YURT DIŞINDAN GELEN 20 KİŞİLİK HEYET ORDU'DA

İran’ın önde gelen seyahat acenteleri, tur operatörleri ve gazetecilerden oluşan 20 kişilik heyet Ordu’ya geldi.
Ordu-Giresun Havalimanı’nda Vali Yardımcısı ve Gülyalı Kaymakam Vekili Mehmet Erhan Türker, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak tarafından karşılanan seyahat acenteleri, tur operatörleri ve gazetecilerden oluşan 20 kişilik heyet, daha sonra Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.
Valilik Toplantı Salonu’nda, 20 kişilik heyeti kabul eden ve “Karadeniz’in incisi bu güzel şehre hoşgeldiniz” diyerek, konuşmasına başlayan  Vali İrfan Balkanlıoğlu,
“Ordu, turizm potansiyeli olan bir il. Bizler de Ordu’nun turizm merkezi olması için gayret gösteriyoruz. Ordu, İsviçre ve Avusturya Alpleri gibidir. Gördüğünüz zaman şaşıracaksınız. Burası cennet gibidir bu anlamda. Her taraf göz alabildiğine ormanlar, ırmaklar, şelaleler, göller  ve yaylalarda göz alabildiğine çiçekler ve yeşilin her tonu muhteşem bir güzellik sunar. Ordu’da, bülbül ve kuş sesleri eşliğinde mükemmel bir tatilin yanı sıra insan huzur bulur.
Doğayı sevenler için binlerce kilometre uzaklara gitmeye gerek yok, gidilen yerlerdeki bütün güzelliklerin tamamı ilimizde mevcut, denizi de çok güzeldir. Karadeniz kıyısında koylar ve sahiller son derece güzel ve 4 tane mavi bayraklı plajlarımız var. İlimizin bütün güzelliklerini görme fırsatı elde edeceksiniz.Kendi gözlemleriniz çok önemli” dedi.
İran’ın, Isfahan bölgesinde faaliyet gösteren Yadman Acenta sahibi M.Kavusi ise gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, “Bu  güzel şehri yakından görmek, tanımak  istedik. Türkiye’de ve Avrupa’da deniz üzerine yapılan ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı’nda da bizlere çok sıcak bir karşılama yapıldı. Bizler de sizleri İran’da ağırlamak isteriz“ şeklinde konuştu.

Exit mobile version