TUSAŞ’ta Yönetim Değişikliği! Genel Müdür Temel Kotil’in Yerine Demiroğlu Atandı

TUSAŞ'ta Yönetim Değişikliği! Genel Müdür Temel Kotil'in Yerine Demiroğlu Atandı
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nde (TUSAŞ) yönetim kadrosunda önemli değişiklikler yaşandı. Bugün gerçekleştirilen 2023 Olağan Genel Kurul Toplantısı neticesinde, yönetim kurulu ve genel müdürlük görevlerinde yeni atamalar yapıldı.

Yeni Atamalar

  • Yönetim Kurulu Başkanlığı: TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili olarak görev yapan Ömer Cihad Vardan, Rafet Bozdoğan’ın yerine yönetim kurulu başkanlığına seçildi.
  • Genel Müdürlük: TUSAŞ Helikopter Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Demiroğlu, Temel Kotil’in yerine genel müdür olarak atandı.

Kurumun bugün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda, yeni yönetim kurulu belirlenerek göreve başladı. Genel kurul toplantısının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında ise, yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlük görevlerinde yapılan değişiklikler resmileşti.

Görev Değişiklikleri

  • Ömer Cihad Vardan: Rafet Bozdoğan’ın yerine yönetim kurulu başkanlığına getirilen Vardan, daha önce TUSAŞ’ta yönetim kurulu başkanvekili olarak görev yapıyordu.
  • Mehmet Demiroğlu: Temel Kotil’in yerine genel müdür olarak atanan Demiroğlu, daha önce TUSAŞ’ta Helikopter Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.
Exit mobile version