UTED iftarları uzun bir aradan sonra yeniden başlıyor

UTED

Geçmişten günümüze tüm uçak teknisyenlerinin buluştuğu en güzel ortamlardan biri UTED iftarları uzun bir aradan sonra yeniden başlıyor.

15 ve 16 Nisan tarihlerinde iki oturum şeklinde planlanan iftarlar Atatürk Havalimanı THY Eğitim Akademisi arkasındaki Merkez restoranında gerçekleştirilecek.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.); “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” sözünü rehber edinerek Ramazan ruhunu en iyi şekilde ifade etmek için “1 İFTAR BİZDEN 1 İFTAR SİZDEN” mottosu ile deprem bölgesinde İyiliğe Uçanlar ekibi tarafından oluşturulan iftar çadırına da birlikte destek olmak istemek, ince bir düşünce olmuş.

Kontenjan sınırı olan bu davetin sadece üyelerin katılımına açık olduğu aile ile katılımın mümkün olmadığı bu sebeple tüm üyelerin affına sığınıldığı ilgili davet mesajlarında ifade edilmiş.

UTED üyelerinin rezervasyon için kendilerine gelen linki veya dernek telefonunu arayarak kesin rezervasyonlarını bildirmesi gerekmektedir.

Rezervasyonlar için haftaiçi 0212 542 13 00 nolu telefondan veya 0549 542 13 00 13 nolu whatsapp hattı ile ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version