesabını besleyen genel merkez düşmanı Ali Cengiz baş adamıdır. İki tarafada iyi oynar.

    Cevapla
  144. Halim gümbür gümbür geliyor, İnşallah 10 yıldır bu işi yapanları gördük ne yaptılar Neden önceden gelip dertlerini dinlemediniz milletin şim Di hangi yüzle geliyorsunuz ne oldu Ateş bacayı sardı değilmi eyyy millet acın gözünüzü yine mi hüsrana uğrayacaksınız, burada güzel şeyler var karanlığa saklamayın kendinizi. Halim kardeşimizi kötüleyenler, neden bu güne kadar yüzüne konuşmuyorsunuz da kapalı kapılar arkasında saklanıyorsunuz yolun Acık olsun Süper çocuk Kıral.

    Cevapla
  145. 3 yıl önce

    Serhat ve Erkut’un oyunu bu. Halimi hedef seçmişler oyunu onun üzerinden oynayacaklar. Aynı yavşaklar Avrupa seçimlerinde Sunay’ın adamıyız deyip Sunay’dan aldıkları bütün bilgileri genel merkeze ve muhaliflere götüren ve sahte haberler yaptırıp Sunayı zor durumda bırakıp kendileri prim yapan yavşaklardır bunlar. Sakın bunların oyununa gelmeyin artık gitmelerinin zamanı gelmiştir.

    Cevapla
  146. 3 yıl önce

    – Seçim zamanı gelince temsilci olduğunu hatırlayıp çalışanları ziyaret eden GENÇ TEKNISYENLER!!!- Sendikal süreçlerden haberi olmayan, TiS taslağını çalışanlar ile paylaşmayacağız diyen GENÇ TEKNISYENLER!!!

    Cevapla
  147. 3 yıl önce

    Bu güne kadar Sahalarda hiç kimseyi Görmedik adamlar yatak yorgan atmışlar.Gelmeyenler Hergün buradalar, bu thy bu gün yok 10 yıldır burada Ama gelip ne yaparız ne yapalım dediniz mi aldınız yediniz sendikanın parasını şimdi çıktınız geri geldiniz ayıp ayıp, insan biraz utanır Atölye mahal bilmeyenler şimdi tek tek geziyorlar, neden sıkıştınız artık değilmi. Gümbür gümbür yeni Ekip geliyor kıskananların içine der olsun. Not. Halim kardeşimiz dimdik sahada duruyor ve Hiç kimsenin adamı da değildir. Önemli olan burdaki arkadaşlarımız için cabalıyor 10 yıldır, hanım cantası, 1 TL lik saat başka ne verdiniz.

    Cevapla
  148. 3 yıl önce

    Güzel kahkahalı kardeşim bak delikanlı başkanlık dediğin mertebe öyle sen ol ben olayım diyebileceğiniz kadar basit bir yer değildir. Önce bunu bı anla. Eğer o beceride olsaydım tabiki gelirdim ancak diyorum ki iki grubun adayı yada Halim kardeşimiz de o beceri de değil. Size sadece diyorum ki bu adamlar sizi uçuruma götürüyor görmüyorsunuz. Genel merkezin kurduğu oyunda kuklalarsınız. Eğer gerçekten konuştuğumuz şeyleri yapmak istiyorsanız Serhat, Arif, Halim gibi adamlardan kurtulmanız lazım. Daha önce genel merkezin hiç temas kurmadigi adamlarla yurumeniz lazım. Yürümeyi demiyorum ki ben size. Sadece yön değiştirin önünüzde uçurum var diyorum. Ve eğer bu şekilde insanların yorumlarına ve fikirlerine kapalı olursanız zaten istediklerinizi de basaramayacaksiniz.

    Cevapla
  149. 3 yıl önce

    Sorun şübede genç arkadaş olmaması mı yoksa adaletli güvenilir hak hukuk bilen insanların olmamasımı.Genç arkadaşlarda ne kadar tecrube var ne kadar hukuk adalet kavramı var onlara bakmak lazım.Kimseyi savunmuyorum ama bu zırvalıkları bırakın yeni kan,genc arkadaş falan filan.Allah Korkusu olan müslümanın müslümana güvendiği bir yönetim istiyoruz okadar.Rant peşinde koşanlarda malesef ahlaki çöküntü görüyoruz.Bu dünyada rant, helal haram demeyip kazananlar kabirde harcamayı düşünüyorlar ama 1 lirasının hesabını veremicekler bu kadar kul hakkı yedikleri için.

    Cevapla
  150. 3 yıl önce

    Gerçeklere dikkat nickli arkadaş,gel sen başkan adayı ol seni destekleyelim.madem uyutuluyoruz gel gözümüzü aç, ne yani oy kullanmayalım da ne haliniz varsa görnmü diyelim.Sanki üyelerin % 30 kesintisine biz imza attık

    Cevapla
  151. 3 yıl önce

    Halim benim bu yazıyla ilgim yok diyor biri yazmış benim adıma yollamış diyor ozmn dava aç yalan söylemiyorsan aç davayı airline habere ve sefa inana al tazminatını görelim.bu numaralar kucağından inmedigin ferhanin numaraları oda abilerinden öğrendi biz bu numaraları çok gördük halim gerçekten samimi isen senin itibarını iki paralık eden bu haber sitesine ve sefa inana dava açarsın olur biter.

    Cevapla
  152. 3 yıl önce

    Elini taşın altına koy dan kastın ne kardeşim? Öyle uyutuluyorsunuz ki uyarılmak hiç hoşunuza gitmiyor farkedemiyormusunuz. Hepiniz aynı tuzağa doğru cekiliyorsunuz

    Cevapla
  153. 3 yıl önce

    Oyle memnunumki sorma priminde babasını alıyorum bide ekstralar var tabi onlarla beraber baya Bı gelirim var yalıda oturuyorum lüks yaşıyorum yani :))) Kandirilmaya doymadınız ya size helal olsun şeyim hıyar diyene Bı avuç tuz alıp koşuyorsunuz lan dur yapma o hıyar değil diyenede tuzdan bahsediyorsunuz.tamm bir değişiklik olsun yenilensin istersin ama aynı pohun lacivertine elmas muamelesi yapmazsın mevzu bukadar basit aslında

    Cevapla
  154. 3 yıl önce

    Madem şimdi bu adayları beğenmiyorsun,güzel güzel yorumları yapıyorsunuz.kim kimseye engel değil ,seçim zamanı yaklaştı gel ozaman elini taşın altına koy kardeşim. lafla peynir gemisi yürümüyor.

    Cevapla
  155. 3 yıl önce

    Size iyi bir isim buldum bak, XXX :Genç Özverili TEKNISYENLER Dernegi :)))

    Cevapla
  156. 3 yıl önce

    Lafınızın düşüncenizin nereye gittiğini bilip bimeden yorum yapıyorsunuz,İnadına gençler olarak yeni bir oluşum içinde olan Halim kardeşimiz ve ekibine desteğimizi esirgemeyeceğiz.Şimdi benim gördüğüm kadarıyla emekliliği gelmeş veya yaklaşmış üyelerin artık bir beklentisi olmayanların ise bu güne kadar üyeler için kolunu kıpırdatmayan ,yavuz güvenerin yanından ayrılmayanları desteklediklerini az çok görüyoruz.Göreceğiz gelecekmi kazanacak,geçmişmi kazanacak.

    Cevapla
  157. 3 yıl önce

    Arkadaşlar bugüne kadar bize asıl kazığı saplayan genel merkezdi. Şube de koltuğu korumak için hiç birşeye sesini çıkarmadı. Biz istiyoruz ki genel merkezin kuklası olmayacak bir şube olsun. Ama bu bahsettiğiniz isimlerle mümkün değil. Serhat kardeşimiz bir şeylere sıkı sıkıya tutunup koltuk alma çabasında. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hic birşeye sesini çıkarmayıp genel merkez talimatıyla adımlar atacak. Halim kardeşimiz de sağlam egosu olan bir kardeşimiz. İşini güzel yapan vatansever, idealist bir kaç temsilci arkadaşımız var. Halim bunları güzel gazlayarak onların sayesinde bir yerlere gelmeye çalışıyor. Halim konuşmayı biliyor iki dakika dinle ucaksiz uçuşa geçersin. Ama gerçekleri görmek lazım. Yapma halim. Egona yenik düşme. Bu çocukları da harcama. Başkan olmasan bile adın duyulsun istiyorsun. Halim başardı desinler istiyorsun. Bize egosu için değil görev aşkı için savaşacak adamlar lazım. Ayrıca Halim kardeşimiz madem bukadar bu işleri çözmeye ateşli. Neden sürekli genel merkezden talimat alıyorsun ve kardeşim. Ferhanin kuklasısın ama yanındakiler farkında bile değil. Hainsiniz farkında değilsiniz. Bize bunların ikisi de lazım değil arkadaşlar. Görevini aşk ile yapan temsilci arkadaşlara sesleniyorum. Kurtulun bu insanlardan çünkü bunlar sizi çamurun içinde basamak olarak kullanacaklar. Bunlardan kurtulun sonrasında temiz, yürekli, vatansever ve konuşmasını bilen bir aday çıkarın. Herşeyiyle guvenebileceginiz bir aday. Rabbim sonumuzu hayır eylesin…

    Cevapla
  158. 3 yıl önce

    Nerden biliyosun kandırdığını ortakmi hareket ediyorsun yoksa asil senin gibiler tonavida kafali hiç bişey yapmayip ona buna oturduğu yerden sallayan.. eskileri istemeyen bir muhalif hareket oluşuyor ona bile çomak sokmaya çalışıyorsunuz cok memnunsun halinden anlasilan ekstra prim filan da alirsin sen ;)

    Cevapla
  159. 3 yıl önce

    Sayın Arkadaşlar, Yukarida ki metini kim yazdi ne amaçla yolladı bilmiyoruz. Sayet bizi isaret etmek istiyorlar ise yukardaki metin ile de uzaktan yakından alakamiz yoktur. Şayet başka bir ekip yolladı ise onu da bilemiyorum.Birileri onları elestirmemizden rahatsız olmalı ki operasyonun düğmesine basmışlar. Daha önce arkadaşlarımiza yaptıkları gibi bizi de yem yapmaya çalışıyorlar. Bu oyunlara lütfen gelmeyin. Bizim bu şekilde bir açıklamamız vs yok. Beni kotulemeye çalışarak , karalama yaparak beyhude bir çaba içerisindeler. Tanıyanlar herşeyin farkında içim çok rahat bu konuda. Bunu yapanlar oyle anlaşılıyor ki bizden en çok rahatsız olanlar. Sendikayi kendilerine sponsor olarak kullanlar , çalışanların dertleri ile ilgilenmeyen sadece kendi cikarlarini dusunenler bu yazıyı kendileri yazıp Sefa Bey ‘e fake bir hesap üzerinden yollamışlardir. Sefa bey herzaman ki sorup soruşturmadan yayınlamıştır. Bu operasyonu yapanlar yorum yapmaktan da geri durmamistir. Benim yerim yurdum bellidir, numaram herkeste vardır. İsteyen iletişime geçebilir. En ufak bir şekilde koltuk makam gibi geçici heveslerde gözüm yoktur ve bu kelimeler benim ile yanyana bile anilamaz. Her türlü sendika vs. işlerinde bana verilen her türlü görevi mensubu olduğum topluluğun cikarlari için elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Ancak bu kadar ahlaksız ve bu kadar hain bir operasyon ile hiç karşılaşmadım. Bu tarz yakıştırmalari, iftiraları atanlar bilsinler ki hakkımı helal etmiyorum. Tabi onların bu konuda bir hassasiyetleri olmadığını biliyorum. Hesap vakti gelince ne yapacaksınız bakalım .Tüm bu olanların takdirini vicdanlarıniza bırakıyorum. Teşekkürler

    Cevapla
  160. 3 yıl önce

    Sefa bey hava işin yayınladığı duyuru ile alakadar yorumlarınızı bekliyoruz.

