UNITED'TAN BİR MARİFET DAHA

Skandalların ardı arkası kesilmezken, United bir rezalete daha imza attı.
Charleston’dan yapılan bir uçuş sırasında bagaj düşerek 80 yaşındaki kadının başına çarptı. Havayolu kanamalı hastayı ailesine bilgi vermeden o halde bıraktı. Sersemlemiş ve kafası allak bullak olmuş kadın ilk tedavi sonrasında gideceği yere varamazken, bir şeylerin ters gittiğini anladı.
Batı Virginia Charleston’dan Chicago’ya yapılan uçuşta, bir yolcu koltuğunun üstündeki bölmeyi açtı ve bir çanta düştü. İniş sonrası kabin memuru ilk yardım ekiplerini çağırmak yerine, kadını Jetway’de yürüttü ve Terminal’de sağlık odasına bıraktı.  Fanny Marchevsky adındaki kadın connection’lı uçağına binemedi ve San Francisko’ya da gidemedi. San Francisko’da uçaktan çıkmayınca, oğlu Chicago’ya uçtu ve onu ilk yardım odasında buldu. Üstü başı kan içindeydi.
Uçuş görevlilerinin kendisine zarar verdikleri ve umursamadıkları gerekçesi ile kadın ve oğlu şimdi dava açtı. Hem dikkatsizlik hem de bu koşullar altında bir yolcunun nasıl tedavi edileceğini bilmemek hayal kırıklığı yarattı.
Charleston’daki ABD Bölge Mahkemesindeki davada Chicago merkezli havayolu olaylara itiraz etti. Havayolu “iddialı dava nedeniyle yorum yapamıyoruz ancak yolcularımızın ve çalışanların güvenliği bizim en büyük önceliğimizdir” dedi.
 

Exit mobile version