Virgin Atlantic 400 yeni kabin ekibi arıyor

Virgin-Atlantic-400-Yeni-Kabin-Ekibi-Arıyor

 

Virgin Atlantic, kabin ekibi alımını yeniden başlatarak, havayolunun pandeminin başlamasından bu 2 yıldır ilk kez yeni kabin ekibinin işe alınacağını bildiriyor. Havayolu, yaş, cinsiyet, etnik köken, cinsel yönelim, engellilik, din veya inanç ne olursa olsun her kökenden 400 kadar yeni mürettebatı işe almak istediğini söyledi.

Salgın sırasında Virgin Atlantic, binlerce kabin ekibi de dahil olmak üzere yaklaşık 5.000 personeli işten çıkarmıştı. Havayolu, seyahat endüstrisinin pandeminin karanlık günlerinden çıkmayı beklerken çalışanların geçim kaynaklarını güvence altına alacak, hükümet tarafından finanse edilen izin programından yararlanamadı.

Amerika Birleşik Devletleri Kasım 2021’de geniş kapsamlı seyahat yasağını kaldırdığı ve diğer birçok ülke kısıtlamaları hafiflettiği için, Virgin Atlantic talep arttıkça işten çıkardığı kabin ekibini yeniden işe almak zorunda kaldı.

Geçen yıl yaklaşık 750 eski mürettebat yeniden işe alındı ​​ve 2022’nin ilk birkaç ayında 230 çalışan daha işe alınacak. Havayolunun talebi karşılamak için daha fazla kabin ekibini işe alması gerekiyor.
Virgin Atlantic’in halktan sorumlu yetkilisi Estelle Hollingsworth, “İnsanları uçurmak en iyi işlerden biridir ve bu kadar çok yeni kabin ekibi üyesini göklere çıkaracağımız için bundan daha heyecanlı olamazdık” dedi.

Virgin Atlantic, yeni başvuru sahiplerine, güçlü bir şekilde performans göstermeleri durumunda uzatılabilecek ilk altı aylık bir sözleşme sunacak.

Exit mobile version