Vietjet havayolları, ‘Yolcu Dostu Kabin Ekibi’ ödülünü aldı

Vietjet-havayolları,-'Yolcu-Dostu-Kabin-Ekibi'-ödülünü-aldı

Thai Vietjet, International Finance Magazine tarafından “En Yolcu Dostu Kabin Ekibi – Tayland 2021” ödülünü kazandı ve havayolunun temel değerleri olan “Güvenlik – Eğlence ve Dostluk – Uygun Fiyat – Dakiklik” doğrultusunda “Dostluk ve Eğlence” hizmetlerini güçlendirdi.

“Bu ödül, eğlenceli, yaratıcı ve misafirperver hizmetle her uçuşu tüm yolcular için tamamen yeni bir uçuş deneyimi temel değerlerimizi teyit ediyor.

COVID-19 güvenlik önlemlerine rağmen, mükemmel ve güler yüzlü hizmetimizle tüm yolcuları karşılamaya devam edeceğiz ve her uçuşu yolcularımız için unutulmaz kılacağız.” Thai Vietjet’in Uçuş Operasyonu Direktörü ve Kabin Mürettebatı Müdürü Wanida Methathanakorn dedi.

“Havayolu, yolcularına özel günlerde özel ve unutulmaz uçuş deneyimleri sunmak için düzenli olarak özel uçak içi aktiviteler düzenlemektedir. Son zamanlarda havayolu, hizmet alanındaki personeline hizmet kalitelerini artırmaları için ilham vermeyi ve motive etmeyi amaçlayan ve tüm yolculara daha da mükemmel bir hizmet sunan ‘4YourSmile’ projesini tanıttı. ‘En Yolcu Dostu Kabin Ekibi’ ödülü, mükemmel uçuş hizmeti sunan havayollarını onurlandırıyor. Ödül, bir havayolunun yolcu memnuniyetinin kritik bir bileşeni olduğundan, en cana yakın ve en misafirperver uçuş ekibine sahip havayoluna veriliyor.

Uluslararası Finans Ödülleri, İngiltere’deki International Finance Publications Limited tarafından yayınlanan birinci sınıf bir iş ve finans dergisi olan International Finance Magazine tarafından düzenleniyor.

Exit mobile version