featured

Air Arabia, BAE ve İzmir'i Biribirine Bağlıyor

Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın ilk ve en düşük maliyetli havayolu şirketi olan Air Arabia, BAE ile İzmir’i birbirine bağlayan ilk havayolu şirketi olacak.

BAE havayolu Air Arabia, İstanbul, Antalya, Bodrum ve Trabzon’dan sonra, Türkiye’nin üçüncü büyük şehri olan İzmir’i de 27 Haziran itibariyle uçuş ağına beşinci varış noktası olarak ekliyor.
İzmir direkt uçuşları, Çarşamba ve Cumartesi günleri Sharjah Uluslararası Havalimanı’ndan (SHJ) saat 9: 05’de, ertesi gün ise İzmir Adnan Menderes Uluslararası Havaalanı’ndan 0: 50’de olmak üzere haftada iki kez gerçekleştirilecek. Dönüş uçağı ise sabah saat 1: 30’da İzmir’e hareket edecek ve saat 06.50’da Sharjah’a inecek.
Air Arabia Grup İcra Kurulu Başkanı Adel Al Ali, “Türkiye, kültür kavşağının gerçek bir örneği olan ve modern çağın her tür imkanını barındırdığı kadar somut ve erişilebilir tarihi de barındıran bir ülke. İzmir’i Türkiye’de beşinci varış noktamız olarak ilan etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Air Arabia’nın amacı,  yolculara her zaman uygun fiyatlı seyahat seçenekleriyle yeni varış noktaları keşfetme imkânı sunmak. İzmir’e yapılan bu yeni uçuş, BAE sakinlerinin tam da yaz tatillerinde ziyaret eedebilecekleri heyecan verici bir yer” dedi.
Air Arabia şu anda Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da bulunan beş hub’dan dünyadaki 140’ı aşkın güzergahta uçuş gerçekleştiriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir