Uçuşta Tehlikeli Anlar! Yolcu uçuş görevlisine cinsel teklifte bulundu

Uçuşta Tehlikeli Anlar! Yolcu uçuş görevlisine cinsel teklifte bulundu

ABD’li bir havayolu şirketinin Seattle’dan Dallas’a giden uçuşunda, 26 yaşındaki Eric Nicholas Gapco, uçuş sırasında şiddetli ve tehlikeli davranışlar sergileyerek kaosa neden oldu. Federal savcıların iddialarına göre, Gapco, uçuş sırasında uçağın kapılarını açmaya çalıştı ve bir uçuş görevlisine cinsel teklifte bulundu. New York Post’un haberine göre, Gapco’nun bu agresif davranışları, mürettebat ve yolcuların müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Gapco, tişörtünü çıkarıp elektronik sigara içerken, uçuş görevlisine kendisiyle seks yapmasını teklif etti. Durumu kontrol altına almaya çalışan mürettebat, Gapco’yu zapt etmek zorunda kaldı ve  ellerini ve ayaklarını bağladı.

Olayın ardından uçak, Salt Lake City Uluslararası Havaalanı’na acil iniş yaptı ve Gapco inişte tutuklandı.

Savcılar, Gapco’nun uçuş öncesinde yaklaşık 10 adet marihuana edibles tükettiğini ve uçuş sırasında başka yolculara tanımlanamayan haplar dağıtmaya çalıştığını iddia ediyor. 31 Temmuz’da büyük jüri tarafından suçlanan Gapco, uçuş ekibine müdahale, uçağa zarar verme teşebbüsü, bir hapishaneye zarar verme ve bir memura saldırı suçlamalarıyla yargılanacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir