Airbus, A330neo Airspace Kabini için Yenilikleri Tanıttı

Airbus, A330neo Airspace Kabini için Yenilikleri Tanıttı

Airbus, A330neo’nun değerini ve yolcu cazibesini artırmak amacıyla Airspace kabinine yeni özellikler sundu. Aircraft Interiors eXpo’da (AIX) sergilenen yeni özellikler arasında, yeni bir Karşılama Paneli ve Işığı ile birlikte, yan duvar panelleri, tavan ve kapı çerçeveleri için yeni kaplamalar bulunuyor.

Yeni Airspace Karşılama Paneli, tavan aydınlatmasını geliştirerek Kapı-2’den Kapı-1’e kadar olan alanda daha büyük bir ambiyans sağlıyor. Bu panel, 2026 yılının ilk çeyreğinden itibaren tüm yeni A330neo’ların standart bir özelliği olacak ve havayolları tarafından özelleştirilebilecek.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ airbus2

2027’de ise A330neo için premium bir seçenek olarak sunulacak olan yeni Airspace Hero Light, 16 milyon renk ve benzersiz bir desenle özelleştirilebilecek. Bu, havayolları için önemli bir farklılaşma fırsatı sunacak.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ airbus

Yan duvarlar, tavan panelleri ve kapı çerçeveleri için yapılan değişiklikler, yaklaşık 100 kg’a kadar ağırlık tasarrufuna katkıda bulunuyor. Bu tasarruf, yolcu konforunu artırırken uçağın performansına da olumlu etki edecek.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ pence

Yeni kaplama elemanları, daha hafif ve daha pürüzsüz bir görünüm sunarken, parça sayısını azaltarak montajı ve değişimi kolaylaştırıyor. Ayrıca, elektro-kısılabilir pencerelerin A330neo’ya eklenmesiyle, yolcuların ambiyansı daha iyi ayarlayabilmesi sağlanıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 ay önce

    A330Neo RRTRENT7000 motorunun HPC ü seramik olmasi handikap.
    A350 RR motoruyla uretilebilse daha iyi olur.

    Cevapla