UPS ait 3 uçak Dubai havalimanından İstanbul’a havalandı

ups

UPS tarafından koordine edilen üç uçuş Dubai havaalanından kalkarak Dünya Gıda Programı, UNICEF, UNHCR ve Kızıl Haç’ın acil ihtiyaç duyduğu 300 tondan fazla yardım malzemesini Türkiye’ye taşıyor.

Depremlerin yol açtığı geniş çaplı yıkımın ortasında, Türkiye ve Suriye’de etkilenen bölgelerdeki insanların mümkün olan en kısa sürede her türlü yardıma ihtiyacı var.

UPS, BAE’deki insani yardım ortaklarından gelen yardım malzemelerini taşımak için küresel akıllı lojistik ağını kullanıyor.

Dubai-İstanbul uçuşlarına ek olarak, UPS ve UPS Vakfı yardım sağlamak için başka önlemler de aldı.

Alınan Önlemler;

  • Küresel lojistik hizmetleri için 1 milyon ABD dolarından fazla bağışta bulunmak.
  • Almanya’nın Köln kentinden İstanbul’a bir hava köprüsü işletmek ve insani yardım kuruluşlarına günlük uçuşlarda yer tahsis etmek.
  • İstanbul şehir yönetimi ve desteklediğimiz yerel bir STK olan NeedsMap için UPS kamyonlarında taşıma kapasitesi sunmak.
  • İnsani yardım kuruluşlarının Türkiye’deki havalimanlarında mevcut tüm uçuş kapasitesine hızlı bir şekilde erişmelerine yardımcı olmak için UPS gönüllüleri tarafından oluşturulan bir acil durum hava panosu olan EDUARDO’yu etkinleştirmek.
  • UPS çalışanları, bağışlanan yardım malzemelerini Türk konsoloslukları ile işbirliği içinde paketlemek, tasnif etmek, yüklemek ve Türk Hava Yolları’na ulaştırmak için nakliye hizmetleri sağlamak üzere binlerce gönüllü çalışıyor.
  • Türk Büyükelçiliği ile birlikte çalışan UPS, BAE sakinlerinden gelen 41.000 kg bağışı havalimanına taşımak için 17 kamyon seferber etti.
  • Bağışlar arasında kışlık giysiler, uyku tulumları, battaniyeler, kuru gıda maddeleri, bebek maması ve çocuk bezleri yer alıyor.
Exit mobile version