Yunus DEĞİRMENCİ ile Ahmet BOLAT yarın zam görüşmesi için bir araya geliyor

Yunus DEĞİRMENCİ ile Ahmet BOLAT yarın zam görüşmesi için bir araya geliyor

Özçelik İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu Adına Genel Başkan Yunus DEĞİRMENCİ ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet BOLAT bir araya geliyor.

Özçelik İş Sendikası tarafından üyelerine yapılan açıklamada;

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ;

2022 ve 2023 yılı içinde THY Yönetim Kurulu tarafından üyelerimize dağıtılan kar payı ve bayram ikramiyelerinden duyduğumuz memnuniyetle birlikte buna rağmen yüksek gelir vergisi kesintisi ile yapılan bu ilave ödemelerin ücret bordrolarında eridiği için kök ücretlerde kalıcı bir etki oluşturmadığı hepimizin malumudur.

En son yapılan 7.Dönem Toplu İş Sözleşmemize göre son 6 aylık dilimde enflasyon+1 puan olan ücret zammı oranının mevcut ekonomik koşullarda üyelerimizin beklentilerini yeteri kadar karşılayamadığı için siz değerli üyelerimiz adına işverenimizle geçtiğimiz haftalarda görüşmeler yapmış ve sizlerle de süreci paylaşmıştık.

Özellikle düşük ücretli iş gruplarımıza asgari ücrete ve kamu işçilerine yapılan zam oranlarının da göz önünde bulundurularak ilave bir ek ücret iyileştirme ihtiyacını işverenimizle yaptığımız görüşmelerde dile getirmiştik.

Bu talebimizdeki ısrar ve inançla günlerdir yaptığımız görüşmeler neticesinde Genel Başkanımız Yunus Değirmenci yarın saat 12:30’da THY Yönetim Kurulu Başkanı Sn Ahmet BOLAT ile görüşme gerçekleştirecektir.

Görüşmenin ardından siz değerli üyelerimiz bilgilendirilecektir.

Saygılarımızla

Özçelik İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu Adına Genel Başkan Yunus DEĞİRMENCİ

Exit mobile version