United’ın Sabıkası Kabarık

Başkanın kızı Tiffany Trump’ın  Manhattan sosyetesinden arkadaşı United’a dava açıyor.
İddiaya göre; geçen sene Londra’ya uçarken, görevli tarafından Business Class’dan çıkarılarak, uçağın arka tarafında bir orta koltuğa oturtulmuş. Varlıklı New York avukatlarından birinin kızı olan Karen Shiboleth, 10 Eylül 2016’da Kings College’da uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisans programına başlamak üzere Newark Liberty Uluslararası Havaalanı’ndan İngiltere’ye gitti.
Önce Ekonomi sınıfında cam kenarında bir kotuğa 1500$ ödedi. Daha sonra upgrade etmek için American Express kartını kullandı ve havalimanına geldiğinde Business Class 1B koltuğuna geçti.
Annesi Revlon’un genel danışmanı olan 24 yaşındaki kız, uçağın ön tarafına yakın olmak için ekstra para ödemişti, çünkü bagajı ağırdı. Kişisel ve değerli eşyalarını koyduğu çantaları vardı.
Shiboleth sıkı bir  Instagram meraklısı, 15.000’den fazla takipçisi var. Düzenli olarak Aspen ve Miami sahili gibi havadar yerlerde boy gösteriyor. Sosyal çevresinde, Başkan Trump’ın en küçük kızı Tiffany Trump ve eski top model Stephanie Seymour’un oğlu Peter Brant Jr de bulunuyor.
Geçen Eylül’de geniş, rahat koltuğunda sadece 20 dakika oturabilen genç kadın, kalkıştan 10 dakika önce kapı görevlisi tarafından yerinden kaldırıldı. Arkadaki 21B koltuğuna geçmesi istendi. Kendisini tanımamakta ısrar eden ve arka koltuğu gösteren görevli, yüksek sesle herkesin içinde aşağıladığı için  havayolunu şikayet etti.
Şikayet ve dava konusu Manahattan Yüksek Mahkemesine intikal etti. Kabin ekibi olaydan sonra kendisinden özür diledi ve kendisine 750$ lık bir voucher teklif edildi. Mahkemede ortaya çıktığına göre; Business Class koltuğu için için 3000$ dan fazla ödemişti.  Voucher’ı hiç kullanmadı,  9146$ puan ve caydırıcı tazminat olarak dava açtı.
United Airlines sözcüsü bekleyen dava nedeniyle yorum yapamayacaklarını söylemekle yetindi..
 
 

Exit mobile version