    Cevapla
  161. 3 yıl önce

    Ferhan halimi genel merkezi devirecegiz diye kandırıyor halim üyeyi şubeyi devirecegiz diye kandiiryor üye herzamanki saflığı ve temizliği ile söylenen bütün yalanlara inanıp celladıni seçmenin verdiği özgürlüğün tadını sonuna kadar çıkarıyor ve yeni celladıni yucelterek onun aslında kendisini kurtarmaya gelen bir kurtarıcı olduğunu zannediyor.adam ne güzel söylemiş bu teknisyenler tovnavida kafavidir diye helal olsun valla:)))

    Cevapla
  162. 3 yıl önce

    bu arkadaşların geçen hafta başladık dedikleri çalışmalar tis de umursamayıp çok öncesinden başladı. Dümensiz gemiyiz allah sonumuzu hayretsin diyorlar. Tartıcı heryerde yemekhaneye para cezası verdik diyormuş. Ayaklarınız yere sağlam bassın arkadaşlar. Çalışan bir hatayı daha kaldırmaz. Gerçekçi olun. Birilerinin güdümünden çıkın

    Cevapla
  163. 3 yıl önce

    Grev konusu havacılıkta yasaklı olabilir. Ama hatırlarsanız THY teknik havacılık kolunda olan bir işletme olmaktan çıkarılmış sanayi kolunda değerlendiriliyor. Madem havacı değiliz o zaman yasakta bizim için değil

    Cevapla
  164. 3 yıl önce

    Halim ve ekibine kurban olun….

    Cevapla
  165. Halim’e laf söyleyen adam değildir. O lafları neden sölediğinizi nasıl onu ve ekibini karalamaya çalıştığınızı görüyoruz biz merak etmeyin çocuk değiliz. Görüşücez sıkmayın canınızı..

    Cevapla
  166. Bu saatten sonra farketmez eskileri istemiyoruz!

    Cevapla
  167. 3 yıl önce

    Eskilerden kimseyi istemiyoruz tahsin kardeş ve ekibi adayımız!

    Cevapla
  168. 3 yıl önce

    M Ü’ın yeğeni olması hasebiyle millet üzerinde baskı kurmaya çalışıyor.Kac yıldır sendika koltuğundan kicini kaldırmayan yalaka Serhat seçim yaklaştı diye tutuştu.Sendikada eskilerden kimseyi istemiyoruz,sıfırdan içimizden,bizden olan arkadaşlar kurulu bir şube istiyoruz!Serhat Ünal git kendine para yiyeceğin başka koltuk bul ,hakkımızı yedirtmeyin arkadaşlar,genç arkadaşlar,kardeslerim sizlerede güveniyoruz ve arkanızdayız,bıçak artık kemiği deldi ne olursa olsun!

    Cevapla
  169. 3 yıl önce

    halime kardeş, 3 yıldır temsilcisin bizim için ne yaptın ? Yemekhaneye ceza kestim diye Başkan adayımı oldun :) ücretler düştükten sonra baştemsilci olarak ödüllendirildin . Şimdide kimlerle iş birliği içinde olduğunu çık açıkla . Düne kadar Arif’in adamıyız yavuzdan iyi çalışıyor desteğimiz ona diye geziyordun şimdi ne olduda ayrıldınız kardeş . Maaş almıyorum diyorsun ama sendikadan maaş aldığını sen kendi ağzınla söyledin 175 tl alıyorum dedin halime kardeş .

    Cevapla
  170. ya halim şöyle halim böyle diye konuşup duruyosunuzda siz ne yaptınız ? adam delege secimini duyurmasa hiç birimizin haberi yok halimden başka sawda gezen teknisyenle görüşen varmı hani Serhat hani Arif nerdeler? Serhat millete söyleniyomuş başkanlık benim hakkım diye ama Arifi yaptılar diyomuş .. amacın belli işte kardeşim koltuk sevdasındasın başka bi derdin yokki hangi teknisyenin derdine çözüm oldun . bir bakanın yeğni olmaktandan başka ne vasfın var kaç yıldır nerdeysiniz biriniz gelip derdimizi dinledimi size derdimizi anlattığımızda bile işvereni savunmaktan başka bişey yapmadın . hani son hazırladığınız tis ortada ne istediniz koca bir hiç anca kendi makamınızı yükseltmekten başka neye uğraştınız dün hava iş açıklama yapıyo siz onda biriini yaptınız mı ? pilotlar yüzde 40 zam alırken çıktımı sesiniz teknisyenin hangi derdnde varsınız Allah aşkına sözün özü .. sizi başkan yapmayacağız ne Arifi ne Seni ancak karşıdaki gibi baskıyla tehditle gelirsiniz o koltuğa

    Cevapla
  171. 3 yıl önce

    Dikkat beyler koltuk sevdası için arkadaşını satan adam bu,sizi bırakın yarı yolda seçimin ertesi günü satar.

