featured

TUSAŞ Tesislerinde Gerçekleşen Saldırıda 5 Kişi Şehit Oldu: Kahramanlarımız Dualarla Uğurlandı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerinde meydana gelen hain terör saldırısında, 4’ü TUSAŞ çalışanı olmak üzere toplam 5 kişi şehit oldu. Saldırıda şehit düşen Atakan Şahin Erdoğan, Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü Ekici, Hasan Hüseyin Cambaz ve taksi şoförü Murat Arslan, düzenlenen cenaze törenleri ile ebedi istirahatgâhlarına uğurlandı.

Şehitlerimiz için Ankara Karşıyaka Mezarlığı, Cimşit Mezarlığı ve Kahramankazan Şehitler Mezarlığı’nda dualar eşliğinde cenaze namazları kılındı. TUSAŞ’tan yapılan açıklamada, “Aziz milletimizin başı sağ olsun! Hain saldırıda şehit düşen çalışma arkadaşlarımız Atakan Şahin Erdoğan, Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü Ekici, Hasan Hüseyin Cambaz ve değerli taksi şoförümüz Murat Arslan’ı dualarla sonsuzluğa uğurladık. Mekânları cennet, ruhları şad olsun” ifadelerine yer verildi.

TUSAŞ, Ülkemizin Savunma Gücü ve Şehitlerimizin Anısı Yaşatılacak

TUSAŞ çalışanları ve taksi şoförü Murat Arslan, Türkiye’nin havacılık ve savunma sanayisine katkı sunan kahraman isimler olarak anılmaya devam edecek. Şehitlerimizin aziz hatıralarıyla TUSAŞ, ülkemizin bağımsızlık mücadelesine ve savunma sanayiine olan katkılarını sürdürme kararlılığında olduğunu vurguladı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 1 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 2 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 3

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir