Uçakta olay çıkardı gözaltına alındı

Uçakta olay çıkardı gözaltına alındı
Seul’den İstanbul’a gelen Airbus 330 tipi uçakta sigara içmeye kalkışan, hosteslerden arka arkaya alkol isteyen ve tartışan Rus yolcu Katerina V. Atatürk Havalimanı’nda polis tarafından gözaltına alındı.
POLİS UÇAKTAN ALDI
Asiana Havayolları’nın dün OZ 551 sefer sayılı Seul-İstanbul uçağında Rusya vatandaşı olduğu öğrenilen Katerina V. isimli yolcu taşkınlık çıkardı. Hosteslerin uyarılarına rağmen uçakta sigara içmeye kalkışan ve aşırı alkol alan Katerina V. hosteslerin daha fazla alkol vermemesi üzerine ayağı kalkarak olay çıkardı
Rus yolcunun kokpite yönelmesi üzerine uçağın kabin amiri durumu kaptan pilota bildirdi. Kaptan pilot da uçakta olay çıkaran bir yolcu bulunduğunu Atatürk Havalimanı Uçuş Kontrol Kulesine iletti. Saat 15.53’te Atatürk Havalimanına inen uçağın park ettiği 212 nolu körüğe giden polis, taşkınlık yapan ve ‘kuraldışı yolcu’ sınıfına giren Katerina V.’yi gözaltına aldı.
Katerina V. fotoğrafını çeken gazetecilere, “Ne var, niçin çekiyorsunuz” diyerek itiraz etti. İfadesi alınan yolcu para cezası kesildikten sonra serbest bırakıldı.
 
04aa006e-7466-44bd-b276-a258f5ebff29

Exit mobile version