    Cevapla
  172. 3 yıl önce

    Is yavaslatsak veya servise cok yavas binsek

    Cevapla
  173. 3 yıl önce

    Gidin özgür iradenizle oy kullanın sayim arkadaşlar bakın bu adam sizi yarı yolda bırakır bu adam mahkemeye bile gidemedi atılan arkadasi için maşa arıyor kendine.

    Cevapla
  174. 3 yıl önce

    Bakın bir kac yilda bir gelen fırsat bu delege seçimi. Ayik olmak lazım yanlış adamlari yanlış yontemlerle daha once sectirdiler. Hangara delege secimi var haberi bile gelmedi. Düşün kardeşim simdi delege secimi diye bir gündem var. Bizim arkadaşlarımız aday oluyor. Ve bu insanlar gidip yanlış adamlara siz devam edin demeyecekler. Kimseye pislik atmayın varsa meragi olan derdi olan gelip konuşsun yüzyüze.Yeni bir bakış getiren insanlar var. Sendika bizi temsil etmedi bizde bunu suan yasal olan sekilde ilerletmeliyiz. Yalniz dikkat etmek lazim avrupa subedeki gibi tepeden belli liste atanmasin hepimiz gidip secimimizi yapalım.

    Cevapla
  175. 3 yıl önce

    Bu yazından sonra fazla soluklu olmasın easa lisans düşmanı kardeşim.Gencler bu adama dikkat edin arkanızda durmaz ..

    Cevapla
  176. 3 yıl önce

    devlet bizi havacılık sektörüne hizmet veren bir kuruluş olarak görmüyor onun için hava işte değil çelik işteyiz ağır metal sektörüne hizmet veriyoruz biz

    Cevapla
  177. 3 yıl önce

    Oylar Serhat ve ekibine arkadaşlar

    Cevapla
  178. 3 yıl önce

    Sen ekmek dusmanisin sadece shgm lisanslı karı savunan şirkete fitne sokan bir adamsın halimmm

    Cevapla
  179. 3 yıl önce

    Halimin oyunları zorla insanları UTEDE üye yaptın dar gövde arkandan beddua ediyor koltuk sevdalısı seni

    Cevapla
  180. 3 yıl önce

    2822 sayılı Kanunda grevin yasak olduğu işler, yerler ve geçici grev yasaklarını düzenleyen üç madde (m. 29, 30 ve 31) 6356 sayılı yeni kanunda tek madde olarak düzenlenmiştir. Maddede yasak kapsamında olan işlerde bazı değişiklikler yapılmış, noterlik hizmetleri, eğitim ve öğretim kurumları, çocuk bakım yerleri ile huzurevleri, hastane dışındaki sağlıkla ilgili işyerleri (örn. Eczaneler, klinik, dispanser, sanatoryum, prevantoryum) ve 2012 yılında 6321 sayılı Kanunla 29. maddeye eklenen havacılık hizmetleri grev yasağı kapsamından çıkarılmıştır. Grev yasaklarını sınırlandıran bu kanunun akabinde ise 6.12.2012 tarihinde kabul edilen 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nda grev ve lokavta ilişkin yeni bir yasak düzenlenmiştir.

    Cevapla
    • Yönetici 3 yıl önce

      Sayın yorumcu; Çok doğru söylemişsiniz. Ancak hükümetin her türlü grevi 6 ay erteleme hakkı var. 6.Aylık süre dolunca da ,artık grev yapabiliriz demek değil. Çünkü 6. ayın sonunda grev yapma hakkı tamamen ortadan kalkıyor ve konu yüksek hakeme gidiyor. Bir nevi grevleri erteleme adı altında grevi yasaklama hakkı verilmiş. KISACA HÜKÜMETİN GREV YAPTIRTMAMA HAKKI VAR.

      Cevapla
  181. 3 yıl önce

    Hizmet derken siz hizmeti hava aracına veriyorsunuz. Bakın ” havacılık hizmetlerinde grev yasaklanmıştır deniyor”. Oraya dikkat edin

    Cevapla
  182. 3 yıl önce

    Bizim is kolumuz havacılık değil ‘hizmet’ ibaresi grev yapılmasına engel mi ?

    Cevapla