featured

Uçakta Kabin İçi Faresi

Chennai; Hindistan’ın dördüncü büyük metropol şehri ve Tamil Nadu eyâletinin başkentidir. Birkaç gün önce havalimanı ilginç bir olaya sahne oldu.

Air India şirketinin yeni yönetim görevlisi Ashwani Lohani’nin aşırmalara karşı sıkı ikazları üzerine,  uyanık görevliler bir ipucu yakalayarak Colombo’dan(Sri Lanka’nın en büyük şehri ve başkenti) gelen AI 274 sefer sayılı uçağın kabin memurunun bagajında arama yaptı.

27 Ocak’da Chennai Havalimanı’nda yaşanan olayda; görevlinin bagajı tarandığında, gümrük yetkilileri gördüklerine inanamadı.
Uçakta kabin görevlisinin ellerinin altında olan her şey bagajdaydı. Süt ve kahve kutuları, kabin-içi yemekler, meyve suları, fındık-fıstık, viski şişeleri. Ekip 1 gece kalıp tekrar Colombo’ya dönecekti ama yakalandı.
Havacılık Uzmanı Rajji Rai herşeyin şirkete ait olduğunu ve bu tip olaylara karşı şirketin sıfır tolaransı olduğunu söyledi.
Ancak olay ilk ve tek değil. Daha önce başka uçuşlarda başka kabin ekipleri de  başta havyar olmak üzere değişik ikram malzemeleri ile tesbit edilmiş. Air İndia ve Sivil Havacılık Kurumu  soruşturması devam ediyor. başlattı.
 
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yazar 8 sene önce

    Buda bir şey mi? THY ekiplerini kontrol etsinler bakın neler çıkacak. Köpeğine yemek aldığını iddia eden pilotlar var

    Cevapla