Uçakta Biyolojik Tehlike…

Islak, çişli koltuğun yanında oturan yolcu şikayetçi oldu. İngiliz Havayolları yoğun gündemi arasında şimdi bu şikayeti araştırıyor. Biyolojik tehlike saçan koltuğa kızının da oturduğu iddia edildi.
Ann Frett isimli yolcu  ve kızı bu kabinde 8 saat yolculuk yaptılar. Kızı koltuğun ıslaklığını farkederek yerini değiştirdi ve boş bir yere geçti. Ann ise korkunç görünümlü, iğrenç ve kirli koltuğun yanında kaldı.
Boston, Massachusetts’de yaşayan  69 yaşındaki Ann Frett, yaşamı boyunca geçirdiği en kötü seyahati olduğunu söylüyor.
Londra’dan Boston’a 11 Kasım’da yapılan yolculukta, kabin ekibi kirli minderi kaldırarak, alt kısmı bir örtü ile kapattı ve spray sıktı. Üzerine de bir battaniye yerleştirdi. Daha mükemmel bir temizlik mümkün değildi.
Aynı uçuşta bulunan 4 yolcu da keskin idrar kokusu doğruladı.
Yolcunun iddiası bu kadarla bitmiyor.  Uçak Londra’dan kalkışta 45 dakika rötar yaptı. Uçaktan inerek başka bir uçuşa alınmasını istedi ama isteği geri çevrildi. Gecikme sürecinde uçağa bir temizleyici de çağrılmadı.
British Airways konu ile ilgili olarak  Twitter’dan  Ann’e şu cevabı verdi: “cevap vermekte geciktiğimiz için üzgünüz. Ekibimiz konuyu araştırıyor. Gerekli bilgileri alır almaz, iletişim halinde olacağız. Sabrınız için teşekkürler”.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 7136360 6471533 image m 65 1544188553253

Exit mobile version