United Airlines Uçağı, Çatlayan Ön Cam Nedeniyle Acil İniş Yaptı

United Airlines Uçağı, Çatlayan Ön Cam Nedeniyle Acil İniş Yaptı

United Airlines’a ait bir uçak, çatlayan ön cam sebebiyle Washington, D.C.’deki Dulles Uluslararası Havalimanı yerine beklenmedik bir şekilde Denver’a acil iniş yaptı.

Federal Havacılık İdaresi (FAA) tarafından bildirildiğine göre, Las Vegas’tan kalkan Boeing 737-800 tipi uçak, yaklaşık üç saatlik bir uçuştan sonra Denver Uluslararası Havalimanı’na güvenli bir iniş gerçekleştirdi.

Uçağın 166 yolcu ve yedi mürettebatıyla birlikte Denver’a yönlendirilmesi, uçağın ön camındaki bakım sorununu çözmek adına alınan bir önlemdi. United Airlines, olayın “bakım sorunu” nedeniyle gerçekleştiğini belirtti.

Pilotlar, güvenlikleri için böyle bir karar alarak acil inişi başarıyla gerçekleştirdi. Denver’a inildikten sonra yolcular sorunsuz bir şekilde tahliye edildi ve uçak değiştirildi. Havayolu, Dulles Uluslararası Havaalanı’na devam etmek üzere başka bir Boeing 737-900 uçağı ayarladı.

Çatlak ön camın neden olduğu soruna rağmen, olay ek komplikasyon olmadan sona erdi. Yolcular, Denver’dan yaklaşık dört saatlik gecikmeyle Dulles’a güvenli bir şekilde ulaştı.

Exit mobile version