Ahmet Bolat'tan Zam Açıklaması

Ahmet Bolat’tan Zam Açıklaması

Türk Hava Yolları Genel Başkanı Ahmet Bolat zam konusunda açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

Zam konusunda politikamızı yazayım:

Yönetim Kurulu Başkanlığına başladığımda hedefim THY ve tüm iştirak çalışanlarının yüzde 70’ini memnun eden bir İnsan Kaynakları yönetimi ve maaş politikasıydı. Şimdi hedef yükseltiyorum ve yüzde doksan diyorum. Yani tüm çalışan ailemiz olan 83 bin kişinin yüzde 90’ını geçen 75 bin çalışanımızı mutlu edeceğiz. “Ne yapsan mutlu olmayacak, takdir etmeyecek” kişi oranı bizde yüzde on’un altında kalacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 1 yıl önce

    herhalde teknisyenlere zam yapacak bu sefer

  2. 1 yıl önce

    Biz CSciler olarak kalan yuzde 10’un icindeyiz merak etmeyin.

  3. Risk analizi yapın maaşları belirlerken. Söyleyeceklerim bu kadar..

19 Yorum

  1. Ahmet başkan yapılan iyilestirmeler tüm iştirak çalışanları için mi?

  2. 1 yıl önce

    Zam oranı beklentımiz yüksek malum bu hayat şartlarında.teşekkürler sayın başkanımız bu güzel düşünceleriniz için.maşada tüm iş uçuş,kıdem,sosyal ve ikili vardıya,revizyon pirimine yani hepsine birlikte gelirse gerçekten çok ama çok memnun oluruz çalışanlardan saygı ve sevgiler başkanım.

  3. 1 yıl önce

    Başkanım Allah razı olsun sizden

  4. 1 yıl önce

    Başkanım bu güzel düşünceleriniz için teşekkürler şimdiden.yapacağınız zam oranı İNŞALLAH YÜKSEK olup maaş hepsine yansımasını bekliyoruz,güzel sonuçlar olduğunda herkes memnun kalır ve bugüne kadar yaptığınız jestler işinde çok teşekur ederiz sevgiler,saygılar.

  5. 1 yıl önce

    herhalde teknisyenlere zam yapacak bu sefer

  6. 1 yıl önce

    Çok teşekkür ederiz başkanım bir umut doğdu içimize

  7. 1 yıl önce

    Biz CSciler olarak kalan yuzde 10’un icindeyiz merak etmeyin.

  8. Başkanım yurt içi şef maaşları çok düşük kaldı. yurt dışı şefler yurt dışı müdürlerin maaşının %85’ni alıyor yurt içinde ise Müdür maaşının yarısını. brüt 6.150 lira şeflik tazminatı çok düşük kalıyor lütfen buna da adil bir artış oran yapılsın Başkanım. en azından bizler de Müdür maaşının %85’i oranında bir maaş alabilelim.

  9. Başkanım güzel haberler bekliyoruz en kısa zamanda. Ancak sadece maaşları değil sosyal yardım ve şeflik tazminatlarını da revize edin lütfen. hem sosyal yardım hem de şeflik tazminatları çok düşük.eğer zam oranı ve diğer yan haklarda güzel bir artış olursa herkesin duasını alırsınız.şirketimiz kar etsin diye canla başla gece gündüz çalışıyoruz. bir de şu banka promosyonlarını da artık personel ile paylaşırsanız THY tarihine adınızı altın harflerle yazdırırsınız Başkanım. Saygılar.

  10. 1 yıl önce

    F/o’lar eğitim kesintisi sonrası kabin amiri kadar maaş almıyor! yıllarca verilen emek ve daha da önemlisi uçağı emanet ettiğiniz kişiler bunlar! bir algı oluşmuş herkes pilot maaşlarını konuşuyor ama gerçekte maalesef durum bu..

  11. 1 yıl önce

    Anlasilan yine kokpit haric herkesi mutlu edecek bolat efendi. Keserken azdan az coktan cok, düzeltirken ? Önce maaslari esitleyin, dolar bazinda dünya standardina biraz olsun yaklasin sonra konusalim !!!

  12. 1 yıl önce

    Vardiya tazminatları çok az değil mi ?

  13. 1 yıl önce

    Güzel bir zam olur inşallah

  14. Risk analizi yapın maaşları belirlerken. Söyleyeceklerim bu kadar..

  15. 1 yıl önce

    HEAŞ içinde aynı şey olsa keşke. Taşeron güvenlikler bir çok kadrolu HEAŞ personelinden fazla alıyor. Ciddi bir adaletsizlik var. Yeni gelen yönetim maalesef aidiyet ne de çalışma hevesi bıraktı. Neden HEAŞ bu konuda hiç haber yapmıyorsunuz

    Cevapla
  16. 1 yıl önce

    Eşim TGS de çalışıyor biz memnunuz Allah da sizden memnun olsun Allah razı olsun sayın Bolat Sizi ilk gördüğüm de eşime dedim bu adamın yüzünde nurvar dedim vallahi de varmış Allah razı olsun

    Cevapla
  17. 1 yıl önce

    İştirak diye diye Kargalar kendini kuğu yavrusu sandı .iktidarın orta kesimi aşağı çekme sırasına biz havacılarda eklendik.o uçakta uçan insanların radyasyon aldığını her seferinde can riski taşıdığını birisi sizlere anlatmalı .herkesi değil uçan insanları mutlu edin mümkünse .

  18. Kokpit hariç demek istiyor.

    Cevapla
  19. 1 yıl önce

    Thy ve benzeri şirketler çalışanlara ülkedeki ekonomik gerçeklere ,gayri resmi enflasyona,yakın gelecekte daha da kötüye gitmesi kesin gözüken geçim ve hayat standartları şartlarına göre zam vermek,hakkaniyetli,adil,iş barışının olduğu bir çalışma ortamı yaratmak zorundalar ki çalışanlar insan gibi yaşasın ve çalışabilsin ki olması gerektiği gibi verim verebilsinler de Thy yönetimi hala pandemideki kesintileri,pazar mesailerini,banka promosyonlarını,işten atılanlara yargıtay onamasına rağmen sosyal haklarını vermiyor yani sözde dindar geçinip kul hakkı yiyorlar. Ayrıca Thy başkanına insan onuruna,haysiyetine yakışmayacak şekilde kral vs diyerek teşekkür eden,öven,yücelten,şu kadar zam yapılsın bu kadar prim verilsin diye adeta dilenen,kula kul olmuş,para ve çıkar uğruna her kılığa girebilecek zihniyetin çok olduğu bir ülkeden ne olur ki,olmuyor da zaten ama kimin umurunda?

    Cevapla