featured

3. Havalimanı İnşaatında Bir İşçi Daha Yaşamını Yitirdi

İstanbul’da yapımı devam eden 3. havalimanı inşaatında çalışan Kemal Koçak kepçenin kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul’da yapımı süren 3. havalimanı inşaatı işçilere mezar olmaya devam ediyor. Daha önce de iş kazası sebebiyle yaşanan ölümlerle gündeme gelen projede bir işçi daha hayatını kaybetti.
29 yaşındkai Kemal Koçak isimli genç işçi, kepçe çarpması sonucu ağır yaralandı. Yaşanan olay sonrası hastaneye kaldırılan Koçak, yolda hayatını kaybetti. 3 yıldır inşaat alanında çalıştığı öğrenilen Koçak’ın, şantiye girişinde giren çıkan araçların kaydını tuttuğu öğrenildi.
Hayatını kaybeden işçinin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cenazenin yarın ailesine teslim edilmesi bekleniyor. Koçak’ın yakınları yarın akşam saatlerinde cenazenin memleketi Dersim Mazgirt’e götürüleceği bilgisini verdi. (Evrensel)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 7 yıl önce

    Kemal Koçak,ın Amcası olarak işçi ölümlerine neden olan her kim varsa cezasını çekmelli ve işçi ölümleri son bulsun

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    Ölen işçiye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Havalimanı açıldığında ana terminalde yolcuların rahatlıkla görebileceği uygun bir yerde, yıllar içinde bu inşaatta hayatlarını kaybedenlerin isimleri, resimleri, kaza tarihini belirten bir anı/teşekkür panosu asılmasını ve ömür boyu asılı kalmasını diliyorum. Yaşam hakkı alınanlara saygı ve vefa.

    Cevapla