featured

Ahmet Bolat’tan Önemli Açıklamalar: 2023 yılına daha güçlü olarak hazırlanacağız.

 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, sosyal medya üzerinden 2023 ve sonrasının stratejilerini nihayetlendirileceğini ve emin adımlarla yürümeye devam edileceğini açıkladı.

Ahmet Bolat tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

Değerli arkadaşlar, öncelikle hepinize güzel bir hafta diliyorum. Dün açıklanan kargo rakamlarımızdan sonra yolcu tarafında da rekorlar kırmaya devam ediyoruz: 31 Temmuz 2022 Pazar günü 1.546 seferde, %88 doluluk oranı ile 272.275 misafirimizi taşıdık. Maşallah.

Hem yolcu hem de kargoda elde ettiğimiz bu başarılı performansa katkısı olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Geçen hafta yurtdışı müdürlerimizden, bulundukları noktada 5 yıl ve daha uzun süre kalanları performanslarına göre yeni şehirlere-görevlere atadık. Tüm Afrika istasyonlarımızın yöneticilerini yenilerken, dört kadın çalışanımızı da terfi ettirerek Avrupa noktalarına müdür olarak atamalarını yaptık. Önümüzdeki birkaç ay içinde bazı satış pazarlama şeflerimizi de rotasyona tabi tutacağız ve merkezden kadın çalışanlarımızdan şefler atayacağız. İnsan Kaynakları bölümümüz yüzlerce başvuruyu değerlendirmeye devam ediyor.

Muhasebe ve istasyon şefleri arasında da yapacağımız bazı düzenlemelerle 2023 yılına daha güçlü olarak hazırlanacağız.

Pilot ilanlarımız da birkaç haftaya çıkacak ve pandemi nedeniyle durdurulan tüm eğitim programları yeniden açılacak. Kabin ve diğer uzmanlık alımlarında yaş sınırını 39’un son gününe yükselteceğiz.

Ajandamızdaki diğer birkaç IK konusunun da hayata geçmesiyle, 2023 ve sonrasının stratejilerini nihayetlendirecek ve yolumuza emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.

Önümüzdeki hafta yatırımcılarımızla görüşmelerimiz var, 2022 finansal beklentilerimizi kendileriyle paylaşacağım. Ana iş planına odaklanmış, çalışanlarıyla ve iş ortaklarıyla kenetlenmiş, tüm zamanını ve tecrübesini daha güçlü ve sürdürebilir bir Türk Hava Yolları için adayan yönetimiyle, hisse değerini ikiye katlamak için gerekenleri konuşacağız.

Değerleriyle bizi besleyen ve daha iyi olma azmi veren ülkemizi daha fazla istihdam ve daha fazla ihracatla gururlandırmaya devam edeceğiz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

25 Yorum

  1. 2 yıl önce

    Ahmet bey biz taşeronlar olarak banka promosyonlarımızı geriye dönük bizlere ödenmesini istiyoruz.Kar payı dağıtımındada adaletli bir dağıtım olur inşallah.

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    Artık yeter canımıza tak etti bir defolup gitmek bilmediler yeter artık iliğimizi kemiğiniz sömürdüler bıktık artık,ya tazminatlarımızı versinler yada en kısa,zamanda defolup gitsinler bu nedir insanlarla dalga,geçmekten başka birşey yapmıyorlar bitirin şunların işini kesin biletini gönderin gitsinler yetti artık illaki mahkemeye verip hakkımızı ölemi isteyelim sıkıntı yok bize hava,hoş veririz avukata,iş mahkemesine süründürürüz,onlar düşünsün bizim kaybedecek birşeyimiz yok kimseye yedirecek bağışlanacak paramız yok ons göre düşmez,kalkmaz,bir Allah var kimsenin hakkına ahıda yerde kalmaz ama,yarına bırakır ama yanına bırakmaz er,yada geç Allah onu bir yerden mutlaka öle yada böle çıkartır 😡😡😡😡😡😡

    Cevapla
  3. 2 yıl önce

    Artık yeter canımıza tak etti bir defolup gitmek bilmediler yeter artık iliğimizi kemiğiniz sömürdüler bıktık artık,ya tazminatlarımızı versinler yada en kısa,zamanda defolup gitsinler bu nedir insanlarla dalga,geçmekten başka birşey yapmıyorlar bitirin şunların işini kesin biletini gönderin gitsinler yetti artık illaki mahkemeye verip hakkımızı ölemi isteyelim sıkıntı yok bize hava,hoş veririz avukata,iş mahkemesine süründürürüz,onlar düşünsün biz,aldığımız,paraya bakarız,safın ne oluvçcağı zerre kadar umurumuzda,olmaz dinsizin hakkından imansız gelir demişler herkes,akıllı olacak biz keriz,değiliz kimse bizim ekmeğimize kab doğrayıp yolumuza,engel olmaya çalışmasın herkes,hattini yerini bilsin şaka gibiler arkadaş yaz,bitti neredeyse kıyafetler hala verilmedi kışın yazlıkta giyecek bu insanlar,Allahım tez,zamanda defolup gitsinlerde,herkes kurtulsun inşallah yarabbim gün yüzü görmesinler iki cihanda yüzleri gülmesin kıyamete kadar iki yakaları bir araya getirme sen kurban olduğum yüce rabbim sen bunları perişan eyle

    Cevapla
  4. 2 yıl önce

    İstanbul da yaşamanın zorluklarını göz önüne alınarak bizi İstanbul enflasyonuna ezdirmeyin, gençlik gidiyor ama ev alınmıyor, zaten dolarla iş yapıp TL işçi çalıştıriyorsunux, TL bari verin işçiye gitsin, bu başarıda insanların emeği var, para da varsa dağıtın işçiye gitsin, yoksa zaten istemiyoruz, ama varsa dağıtın işçiye biraz insanlar çoluk çocuğuyla THY sayesinde mutlu yaşasın.

    Cevapla
  5. 2 yıl önce

    İstanbul da yaşamanın zorluklarını göz önüne alınarak bizi İstanbul enflasyonuna ezdirmeyin, gençlik gidiyor ama ev alınmıyor, zaten dolarla iş yapıp TL işçi çalıştıriyorsunux, TL bari verin işçiye gitsin, bu başarıda insanların emeği var, para da varsa dağıtın işçiye gitsin, yoksa zaten istemiyoruz, ama varsa dağıtın işçiye biraz insanlar çoluk çocuğuyla THY sayesinde mutlu yaşasın.

    Cevapla
  6. 2 yıl önce

    Apex’in ismini bu sirkette duyan teknik kardeşim. Küçümsediğin taşeronların senden daha çok bilgisi vardır. Kalitede , takımhanede , Üretim planlamada tekstilde vs vs heryerde bu arkadaşlar var. Daha ingilizce sınavına (Qm) ezberleyip sınava giriyorsun.Bu ayıpta sana yeter :)

    Cevapla
  7. 2 yıl önce

    Sınavsız dediğiniz insanlara kendi yapmanız gereken işleri yaptırırken hiç sesiniz çıkmıyor işinize geldiği gibi davranmayin

    Cevapla
  8. 2 yıl önce

    Saf kardeşime mülakat sormuş bir cinyıs teknikli, başşakşehirden sabihaya gelip giden 100 lerce adam var çoğu Karadeniz derebeyliğinden bunları mülakatla mı aldılar? Mülakattan kastın, E5 in üstünde ki okulları bitiren Karadeniz uleması mı?

    Cevapla
  9. 2 yıl önce

    Başkanım sizin önderliğinizde bu büyük ailemizin dahada büyüyeceğimizden ve bu bayrağı dahada ileriye taşıyacagimiz dan kimsenin şüphesi olmasın.

    Cevapla
  10. 2 yıl önce

    Biz zammımızı resmi rakamlara göre Tüik Türkiye enflasyonuna göre alıyoruz. Temmuz ayı itibariyle yıllık enflasyon yüzde 79 çıkarken İTO resmi enflasyon rakamına göre İstanbul enflasyonu yüzde 99 çıkmıştır.Yani,resmi rakamlara göre İstanbul enflasyonu Türkiye enflasyonundan 20 puan daha fazla.THY çalışanlarının çok büyük bir kısmı İstanbulda çalışıyor olmasına rağmen Türkiye enflasyonuna göre zam almaktayız. Yani 1 yıl içerisinde yüzde 20 zammımız çalınmıştır.

    Cevapla
  11. 2 yıl önce

    Allah Daim eylesin inşallah Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi Yönetim kurulu başkanımızsın Ama İçimizde hiç işe gelmeyip haybeyde maaş Alanlar Var yazık günah bunlarıda bi el atarsanız çok mutlu oluruz Adamsın canımsın Başkanım♥️♥️♥️🌹🌺💐🤲🤲🤲🙏🙋

    Cevapla
  12. 2 yıl önce

    İnsanların hakkını yiyerek büyürler

    Cevapla
  13. 2 yıl önce

    Sayın başkan iyi ki varsınız

    Cevapla
  14. 2 yıl önce

    Sınavsız mı alsın diyoruz? Açsın sınav girelim. Kazanan geçer. Ama sizin gibiler bunu istemiyor. Her tarafı torpille doldurdular, sende dahil boş boş yorum yazıp asıl sen komik oluyorsun, torpille girenler kendini belli ediyor.

    Cevapla
  15. 2 yıl önce

    Sayın başkanım tecnik as taşeron ihalesi durumu nedir sizden bir mutlu haber bekliyoruz sayin başkanim

    Cevapla
  16. 2 yıl önce

    Saf şirketi gittimi.3 ay geçti ne ses var ne seda.Şirkete sorduğumuzda duvarla karşılasıyoruz.Açlık sınırında maaş alıyoruz.Bide gelir vergisi veriyoruz.Bu köle düzeninde çalışan 2750 kişi sizden bir açıklama bekliyor.

    Cevapla
  17. Ben bu şirket kadar kendıne yontanı görmedim prım kes mesai kes maaş kes ikramiye kes ağustos gelmiş hala kışlık pantolonlara calışanlar var gidiyosanuz gitmiyosanızda personeline sahip cık ne zam belli devlet meselesigibi saklıyosunuz Kısacası SAF istenmiyosun

    Cevapla
  18. 2 yıl önce

    İstanbul havalimanı yemek nerde kaldı dünyanın eniyileri arasında yız birde işçilere verilen yemek neler oluyor İstanbul havalimanında işçiye glince yok yok

    Cevapla
  19. 2 yıl önce

    Bütün bankalar maaş müşterilerine promosyon verirken acaba bizim promosyonlar nereye gidiyor

    Cevapla
  20. 2 yıl önce

    Saf taseronlar hangi hakla kadro istiyor. Komik oluyorsunuz. Hiçbir sınava girmeden mülakata girmeden kadro istemek . Çok sasirtici

    Cevapla
  21. 2 yıl önce

    Bazı karaktersiz kesimler taşerondan o kadar rahatsız oluyor ki sanki parasını kendi cebinden veriyor. Nedir sizin taşeron takıntınız.3 kuruş prim alıcaz hemen şikayetler yok taşerona neden veriliyor, yok taşeron kadroya alınmasın, bu karaktersizler yüzünden bütün çalışma motivasyonumuzu kaçırıyorlar. Bu sevimsizler klavye harici kendilerini belli etseler keşke, dostumuzu düşmanımızı bilirdik, iki yüzlülük yapmayın delikanlı olun biraz. Sözüm sadece o karaktersiz kadrolu çalışanlara!!!!!

    Cevapla
  22. 2 yıl önce

    Sayın Başkanım, Tüm çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

    Cevapla
  23. 2 yıl önce

    2023 planlarında taşerona kadro hakkı verilecek mi bununla da ilgili bir açıklama yapsanız çok iyi olur sayın Bolal beklentimiz bu yönde.

    Cevapla
  24. 2 yıl önce

    Tebrik ederim sizi Ahmet bey. kabin için yaş kriterini de değişmişsiniz 39 yapmışsınız keşke en baştan böyle olsaydı. umarım bundan sonra da insanları yeteneklerine göre değerlendirirsiniz. Türk havayollarına da bu yakışır. daha güzel gelişmeler olması dileğimle başarılar dilerim.. 

    Cevapla
  25. 2 yıl önce

    Zorunlu emekli ettiğiniz personelin ID kartını ve pass biletlerimizi geri verin lütfen rica ediyoruz sizlere güveniyoruz Ahmet bey selamlar sevgiler

    Cevapla