UTED YÖNETİMİNE ADAYLAR BELLİ OLDU

UTED-YÖNETİMİNE-ADAYLAR-BELLİ-OLDU

Havacılık sektörünün farklı şirketlerinde görev alan tecrübeli ve genç uçak teknisyenleri camiayı birleştirici tutumla bir araya gelerek UTED’in 32.Genel Kuruluna hazırlanan aday yönetim olacaklarını duyurdular.

32.Döneme Aday Yönetimin Basın Açıklaması

Hava araçlarının bakım, onarım ve üretim şirketlerinde çalışan uçuş güvenliğinin vazgeçilmez parçası olan değerli meslektaşlarımız,

Uçak Teknisyenleri Derneği “UTED”, uçak teknisyenlerinin birlikteliğini kurumsal olarak temsil etmek amacıyla 5 Aralık 1968 tarihinde kurulmuştur. Emekli olmuş meslek büyüklerini, görevi başındaki uçak teknisyenlerini ve genç uçak teknisyeni adaylarını bir araya getiren ve önderlik yapan misyonu ile 54 yıldır hizmet etmektedir.

Ülkemiz havacılık sektöründe yaşanan olumlu gelişmeler, hava aracı üretim, bakım ve onarım şirketlerinde istihdamın genişlemesini ve eğitim kuruluşlarının sayısının artmasını sağlamıştır. Yaşanan bu olumlu gelişmelerin en önemli paydaşlarından biri de biz uçak teknisyenleridir. Bizlerin birlikteliği ve dayanışması, mesleğimiz ve ülkemiz sivil havacılığı açısından büyük önem arzetmektedir.

Bizler Uçak Teknisyenleri Derneği’nin var olan misyonu ile tüm meslektaşlarımızı ayırt etmeden herkese dokunan bir anlayışla, mesleğin statüsünü daha iyi seviyelere getirmek istiyoruz. Çalışmalarımızı sivil havacılık otoriteleri, şirketler ve sektörü ilgilendiren tüm paydaşlarla uyum içinde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Uçak teknisyenlerini temsilen çalışmalar yapacak UTED’i ve sektörde UTED’li olmayı değerli kılacak adımlar atma anlayışını benimsemiş bir ekip ile karşınızdayız.

Sizlerin desteği ve teveccühü ile 11 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek UTED olağan genel kurulunda göreve talip olduğumuzu, yarım asırdan fazla bu derneği ayakta tutan geçmiş yönetim ve üyelerine teşekkür ederek bayrağı devralmak istediğimizi belirtmek isteriz.

Tüm meslektaşlarımızı Genel Kurulda görmeyi istiyor ve mesleğimiz için gönülden çalışmaya hazır olan ekibimize destek olmaya davet ediyoruz.

UTED Yönetim Aday Ekibi

Exit mobile version