Tusaş personel alımı yapacak!

1973 senesinde faaliyetlerine başlayan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı kısa ismi ile TUSAŞ, resmi kariyer adresi üzerinden yayınladığı iş başvuru formu ile adayların başvurularını kabul etmektedir. Tusaş iş başvuru formunun yanı sıra üçüncü taraf kariyer siteleri üzerinden de güncel iş ilanlarına yer vermektedir. Türk Havacılık ve Uzay Sanayi iş başvurusu yapmak isteyen adaylar haberimizden gerekli iş ilanı ve başvuru bilgilerine ulaşabilirler.
28 Haziran 1973 senesinde ülkemizin savunma sanayisinin dışa bağımlılığını azaltmak amacı ile kurulmuştur. Türk hava kuvvetlerinin savaş uçağı ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra f-16 uçak üzerinde bulunan sistemlerin entegre edilmesi, uçuş testlerinin yapılması ve üretimi gibi faaliyetleri içermektedir.
Türk Hava Kuvvetlerinin (TurAF) savaş uçakları gerekliliğini F-16’larla karşılama kararı ile Türk Hava Kuvvetleri Sanayii A.Ş. (TAI), 1984 yılında Türk ve ABD’li ortaklar tarafından 25 yıllık bir süre zarfında gerçekleştirilmek üzere kurulmuştur. TurAF’a teslim edilecek F-16’nın imalat, sistem entegrasyonu ve uçuş testleri.
TAI, 2005 yılında yeniden yapılandırıldı, 25 yıl bitmeden hemen önce, Türk hissedarlar tarafından yabancı hisse devralındı. Bu yeniden yapılanmanın yanı sıra, Turkish Aircraft Industries ve TAI, Turkish Aerospace Industries, Inc. çatısı altında birleşti ve faaliyetlerini genişletti.
2018 yılında Turkish Aerospace, yeni logosu ve kimliği ile yeni bir görünüm kazandı.
Turkish Aerospace, sabit ve döner kanatlı hava platformlarından İHA’lara ve uydulara kadar entegre havacılık sistemlerinin tasarım, geliştirme, modernizasyon, üretim, entegrasyon ve yaşam döngüsü desteğinde Türkiye’nin teknoloji merkezi haline geldi.
Tusaş İş Başvuru Formu 
Tusaş resmi kariyer adresi üzerinden iş başvuru formu yayınlamış olup ilk olarak adaylardan kimlik doğrulama işlemi Türkiye cumhuriyeti kimlik numarası, şifre ve güvenlik kodu gibi bilgileri girmeniz gerekmektedir.
Tusaş İş İlanları 2019
Şirket resmi insan kaynakları sayfasında verdiği iş başvuru formunun yanı sıra diğer kariyer adresleri üzerinden güncel iş ilanlarını duyurmaktadır. Tusaş iş ilanları için sizlere verilen kariyer adresini ziyaret edebilir, iş başvuru aşamasına geçebilirsiniz.
Tusaş başvuru şartları için her bir kadronun kendine özgü şartı bulunmakla beraber, montaj ve imalat teknisyeni kadrosunun başvuru şartlarından örnek vermek gerekirse; meslek yüksek okulunun ilgili bölümünden mezun olmak, meslek lisesinin mekanik bölümlerini bitirmiş olmak, ekip çalışmasına uyan, askerlik görevini yapmış ve vardiyalı sistemde çalışabilen gibi şartlar verilmiştir.
Tusaş iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
Öncelikle Tusaş şirketine iki farklı şekilde iş başvurusunda bulunabilirsiniz. İlk olarak resmi adreste yer alan Tusaş iş başvuru formunu kullanarak, bir diğer yöntem olarak ise Tusaş kariyer adresi üzerinden güncel iş ilanları inceleyerek başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun için aşağıda verilen 2 farklı bağlantı üzerinden işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Tusaş İş Başvuru Formu için TIKLAYIN
Türk Havacılık ve Uzay Sanayi İş İlanları için TIKLAYIN

Exit mobile version