UNITED AIRLINES DE YERDE SÜRÜKLENEN YOLCU GAY BİR DOKTOR ÇIKTI

Bakın Dr. Kim Çıktı?
Amerika’lı United Airlines’ın 3411 sefer sayılı uçağından sürüklenerek, acımasızca çıkarılan tıp doktorunun akıl almaz bir geçmişi olduğu ortaya çıktı.
Dr. David Dao, yasadışı olarak reçete yazan ve ağrı kesici ticareti yüzünden, 2005 yılında suçlanan bir suçlu. Dolandırıcılıkla dolu reçetelerde; hidrokodon, Oxycontin ve Percocet gibi ağrı kesici, sakinleştirici ve bağımlılık yapan uyuşturucular mevcut.
1970’lerde Amerika’ya gitmeden önce, Vietnam’da tıp okuluna gitmiş. Daha sonra 2005 Şubat’ında, Dr.Dao’ya Kentucky’de tıp uygulama ruhsatı verilmiş. Kentucky-Elizabethtown’da Hardin Memorial Hospital’da  akciğer hastalığı konusunda uzman doktor olarak görev almış. Karısı da aynı hastanede çocuk doktoru.
Doktor, uyuşturucu temin etmekten hüküm giyerek 5 yıl gözetim altında tutulmuş. Bir hastaya sex karşılığı baktığı da sabit.  Kendisine borçlu olan Brian Case isimli  bir erkek ile borç karşılığında ilişkiye girmiş.
2015’e Gelindiğinde, sağlık kurulu görevden uzaklaştırmayı durdurarak, bazı kısıtlamalar da olsa, tıbbi uygulamalara izin vermiş. Ancak geçen sene, kurul  daha fazla kısıtlama getirmiş. Sadece Dahiliye bölümünde pratik uygulamalar yapabiliyor. O da haftada 1 gün ve ayakta tedavi için.
İlginç olan nokta; United olayı ile ilgili olarak Dao’nun davasını değerlendiren bir doktor,  kişiler arası problemleri olduğunu söyledi. Aynı zamanda sıkı bir pokerci.

Exit mobile version