featured

Yunus Değirmenci yeniden Özçelik İş sendikası Genel Başkanı oldu

 

Uzun dönemdir hakkındaki iddialara rağmen tekrar genel başkanlığa seçilen Yunus Değirmenci ilk turda 127 ye 122, 5 oyla ile öne geçmişti. 2.Turda ise 136 oya ulaştığı açıklanan Değirmenci yeniden Özçelik İş sendikası Genel Başkanı oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 Yorum

  1. 2 yıl önce

    Artık bmw’yi bırak sana rolls royce bu millete de senin gibiler layık…

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    Aldığınız aidatlar yediginiz haram lokmalar bogazinizda kalsin.Kimin parasiyla kime show yapiyorsunuz?Bu tarafta değil öbür tarafta alıcaz hakkimizi emekli olmamak için bir tarafini yirtanlar…Sanmayin ki yediginiz,yaptiginiz haltlar yaniniza kar kalacak ardinizdan tüm teknik agiz dolusu küfürle anacak,yolda gören yolunu değiştirecek, ismini duyan basacak küfürü üç günlük dünyada insan olmaktan utanarak yaşayacaksiniz.

    Cevapla
  3. Kamaş vay halıne kankanla istıfa edın durmayın zaten durdurmazlar

    Cevapla
  4. 2 yıl önce

    Daha önce sana cvp olarak C ekibindeki ali.b nin altına özel araba verildi benzinide beleş.ayrıca adam kendisi agzıyla yaptığı herseyi kabul etti satılık gazetecilere ve boş beleş yalamalara üyelerin paralarını dağıttı kazanıcam yine dağıtıcam dedi bide hırsızlıgını alkışladı herkes helal olsun kazandılar ama bundan sonra 5 liralık blututlu ses cihazı bile fazla size hiç bişey yok cevresindekileri toplarlar iftar verirler yemek ısmarlamadan masraflarını alırlar yani extradan 2 – 3 bin fazla gelir kazanırlar rahatca devam ederler işte allah kabul etsin .Kim işçinin hakkını yiyorsa evdeki çoluğun çocugun rızkını savunmayıp yiyorsa allah kendi evindeki coluk cocugundan cıkarsın yazıcaklarım bu kadar airlinehaber inşallah yorumu silmez.

    Cevapla
  5. 2 yıl önce

    Kırmızı hareketinden birisi olarak soruyorumHüsnü Ş.ve Ali B.( hat C ekibinden) size ne vaat etti bu Yunus bu kadar mı onurunuz gururunuz kalmadı ayıptır ya arkadaşlarımızı satmak bu kadar kolay mı Allah sizi de bildiği gibi yapacak ben ilahi adalete inanıyorum.

    Cevapla
  6. 2 yıl önce

    Böyle sendika olacağına hiç olmasın daha iyi. Zaten TİS lerde şirket ne verirse onu kabul ediyorlar. Şirket zaten çalışana vereceğini veriyor. Sendikacılar in yemekten karnı büyüdü.

    Cevapla
  7. 2 yıl önce

    Şimdi emekliliği gelmiş sendikanın içinde yer alan yahya ve hayrettinden hizmet bekliyoruz. Amacınız hizmet mi yoksa emekliliği uzatmak mı herkese ispat edin

    Cevapla
  8. 2 yıl önce

    Kendi aralarındaki çekişme bittiğine göre artık hizmet etmek için çalışmaları lazım. Ben uzun zaman sonra THY ve Teknik AŞ yönetiminin yapıcı olmak adına sendika talebi olmadan bile birşeyler ortaya koymaya çalıştıklarını gördüm. İşveren ,çalışanlar ve sendika hepsi bu sistemin parçaları. Herkes görevini layıkıyla yaptığı ve liyakat sistemini doğru işlettikleri takdirde arzulanan işçi ve işveren ilişkisi baki kılınabilir. Bu hususta da bence bu güne kadar eksik bir çalışma yürütmüş sendikanın kendine çeki düzen vererek işçi ve işveren ilişkisini huzurlu kılacak adımlar atmasını temenni ediyorum.

    Cevapla
  9. 2 yıl önce

    Genel başkan yanına boş adam almıyor aydın Baysal adlı kişi Komponent Atl Başkanlığı Insan Kaynakları başkanlığı Eğitim başkanlığında sayısız müdürlükte çalışıp sonunda profesyonel sendikacılığı adım attı Ferhan Öner ise lisanssız bir şekilde noncs olarak kendine bir müdürlük beğenmek zorunda

    Cevapla
  10. 2 yıl önce

    Yav şu Aydın Baysal ve Ferhan Öner gibi tipleri görünce hayrete düşüyorum. Teknik AŞ’de işe başlayıp kariyer yapacam uçakçılık öğreneceğim diyorsun, adamlar meğer siyasi hedef peşindeymiş. Vay be. Dernek başkan yardımcısı olmuşlar, peh peh. Milletvekili falan da olun, yakışır size.

    Cevapla
  11. 2 yıl önce

    Yunus’un ilk icraatı Anadolu ve Avrupa şubeleri kapatmak veya kelle almak olacaktır 

    Cevapla
  12. 2 yıl önce

    Onurlu duruş sergilemek adına sıfır çeken Erkut daha ne kadar ölebilirsin yahu insan bir kere ölür be bir kere

    Cevapla
  13. 2 yıl önce

    Vah vah Anadolu ve Avrupa şübelerindeki kardeşlerime

    Cevapla