featured

160 KİŞİYLE UÇAKTA DÜĞÜN!

Koronavirüs salgınında son dönemde en sert biçimde etkilenen Hindistan’da yapılan bir düğün, dünya çapında ses getirdi. Ölüm oranında yaşanan akılalmaz artışla birlikte koronavirüs önlemlerinin had safhada olduğu ülkede düğün törenlerinin askıya alınmasından muzdarip olan bir çiftin bulduğu çözüm görenleri şaşırttı.

Koronavirüs ölümlerinde yaşanan dramatik artış, Hindistan’da hayatı durma noktasına getirdi. Salgın nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 300 bini geçtiği ülkede, sosyal hayat askıya alındı.

160 KİŞİYLE UÇAK DÜĞÜNÜ

Kalabalık ve gösterişli düğün törenlerine ev sahipliği yapmasıyla bilinen ülkede yapılan sıra dışı bir törense, oldukça dikkat çekti.

Ülke medyasında yer alan haberlere göre Tamil Nadu eyaletinin Madurai kentinde bir çift, kısıtlamalardan muaf olmak için çareyi yolcu uçağı kiralayarak düğün yapmakta buldu. 160 kişiden fazla misafirle havalanan uçak, tam 2 saat boyunca havada kaldı.

Rakesh ve Dakshina çifti, akrabaları ve arkadaşlarından oluşan davetli grubuna, kiraladıkları uçakta büyük bir parti düzenledi. Havada yapılan töre, dünya çapında yankı uyandırdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir