YOLCU POPOSUNUN SİLİNMESİNİ İSTEDİ…

Amerikalı Yolcu tuvaletini yaptıktan sonra poposunun silinmesini istedi
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ f1 1
Eva Airlines kabin memurları yolcu istekleri karşısında hala şokta.
Geçtiğimiz dönemde sosyal ağlarda bir hayli dönen haber üzerine Tayvanlı kabin memuru basın açıklaması yaparak olayın iç yüzünü anlattı.
Uçağın Purser’ı KUO, uçuş boyunca sorunlu bir yolcunun tüm uçuş ekibinden uygun olmayan isteklerde bulunduğunu söyledi.
MAIL.ONLINE haberine göre Los Angeles tan Taipeye giden ve ismi açıklanmayan yolcunun ifadesine göre sorunlu yolcu Kafkasyalı obez ve tekerlekli sandalye kullanıyordu.
Kua, yolcunun ilk önce pantolonunu sıyırmasını rica etti. Ancak bu ricanın ardından tuvallerini yapan yolcunun bir istediği daha geldi. Poposunun silinmesini istedi.

Yolcu iddiaya göre ilk olarak boş üçlü bir koltuğa geçmek istedi. Daha sonra ise tuvalete gitmek için yardım istedi.
Kua, adamın ameliyattan dolayı sağ elini kullanamadığını, ekonomi tuvaletinin çok dar olması sebebiyle kendisini Business tuvaletine götürdüklerini belirtti.
Yolcu tuvaletini yaparken kapının açık kalmasını çünkü daha iyi sirkülasyon olacağını söylemesine rağmen kabin görevlisi Kua kapıyı kapatmakta ısrar etti.
Tuvaletini girdikten hemen sonra acil durum düğmesine basan yolcu, kabin memurundan pantolonunu çıkartmasını talep etti. Kua, böyle bir şey yapamayacaklarını söyleyince , yolcu zemine tuvaletini yapmakla tehdit etti.
Daha sonra kabin memuru bu isteğini kabul etti. Ve pantolonunu çıkartmada yardımcı oldu.  Ve adamı tuvalette tek başına bıraktılar .
Ancak tuvaletini tamamlayan yolcu kabin memurunu tekrar çağırarak poposunu silmesini istedi.

Kabin memuru bu isteğini de kabul ederek 3 çift eldiven takarak bu istediğini yapmaya karar verdi.
Yolcu ise, kabin memuru arkasını silerken değişik sesler çıkarmaya başladı. İfadesine göre “ohhh, mmmm, daha derine daha derine” şeklinde söylemleri oldu. Ve daha sonra pantolonun tekrar yukarı çekilmesini istedi.
Eva air yetkilileri mürettebatın yolcu için ellerinden geleni yaptığını ancak bu kadarına da gerek olmadığını , yapılan iyilik karşısında yaşananları kınadıklarını eğer yolcuyu dava etmek isterlerse kabin memurlarına destek olacaklarını bildirdi.
Taoyuan kabin memurları sendikası da sorunun sistemden kaynaklandığını çünkü müşterilerin her istediğini Yapmaya yönelik bir hizmet anlayışı kültürü olduğunu bildirdi. Sendika ayrıca uçuşlara erkek kabin memuru alınmasını ve bu türlü yolcuların yasaklı yolcular sınıfında olarak tekrar uçuşlara kabul edilmemesini teklif etti.
Kua , olayın sosyal medyada çok fazla yer almasından dolayı basın açıklaması yaparak olayları anlatmak istediğini belirtti.

Exit mobile version