featured

Alman Charter Havayolu Türkiye'yi Listeye Almadı

Bu yaz uçuşlara başlayacak olan Alman yeni charter havayolu firması Small Planet, uçuş noktaları arasında Türkiye’ye yer vermedi.
Almanya’da yeni kurulan charter havayolu Small Planet Havayolları, uçuşlarına başlıyor. 2 uçaklık filoyu 5’e çıkaran Small Planet; TUI, Thomas Cook, FTI ve REWE Grubu için turistik bölgelere yolcu taşıyacak. Yunanistan ve Mısır uçuşlarına yoğunlaşacak olan şirket Türkiye’yi uçuş ağına almadı.
Kokpit.aero’nun haberine göre Small Planet Havayolları Ticaret Şefi Oliver Powel, bu yıl hedeflerinin 800 bin yolcu taşımak olduğunu, Paderborn, Amsterdam ve Larnaka şehirlerine 3 adet uçak konuşlandıklaracaklarını belirterek, “Güney Kıbrıs’a Basel, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Leipzig, Münih ve Stuttgart’tan, Amsterdam ve Paderborn’dan ise Palma de Mallorca, Kanarya adaları, Mısır ve Yunanistan’a uçacağız” dedi.
Pawel, Small Planet’in uçak filosunu 2018’de 8 uçağa çıkaracağını da açıkladı.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ small planet airlines

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir