YOLCUNUN HAKARETİNE MARUZ KALAN ÇELEBİ ÇALIŞANINA DESTEK YAĞIYOR….

Ülke olarak ne hale geldik ve nereye doğru gidiyoruz…
Yer personeline hakaret eden bu yolcunun akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüyorum.
SİZLER HAVACILIK NEDİR BİLİR MİSİNİZ?
SİZE BUNU BİR UÇUŞ BOYUNCA NELER YAŞANILDIĞINI UZUN UZUN ANLATMAMI İSTER MİSİNİZ?
ESKİ BİR KABİN MEMURUNDAN ÖZET BİR YAZI YAZAYIM SİZE
Bizler gece 4 te uyanırız siz uyurken,hazırlanır bizi alacak kabin ekibi servisini bekleriz bazen bu servis 5 te bazen 5.30 da ancak gelir,sabah 6 civarı biz havaalanında oluruz ve siz yolcularımız daha emniyetli uçsun diye uçak içi emniyet prosedürlerini tek tek yerine getiririz,mesela sizler hiç sabah 6 da 320 can yeleği acaba koltuk altında mı diye saydınız mı? yada uçak tipine göre 380 can yeleği artı yedek can yelekleri? saydınız mı hiç ve bunu her uçuş sırasında yaptınız mı? aa tabiki yapmadınız çünkü sizler bizi sadece çay kahve servisi yapan insanlar olarak görmekteydiniz? sadece bacaklarımızın güzelliğine boyumuza endamımıza baktınız?
Sizler her sabah uçak kapı tipine göre acil bir durumda kapı açılış komutlarını ezberlediniz mi?
Sizler için uçak içinde ikram alır tek tek onları sayarız,ve bu sırada yer personelini bekletmek zorundayızdır,hiç düşündünüz mü bunu?
Sizler uçağa binmeden önce bizim elimizde listeler olur ve bu listelerden önce hareket kabiliyeti kısıtlı yolcuları bindirmek için yer personeline bilgi aktarırız ve bu bilgi aktarımları dakikalarca uzun sürebilir.
Hava koşulları,sis yağmur fırtına bu gibi durumları düşünüyor musunuz?
Her havayolu çalışanının en az on tane havacılık diploması olduğunu ilk yardımdan tutunda,yangın gibi durumlarda nasıl müdahale edileceğini biliyor musunuz?
Aslında bizler insanların heyecanını taşıyorduk uçaklar da,sizlerden hiçbir menfaatimiz olmadan sadece sizleri sevdiklerinize daha mutlu huzurlu ve konforlu ulaştırabilmenin heyecanını yaşıyorduk peki ya sizler ne zaman kaybettiniz insanlığınızı?
Bir bayanın bir çalışan bayana uyguladığı şiddetin mobbingin videosudur bu? Utandım üzüldüm yazık dedim
Umarım en ağır ceza ile yargılanırsın kokoş..
https://youtu.be/dMNojNkD0lo

Exit mobile version