Uçakta kadın yolcu kedisini emzirmeye başladı

edi-emzirme

Amerikalıların evcil hayvanlarına bakmak ve onları mutlu olmaları için büyük çaba harcadıkları biliniyor. Ancak bir bayan Delta Air Lines yolcusu, Syracruse’den Atlanta’ya yaptığı bir uçuşta bunu fazla ileri götürmüş gibi.

Evcil hayvan sahipleri, kedilerini ailenin yakın bir üyesi olarak görebilirler, ancak bu düşünce süreci kesinlikle kedinizi emzirmeye kadar gitmemelidir.

Pilot mesajlaşma sisteminde bir ekran görüntüsü ile, bir yolcunun kedisini emzirmeye başladığını ve kabin görevlilerinin tekrarlanan taleplerine rağmen durmadığını iddia ediyor.

Delta’nın operasyon kontrol merkezine gönderilen ACARS mesajında, “Koltuk 13A’daki yolcu bir kediyi emziriyor ve kabin görevlisinin ikazına rağmen kediyi emzirmekten vazgeçmediğini” yazıyor.
Son birkaç yılda Delta, evcil hayvanların yolcu kabininde seyahat etmesine izin verme tutumunu önemli ölçüde sertleştirdi, ancak Delta’nın tutum değişikliğinin arkasındaki ana neden evcil hayvan sahibinden ziyade evcil hayvanın kötü davranışıydı.

Evcil hayvanların idrar yapma, dışkılama ve hatta bazen diğer yolculara ve uçuş görevlilerine saldırma konusundaki endişelerine rağmen, Delta yolcuların kabinde evcil kedileri ve daha küçük köpekleri ile seyahat etmesine halâ izin veriyor.

Onaylı evcil hayvanlar, uçuş süresince ön koltuğun altına yerleştirilmiş kulübesinde kalmalı. Delta, Ulaştırma Bakanlığı’nın ilgili kuralları değiştirmesinin ardından yolcu kabininde seyahat eden evcil hayvanlar için artık ücret alabiliyor.

Exit mobile version